Malesef yanıldın anne değilim?Ama bir evlatım. Peki sen kimsin ki anneler kutsalcılar gelmiş diosun. Yoksa sende annesini saymayan bir ergenmisin?yada aile kavramını bilmeyen bir evlatmısın. Burda haddini aşan sanki anneler hakkında iyi yorum yapanları aşağılayan bir cümle kurdun. Sence anne düşmanları gelmiş desem kaç kişi ne yazmazdı bi düşün. Senin gibi demem ben çünkü herkesin kendi görüşü.
Benim annem evet çok kutsal bir annedir. Beni bakmış büyütmüş adam yerine koymuş başıma iş açmamış.
Ama benim annem kutsal diye bütün anneler olmak zorunda mı?
Çocuğunu gizli doğurup balkonda bıraktığı için ölümüne sebep olan da anne, çocuğunu doğurup tuvalete çöpe atan da anne bunlar sadece doğurdu diye kutsal mı? Burada annesinden kim dert yansa hemen bütün anneler kutsaldırcılar geliyor evet. Ama şunu kabul etmesi lazım kk kadınlarının herkes kendi anneleri gibi değil.
Konu sahibinin annesi küçüklüğünde belli sevgi vermemiş yol yordam öğretmemiş, gençliğini mahvetmiş, üzerine borç yüklemiş, evliliğini bile zora sokmuş şimdi bu kadın doğurdu diye kutsal mı? Neymiş efendim bakmış büyütmüş. Bakmış büyütmüş ama büyütürken de ağzına etmiş bunun nesi kutsallık.
Yok ergen misin cart curt. Ergensem bence utanması gereken sizsiniz zira ben ergen halimle siz diye hitap ediyorum siz hala sen de sen diye gidiyorsunuz.