- 20 Nisan 2014
- 1.694
- 722
- 178
- Konu Sahibi temmuzsogugu
-
Arkadaşlar kimseyle küs kalamamak zayıflıkmıdır sizce..Düşüncelerinizi merak ediyorum..
küs kalamıyor musun?
bana da küsmek aptalca geliyor küs kalamıyorumda zaten
ama bakıyorum küsenler kıymete biniyor, anlamadım valla küsenin çaptan düşmesi lazım halbuki
Ben huzursuz oluyorum,küslük resmen beni boğar.Adım atıncada karşı taraf şımarıyor işin kötüsü bu beni daha çok yıpratıyor.
aynen sana katılıyorum, beni de boğuyor, karşı taraf küs kalmayınca eski haline geri dönüyor hemen
o yüzden ben de küs kalabilenlerden bu işe yarıyor mu yaramıyormu anlatmalarını bekliyorum merakla:13:
Ben de tam tersi uzun süre küserim ve küs kalamayanlara hayranım.
Resmen sırtımda yük taşıyormuşum gibi oluyor küsünce.
istediğim sonucu alamıyorum ben mesela
ben bekliyorum ki oturulsun o konu konuşulsun kapansın, eşim de ben ksünce aşkım böceğim, gel şunu izleyelim, bunu yapalım diye şirin görünüp olayı kapatma derdinde oluyor. Daha çok sinirlenip küsüyorum
Arkadaşlar kardeşimle aile ortamında ciddi bir kavgamız oldu.Bencil bir insandır ve bir iyilik yapmayı bırak akıl bile vermez resmen ne halin varsa gör modundadır.o tartışma esnasında benden 10yaş küçük eşide bana bagırdı çağırdı eşini koruyor aklınca. o olaydan sonra 1.5 yıl konusmadık.ben kardeşimle daha fazla küs kalamadım özledimde aradım o beni hiç aramadı.bayramda babam ve annem ağlamış bu durum çok üzüyor ailemi.ben yine kardeşimi aradım eşinle gelin ben annemlerdeyim yine aynı ortamda bulunalım çok üzülüyorlar dedim.kardeşim bana eşim seni sildi gelmez dedi.siz olsanız ne yaparsınız.Ben küs kalamadığım için ailem için aradım meğer ben onların hayatında yokmuşum.bu yüzden küs kalamamak acizlikmi merak ediyorum gerçekten
acizlik değil inan ki, kusura bakmada o kardeşinin aptallığı resmen, kız kardeşin galiba değil mi, eşi seni sildiyse onunda mı silmesi lazım, kardeş kardeşten 3. şahısların ağzına bakarak ayrılur mı. Eşi şimdi var belki ama yarın belki de yok, ama kardeş hep vardır
üzülme canım sen büyüklük yapmışsın, hiç kendini aciz falan görme, umarım anlar hatasını bir gün
Arkadaşlar kimseyle küs kalamamak zayıflıkmıdır sizce..Düşüncelerinizi merak ediyorum..
Açık konuşmak gerekirse kardeşim erkek.Kesinlikle bana değer vermiyor.Verse zaten eşim seni sildi demezdi.Daha makul bir cevap verir görüşmek istemiyorlarsa yine görüşmezlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?