Küs olduğum arkadaşım?

ausgburg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
2.353
1.047
73
34
Arkadaşlar 10 yıl önce üniversite yıllarımda 7 yıllık arkadaşım bana yanlış yaptığı için küsmüştüm. Sonra da zaten yollarımız ayrıldı başka şehirlere taşındık. Bugün duydumki annesi vefat etmiş. Ailecek görüşürdük. Çok üzüldüm. Ne yapılır bu durumda? Numarasını silmiştim instagramdan vs engellemiştim. Yaptığı şey de şuydu bi çocuk beni beğeniyor bana bu kızı ayarla işte sana bilgisayar alıcam diyor. Arkadaşım da beni o çocukla yapmak için çok uğraşmıştı filan ergen şeyler ama çok kırılmıştım öğrendiğimde. Sonra o çocuk başıma bela olmuştu zor kurtulmuştum berbat bir karakterdi.
Kafam karışık:(

Arkadaşlar 10 yıl önce üniversite yıllarımda 7 yıllık arkadaşım bana yanlış yaptığı için küsmüştüm. Sonra da zaten yollarımız ayrıldı başka şehirlere taşındık. Bugün duydumki annesi vefat etmiş. Ailecek görüşürdük. Çok üzüldüm. Ne yapılır bu durumda? Numarasını silmiştim instagramdan vs engellemiştim. Yaptığı şey de şuydu bi çocuk beni beğeniyor bana bu kızı ayarla işte sana bilgisayar alıcam diyor. Arkadaşım da beni o çocukla yapmak için çok uğraşmıştı filan ergen şeyler ama çok kırılmıştım öğrendiğimde. Sonra o çocuk başıma bela olmuştu zor kurtulmuştum berbat bir karakterdi.
Kafam karışık:KK43:
Birini birine para karşılığı ayarlamanın bi adı var bildiğim😬ben olsam muhatap olmazdım ölüm Allah’ın emri sonuçta herkesin başına gelecek

İnsan o ruh halinde dost dusman ayirmadan yaninda acisini paylasacak birilerini ister.Zamaninda yapilan yanlis bir hareket,toyluguna verebilirsiniz hem belki vesile olur tekrar gorusmenize belki kendisi de pismandir.Hepimiz yaptik bazi yanlislar hala da yapiyoruz insaniz neticede.Tabi ki kendi karariniz konusmak zorunda da degilsiniz ama gecmisteki iyi gunlerin hatrina bi bas sagligi dilemekte bi sorun olmaz diye dusunuyorum.Yine iciniz almiyosa konuyu uzatmadan hic bas sagligi dilememissiniz gibi gidersiniz hayatindan.

İnsan o ruh halinde dost dusman ayirmadan yaninda acisini paylasacak birilerini ister.Zamaninda yapilan yanlis bir hareket,toyluguna verebilirsiniz hem belki vesile olur tekrar gorusmenize belki kendisi de pismandir.Hepimiz yaptik bazi yanlislar hala da yapiyoruz insaniz neticede.Tabi ki kendi karariniz konusmak zorunda da degilsiniz ama gecmisteki iyi gunlerin hatrina bi bas sagligi dilemekte bi sorun olmaz diye dusunuyorum.Yine iciniz almiyosa konuyu uzatmadan hic bas sagligi dilememissiniz gibi gidersiniz hayatindan.
Tekrar görüşeceğim biri değil ama eski günlerin ve ailesinin hatırı için

Tekrar görüşeceğim biri değil ama eski günlerin ve ailesinin hatırı için
Yasananlar detayini tabi ki yasan bilir. Hayat sizin yasananlari acisiyla tatlisiyla siz bilirsiniz.Sahsen ben dusmanim olsa kii zamaninda yaptim bas sagligi diler hayatima kaldigim yerden devam ederim.

10 yillik arkadasimla görüsmüyoruz artik, öyle bi durumda bassagligi dilemezdim, birbirimizle muhattap olmuyoruz neticede artik.. Annesinin arkasindan rahmet diler dua ederdim..

aynı durumda olduğum kız arkadaşım var, ölüm dahil hiç bir konuda mesaj atmam. samimiyetimiz yok birbirimizin hayatından çıkmışız başsağlığı dilesen ne dilemesen ne

Allah aşkına başınıza bela mı arıyorsunuz. Bir insanın maddi menfaat karşılığı arkadaşının başına sapık bir ruh musallat etmesinin yaş küçüklüğü ile ne ilgisi var. Dua edin de adam arkadaşınıza daha büyük şeyler teklif etmemiş size başka kötülükler yapması için yoksa bir yeşilçam filminde bulurdunuz kendinizi. Hayır böyle kötü ruhları hayatınıza bir şekilde tekrar musallat edince ne olacak. Annesi ölmüşse ölmüş allah rahmet eylesin, bu size yaptığı kötülüğü ortadan kaldırıyor mu?

o kadar zaman geçmiş üstünden.. üstüne büyük bir kayıp. büyüklük sende kalsın bence en azından için rahat eder

lise zamanı deseydin herkesin aklı beş karış havada oluyor zaten
ama üniversite gibi koca koca insanlar olup adım attığımız dönemlerden bahsediyorsun
bu kişi seni kendi menfaati karşılığı satmış
üstelik çocuk başına bela olmuş falan
ben olsam bende başsağlığı falan dilemem ne gerek var
biri daha yazmış böyle kötü ruhları hayatımıza tekrar musallat etmek falan
bende öyle düşünüyorum yani sen şimdi yazsan belki yeniden görüşmek ister
zarar ziyan böyle insanlar
allah rahmet eylesin der geçersin

10 senedir görüşmediğim insana başsağlığı dilemem hatta yolda görsem tanımam az buz bir süre değil yani.

Lisede küstüğüm bı arkadaşımın depremde kardeşi vefat etti başsağlığı diledim; sonuçta ölüm bu , bir de hatalı bendim onun için de başsağlığı dilemiş olabilirim o hatalı olsaydı dilermiydim bilmiyorum.( Biz de ailecek görüşüyorduk)
İçinizden ne geliyorsa onu yapın.

Yediğimizin içtiğimizin ayrı gitmedigi bir arkadasimi bana yanlisindan dolayı tek kalemde sildim. öyle bir haber alsam ki ben de yaklaşık 10 senedir görüşmüyorum aramam sormam. Rahmet diler dua ederim. 5 yıllık bir arkadaşlığımız vardı ailesini de tanıyordum.

Back
X