- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi temmuzsogugu
-
çok doğru diyosun da o ergen gibi küsenler bir kıymete biniyor ki...
insan küsmeyi beceremediği için kendini aptal gibi hissetmeye başlıyor o zaman
halbuki biri bana uzun süreli küsse ben barışsakta unutmam bana küstüğünü
ama öyle olmuyor demekki, küsen tekrar küsmesin diye el üstünde tutuluyor
Aksine , Bu sizin çok güçlü makul bir karakteriniz olduğunu gösterir. Saçma sapan uzatmaları oynamadığınızı, ufak tefek şeyleri takmadığınız gösterir. Nedir o öyle ergen gibi tripler küsmeler. Böyle insanlar hem özel hayatında hem iş hayatında bunun sıkıntısını çokca yaşıyorlar.
Ya karşısındakinden adım görememiştir hatayı telafi etmeye yönelik ya da atılan adım mantıksızdır.
işte dediğin gibi olmuyo bazı insanlarda, ben aynen adım görmesen, hatayı telafi ya da yanlış telafi görsem de hatta bunların hiç birini düşünmezken küsemiyorum, ertesi gün unutuyorum hiç bişey olmamış gibi, olayı hatırlamıyormuyum gayet ayrıntılı hatırlıyorum ama küsmenin verdiği negatif etkiye katlanmak istemiyorum
öyle olunca karşı taraf tepesinede çıksam bişey demicek diye düşünüyor muhtemelen
tabii bu dediklerim ailede olabilecek şeyler, sonuçta küsmekte değer vermeyi gerektirir, çok önemli olmayan birine küssen ne küsmesen ne
Arkadaşlar kimseyle küs kalamamak zayıflıkmıdır sizce..Düşüncelerinizi merak ediyorum..
Arkadaşlar kimseyle küs kalamamak zayıflıkmıdır sizce..Düşüncelerinizi merak ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?