Küs Kalamamak...

Etrafinizdakiler yag gibi üste cikmayi iyi biliyorlar. Bazi onsanlar son söze sahip olmak isterlee israrla. Özür dilemezler. Sizde dilemeyin ... gerek yok hataniz yoksa eger ...

Bundan sonraki haklı olduğun durumda lütfen adım atma.
Küsmek dünyanın sonu değil
Otursun içine kasvet
Gir soğuk bi duş al
Yüzüne maske yap
Dondurma ye film izle
Senle küsken rahat takılan bir kocan var bunu gözardı etme
Bırak o adım atsın
Atmazsa da keyfi bilir
Zaten farkeder bu kadın hemen barışırdı ne oldu ki şimdi adım atmıyor der
Konuyu açarsa da "şimdiye kadar hep alttan aldım haklı da olsam adım attım ama bu bana haksızlık. Artık kendimi üzmycem." Dersin
Biraz güçlü olmalısın.
Çok mantıklı konuştunuz bunları deneyeceğim umurumda olmayacak inşallah bakalım başaracakmıyım...

yapamıyorum o yatağa küs giremiyorum girsem de sabaha kadar uıyuyamıyorum :KK43:
siz nasıl başarıyorsunuz çünkü artık ciddi anlamda yıpranmaya başladım başarmam lazım bunu...
Size o kadar ozeniyorum ki keske yer degistirebilsek
Bende inat ve gereksiz bi gurur var sanirim hakli da olsam haksiz da olsam ilk adimi atmam
Bilmiyorum nasil yapiyorum sevmiyorum mu hayir cok seviyorum kaybetsem uzulur muyum evet uzulurum ama şuan mesela ben gunlerdir konuşmuyorum diye tamam madem ayrilalim dese gebersem hayir dur ayrilmayalim demem tamam der bitiririm

Fazla değer vermeye gerek var mı? Neden çevrendekiler senin kadar ince düşünmüyor ? Ben birisiyle küs kaldığımda o kişiyi görmemek için canım o anda ne isterse ona yöneliyorum hobi olarak hem küs olduğum kişi takmadığımı görünce ister istemez o geliyor. Sizde öyle yapın bence ufakta olsa bir adım atın.
deneyeceğim bakalım başarabilecekmiyim

tahmın ettım :)
Zamanla hem eşine karşı hemde çevrene karsı değişeceksın .
Kmseyle küs kalamaz asla kn tutmazdım .
Kv demden okdr çektım ki . Şuan en ufak şey gözümde kıyamet koparmaya yetıyor. Tahammülüm kalmamış .

İnşallah o devreye gelmezsın . Çünkü inan bu durumdan hiç memnun değilim o eski günlerimi özlüyorum.

Çünkü zaman geçtikçe insan yıprandıkça enerjisi de düşüyor anlıyabiliyorum.
Demek ki evlilik tecrübesi de şart..

• Beğen
Reactions: H E
Etrafinizdakiler yag gibi üste cikmayi iyi biliyorlar. Bazi onsanlar son söze sahip olmak isterlee israrla. Özür dilemezler. Sizde dilemeyin ... gerek yok hataniz yoksa eger ...
Evet sürekli onlar haklı onlar söz sahibi ben kimim ki durumu...

Size o kadar ozeniyorum ki keske yer degistirebilsek
Bende inat ve gereksiz bi gurur var sanirim hakli da olsam haksiz da olsam ilk adimi atmam
Bilmiyorum nasil yapiyorum sevmiyorum mu hayir cok seviyorum kaybetsem uzulur muyum evet uzulurum ama şuan mesela ben gunlerdir konuşmuyorum diye tamam madem ayrilalim dese gebersem hayir dur ayrilmayalim demem tamam der bitiririm
Eşimi gördüm galiba izninizle bi saçınızı başınızı yolabilir miyim :KK70::KK70::KK70:

haklıysam asla özür dilemem. hatta bazen haksızsam bile özür dilemem. yani karşıda değer bilmeyen ve kendini her daim haklı gören biri varsa neden kendinizi düşürüyosunuz ki?

Evet buda bana dert oldu..
Başlıktan da anlayacağınız gibi kimse ile küs kalamıyorum.
Ne kadar canım yanarsa yansın yüzüme gülseler barışıyorum.:kızgın:
Eşime karşı ayrı bir tutumum var hatta, bazen konu uzamasın diye kendim kırıldığım halde özürü bile ben diliyorum. Çünkü kırıldığımı bile söylesem her daim kendi haklıdır.
Evde o huzursuzluk olacağına çoğu kırgınlığımı yutuyorum bile..
Hatalı olduğum konularda özrümü dilemeyi bilirim ama insanlar hiç mi haksız olmaz ben anlamıyorum.
Herkes sütten çıkmış ak kaşık gibi davranıyor

Haklı olsanız da devamlı özür dilerseniz, insanlar devamlı kendilerini haklı sanırlar tabii.

haklıysam asla özür dilemem. hatta bazen haksızsam bile özür dilemem. yani karşıda değer bilmeyen ve kendini her daim haklı gören biri varsa neden kendinizi düşürüyosunuz ki?

Haklı olsanız da devamlı özür dilerseniz, insanlar devamlı kendilerini haklı sanırlar tabii.

problemlerde işte tam olarak bu noktada başlıyor haklı olduğumu da biliyorum bunun devamının böyle geleceğini de ama engel olamıyorum kendime o yatak o ev sanki başıma yıkılıyor gibi hiç birşeyden tad alamama öyle bir durumun içinde hissediyorum ki dünya yanmış bitmiş gibi....

problemlerde işte tam olarak bu noktada başlıyor haklı olduğumu da biliyorum bunun devamının böyle geleceğini de ama engel olamıyorum kendime o yatak o ev sanki başıma yıkılıyor gibi hiç birşeyden tad alamama öyle bir durumun içinde hissediyorum ki dünya yanmış bitmiş gibi....

Bence bir uzmandan yardım alın. Çünkü bu durum hayatınızı çok etkiler. İyi bir psikologla, terapiyle hallolur bence.

dünya yanıp bitmiyor ama sonuçta biraz gerçekçi olun. irade sizin, kontrol edecek olan da sizsiniz.

Bence bir uzmandan yardım alın. Çünkü bu durum hayatınızı çok etkiler. İyi bir psikologla, terapiyle hallolur bence.
bende sanırım böyle halledebileceğimi düşünüyorum ama tek taraflı da olmuyor dilersiniz ki sanırım eşiminde gitmesi lazım

Okurken resmen kendimi gördüm. 4 yıllık evliyim 4 yıldır böyle ama artık yavaş yavaş tadı kaçmaya başladı hoş geç bile kaldı ya

Back
X