- 26 Şubat 2014
- 609
- 134
- 53
- Konu Sahibi temmuzsogugu
-
Arkadaşlar kimseyle küs kalamamak zayıflıkmıdır sizce..Düşüncelerinizi merak ediyorum..
Arkadaşlar kardeşimle aile ortamında ciddi bir kavgamız oldu.Bencil bir insandır ve bir iyilik yapmayı bırak akıl bile vermez resmen ne halin varsa gör modundadır.o tartışma esnasında benden 10yaş küçük eşide bana bagırdı çağırdı eşini koruyor aklınca. o olaydan sonra 1.5 yıl konusmadık.ben kardeşimle daha fazla küs kalamadım özledimde aradım o beni hiç aramadı.bayramda babam ve annem ağlamış bu durum çok üzüyor ailemi.ben yine kardeşimi aradım eşinle gelin ben annemlerdeyim yine aynı ortamda bulunalım çok üzülüyorlar dedim.kardeşim bana eşim seni sildi gelmez dedi.siz olsanız ne yaparsınız.Ben küs kalamadığım için ailem için aradım meğer ben onların hayatında yokmuşum.bu yüzden küs kalamamak acizlikmi merak ediyorum gerçekten
Arkadaşlar kardeşimle aile ortamında ciddi bir kavgamız oldu.Bencil bir insandır ve bir iyilik yapmayı bırak akıl bile vermez resmen ne halin varsa gör modundadır.o tartışma esnasında benden 10yaş küçük eşide bana bagırdı çağırdı eşini koruyor aklınca. o olaydan sonra 1.5 yıl konusmadık.ben kardeşimle daha fazla küs kalamadım özledimde aradım o beni hiç aramadı.bayramda babam ve annem ağlamış bu durum çok üzüyor ailemi.ben yine kardeşimi aradım eşinle gelin ben annemlerdeyim yine aynı ortamda bulunalım çok üzülüyorlar dedim.kardeşim bana eşim seni sildi gelmez dedi.siz olsanız ne yaparsınız.Ben küs kalamadığım için ailem için aradım meğer ben onların hayatında yokmuşum.bu yüzden küs kalamamak acizlikmi merak ediyorum gerçekten
senin adına çok üzüldüm, erkek kardeşim bana bunu yapsa aklımdan çıkmazdı herhalde, karısının ağzına bakıyor demekki ne yapabilirsin ki, yiğenler falan var mı arada belki onlarla ara yumuşatılabilir diye düşündüm
aynı anda yazmışız canım cevap vermişsin:13:
valla ben de bundan sonra küs kalmayı başarabilmek istiyorum ya
işe yarar mı yaramaz mı bilmiyorum ama yarayan örneğini çok gördüm
bana göre acizlik cnm haketmiyor kardeşin seni. bende kardeşimle kavga ettim bir yıl arayıp sormadım o aradı arada. şimdi barıştık ama bazı insanlarla küs kalmak daha iyi bence
Yeğenim olacağını 4 ay gizledi bizim ailemizden.Çok alakasız bir insandan öğrendim hala olacağımı.Aklımdan çıkaramıyorum.Çok zoruma gidiyor bu olaylar.Kardeşimin eşini o tartışmadan 2 ay sonra aradım dedimki seninle sorunum yok ben kardeşimle kavgada ederim barışırımda sen araya girme olurmu dedim.Yine bağırdı çağırdı o vakit.Şimdide sildiğini öğrendim...
sen bekar mısın canım senin yok galiba henüz çocuğun belki dayı olsa daha yumuşak olur diye düşündüm ama, valla kk biraz görümce düşmanı ne derler bilmemde ben seni anlıyorum, bence sen kardeşinin eşiyle değilde kardeşinle bi şekilde arayı yumuşatmaya bak, kadın takmış kafaya seni belli ki
kardeşine sosyal medyadan falan laf at, mesaj at, yani unutturma kendini, yani laf at derken tartışmanıza binayen değil günlük şeyler, yani küsmemişsiniz gibi
ama bana hiç değer vermiyor demişsin bu içimi acıttı kendimi senin yerine koydum da umarım barışırsınız
Ben evliyim .Henüz çocuğum yok.Eşimin facebookundan takip ederdim kardeşimi ve eşini.İkiside sildi sonra.Hem ona nasılsın diye mesaj atsam yada arasam illa beni incitecek bir söz çıkar ağzından.Eşiyle flört ederken onun hiç bir lafın altında kalmadığını çok güzel laf sokabildiğini böbürlenenerk anlatmıştı.Demekki eşine uydu iyice.Yeğenim doğduğunda bebek görmeye gitmeme kararı aldım.Zaten böylesi daha hayırlı olur herhalde.Beni evindede istmemez eşi büyük ihtimalle.
Arkadaşlar kimseyle küs kalamamak zayıflıkmıdır sizce..Düşüncelerinizi merak ediyorum..
Yeğenim olacağını 4 ay gizledi bizim ailemizden.Çok alakasız bir insandan öğrendim hala olacağımı.Aklımdan çıkaramıyorum.Çok zoruma gidiyor bu olaylar.Kardeşimin eşini o tartışmadan 2 ay sonra aradım dedimki seninle sorunum yok ben kardeşimle kavgada ederim barışırımda sen araya girme olurmu dedim.Yine bağırdı çağırdı o vakit.Şimdide sildiğini öğrendim...
Siz güzelce zeytindalını uzatmışsınız, gelin hanıma laf söylemek artık düşmez elbette. Siz onu pek dikkate almayın bence, önemli olan erkek kardeşinizin tavrı. Sıkıntınız, sorununuz nedir bilmiyorum ama demekki çok ciddi şeyler ki erkek kardeşiniz size resmi davranmış. Kendi eşi istemese bile kendisi sizinle barışabilirdi, sonuçta kimse kimseyle zorla görüşmek zorunda değil, sizde zaten böyle birşey talep etmemişsiniz. Herkes sizin gibi olsa keşke.. Bende eşimin ailesiyle görüşmüyorum, ama onlar eşimle tartışırken bana hakaret ettiler, olayın içinde ben yoktum halbuki (sizinkinin tam tersi durum). Eşime söyledim istersen sen görüşürsün ama ben evlerine gitmem dedim. Eşim de diyor, içimden gelmiyor onlara gitmek diye, sadece telefon ediyor oda binde bir. Ben hiç karışmıyorum. Ama düğün arefesi eşimle bana yaptıklarını bir anlatsam kimse inanmaz, bu kadarıda olur mu diye... Siz elinizden geleni yapmışsınız, ama tartışma sebebinizde önemli. Belki kardeşinizin gururu incinmiştir, kalbi çok kırılmıştır. Gelin hanımı dikkate almayın, tartışmanız kardeşinizleyse onun gönlünü alın.
Arkadaşlar bende de küsemem hastalığı var..Lütfen biraz akıl verin bana.. Kendim üniversite mezunuyum ve kamuda çalışıyorum. Oturduğum apartmanda komşum benden hem kültür hemde seviye olarak oldukça aşağıda ..Ama ben saf salak, kadının resmen etkisi altına girdim.Kadının yan binada olmak üzere akrabaları ve kankaları var.Normalde sevdiği kişiye iyi davranan ama eğer sevmezse de hayatı zehir eden biri. Çalışan biri olarak yorgun gelsemde apartmanın girişinde gecekondu gibi halıları yayıp hahhahhihi sesten delireceğim.Ama ne kadarda kızsam beni çağırsalar diye dört gözle bekliyorum yaa..Onlarda beni tam anlamıyla aralarına almıyolar (mesela 10 kere aşağıda çay içirken beni 1 kere çağırıyoalr) Yani beni benimseyemediler işte sen çalışıyorsun sen sosyetesin filan diye..Ama ben onların yanında olmayınca sinir oluyorum ama beni çağırsalar koşa koşa gitmek istiyorum.Şu anda da kadın eşimle ve annemle küçük laf atışmasına girmiş.Ve bana gıcık kapmaya başladı mesela ben oradan geçerken gel sende filan demiyor ..Ve ben ne yapıyorum sesinden gürültüsünden acaip konuşmalardan gıcık kaptıpım komşu ve komşularıma yalakalığın dik alasını yaıprum.Allahım aklım hep aşağıda seslerde camların önlerinde bekliyorum ne yapıyorlar diye.Bende takıntı haline geldi bu konu biliyorum ve yarın doktordan randevu aldım bu olayı kendi kendime atlatamıyorum sinirlerim tamamen laçka kalbim küt küt atıyor..Akşam işten eve giderken o eve girmek bile istemiyorum evin içi hapishane oldu.Bana bir şeyler yazın bir akıl verin ben bu kadını ve diğerlerini nasıl görmemezlikten gelebiliri.Evden çıkamam çünkü çocuğu küçük ve anneme çok yakın annem bakıyor..Kadını takma derseniz de yapamıyorum en iyisi antidepresan olacak gibi.. (Yardım lütfen
Aksine , Bu sizin çok güçlü makul bir karakteriniz olduğunu gösterir. Saçma sapan uzatmaları oynamadığınızı, ufak tefek şeyleri takmadığınız gösterir. Nedir o öyle ergen gibi tripler küsmeler. Böyle insanlar hem özel hayatında hem iş hayatında bunun sıkıntısını çokca yaşıyorlar.Arkadaşlar kimseyle küs kalamamak zayıflıkmıdır sizce..Düşüncelerinizi merak ediyorum..
Aksine , Bu sizin çok güçlü makul bir karakteriniz olduğunu gösterir. Saçma sapan uzatmaları oynamadığınızı, ufak tefek şeyleri takmadığınız gösterir. Nedir o öyle ergen gibi tripler küsmeler. Böyle insanlar hem özel hayatında hem iş hayatında bunun sıkıntısını çokca yaşıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?