Küs kalmak mı en hayırlısı?

Kötü içeriklere bakılıyor zaten ama ben yöneticilerin de söylediği birşeyi söylüyorum size, etiketlemeler hem resmî şikayet sayılmıyor hem de gözden kaçıyor.
İlginiz için teşekkür ederim. Tarif ettiğiniz şekilde yaptım şikayetimi. Haklı bir karar vereceğinizi bekliyorum.

Niye kutsal değilmi:KK12:Tabiki kutsal. Belki kadının psikolojik sorunları var. Konuşma mı diyelim. Yardım etmemi diyelim. Bende sizin gibi böyle gereksiz eleştiri yapanlara sinir oluyorum.:sinirli:

Polemiği kendiniz bu yorum ile başlatıyorsunuz. Sonra da "vay efendim fikir de mi belirtmeyelim, demagoji yapmayın" falan diyorsunuz.. Niye durduk yere alıntı yapıp böyle bi yorum yaptınız ki o zaman !! 10 sayfa sizin saçma sapan tartışmalarınızla dolu.

Konu sahibi annenizin yaptıkları sadece bunlarla mı sınırlı ? Çok yüzeysel anlatmışsınız.

Üzülmeyin gereken yapılmış 2 gün sonra pericim bizimle yeniden:)
Pardonda bu rahatlığınız nerden gelior. Bu sayfa gayet adeletli bi sayfa. sürekli sürekli sürekli küfür edenler banlananların da bir sınırı vardır. Boşuna sevinmeyin. Ayrıca arkadaşınız diye yaptığı hakareti beğenmeniz onun gibi olduğunu gösterio zaten:KK20:

İlginiz için teşekkür ederim. Tarif ettiğiniz şekilde yaptım şikayetimi. Haklı bir karar vereceğinizi bekliyorum.
Üye kötü içeriklere bakılarak ve yazdıkları site kurallarına aykırı olduğundan banlandı, sanırım siz yeni bir üyemizsiniz, bu sitede babamızın kızı hakaret etse banlanır, zamanla bizleri tanıyacağınızı ve banlanmaların üyelere yakınlığımız veya uzaklığımızla alakalı olmadığını, ne olursa olsun her üyenin eşit olduğunu ve bir üyeye uyarı verirken kriterlerimizin site kuralları olduğunu göreceksiniz.

Son düzenleme:
Pardonda bu rahatlığınız nerden gelior. Bu sayfa gayet adeletli bi sayfa. sürekli sürekli sürekli küfür edenler banlananların da bir sınırı vardır. Boşuna sevinmeyin. Ayrıca arkadaşınız diye yaptığı hakareti beğenmeniz onun gibi olduğunu gösterio zaten:KK20:

Sizin gibi olmaktansa -Allah korusun- arkadaşım gibi olurum daha iyi. Gördük hamileyim konusunda sizi de.

vuuu baya sıkı takipçim olmuşsun. Her yazdığımın arkasındayım. Allaha şükür.

Yok malesef boş yorumlarınız her yerde olduğu için görmek zorunda kaldım.

Rahatlığım da hiç bi yerden gelmiyor. Mune beni şimdi banlasa 1 hafta sonra yine burdayım. 1 hafta banlanmamak için gereksiz yorumlara cevap vermeyelim mi? Hiç bana göre değil.

Merhabalar arkadaşlar. Kısaca derdimi özet geçeyim. Ben sevilmeyen bir babadan olan evladım anneme göre.Başta aşık olmuşlar sonradan bırakmak istemiş ama ben doğmuşum o sıralar. Neyse uzatmayayım,bana dini eģitim bile vermeyen bir anneye sahibim. Şimdi ise bir yıl üç aydır evliyim. Öncesinde ailemle yaşıyordum. Fakat annem ben evleneceğim zaman bana kin nefret kustu,benden nefret eder şekilde davrandı hatta ben öğrenciyken söz verdiği (benim imzaladığım onun ödeyeceği) hiçbir borcu ödemedi. Ben evlendikten sonra icralar peşpeşe geldi. Beni maddi manevi yıprattı sizce bu kişi (anne diyemiyorum çünkü) ile görüşmemem mi daha hayırlıdır acaba? Depresyona girdim bu yüzden
Canim ne olursa olsun annen sen kendine duseni yap bi bayramda bi kandilde hatirini sor onun gibi sende gunaha girme

Yok malesef boş yorumlarınız her yerde olduğu için görmek zorunda kaldım.

Rahatlığım da hiç bi yerden gelmiyor. Mune beni şimdi banlasa 1 hafta sonra yine burdayım. 1 hafta banlanmamak için gereksiz yorumlara cevap vermeyelim mi? Hiç bana göre değil.
Zaten bir sınır olmalı. küfür et 1 hafta sonra geri gel. yine küfür et yine gel. yine yine... Belki başka yaptırımlar vardır sen bilmiosundur. Zannetmiorum ki bi kişi 10 kere ban yesin hala buralarda dolaşsın.

Zaten bir sınır olmalı. küfür et 1 hafta sonra geri gel. yine küfür et yine gel. yine yine... Belki başka yaptırımlar vardır sen bilmiosundur. Zannetmiorum ki bi kişi 10 kere ban yesin hala buralarda dolaşsın.

Ben 10 kere ban yedim hala burdayım?

Ama çok ağır küfür edenleri süresiz banlıyorlar.

Ben 10 kere ban yedim hala burdayım?

Ama çok ağır küfür edenleri süresiz banlıyorlar.
İşte öyle olmamalı. Buda insanları alıştırıo. Herkes küfür etmesini bilir. Yanlız klavyede olmamalı bu.Sen kabul etsende etmesende ben de ağır bir küfür yedim. insanlar neden cevap bulamadıklarında küfür ederler en güzel örneğiydi. Neyse sen arkadaşının yasını tut.Bye

İşte öyle olmamalı. Buda insanları alıştırıo. Herkes küfür etmesini bilir. Yanlız klavyede olmamalı bu.Sen kabul etsende etmesende ben de ağır bir küfür yedim. insanlar neden cevap bulamadıklarında küfür ederler en güzel örneğiydi. Neyse sen arkadaşının yasını tut.Bye

Ne yasını tutacam arkadaşımla tek konuşma yerim burası mı?

bakın ben sizi anliyorum ama sizde 1 kere anneniz odemiyorsa niye 2.kez imza atiyorsunuz... konusun ama mali konulara karismayin...abim sizin anneniz gibi borcu faizle birlikte oder umursamaz... gelip bana telefon al ben veririm dedi bende guvenmiyorum sana ben almam dedim ... bana o borcu yiksaydi bir daha imza atmazdim...şimdi size gelelim tabiki konuşun ve borcunu odemesini,eşinizin bu olaylardan hoslanmadigini soyleyin ...anneniz nasil bir insan bilemiyorum ama ben mali işlerine karismazdim bana guvenmemesini soylerdim

Back
X