Küs olduğum birini tebrik etmek için aramalımıyım

birprensannesii

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2020
146
-162
46
25
Daha önce bi konu açmıştım Melike ile kavgamı bahsetmiştim konuşmuyoruz küsüz halla ve tekrardan hamile olduğunu öğrendim annem onu aramanı tebrik etmemi istedi birbirinize iyiliğiniz var küslük yapma belki daha önce çocuğunu düşürdü belki pskoljisi bozuktu uzatma küslüğü dedi şimdi arasam mı aramasam mı kararsızım tepki gösterse yada açmaza diye çekiniyorum ne yapmalıym

Daha önce bi konu açmıştım Melike ile kavgamı bahsetmiştim konuşmuyoruz küsüz halla ve tekrardan hamile olduğunu öğrendim annem onu aramanı tebrik etmemi istedi birbirinize iyiliğiniz var küslük yapma belki daha önce çocuğunu düşürdü belki pskoljisi bozuktu uzatma küslüğü dedi şimdi arasam mı aramasam mı kararsızım tepki gösterse yada açmaza diye çekiniyorum ne yapmalıym
Önceki konuyu ve Melike’yi bilmiyorum. Ama barışmak istiyorsanız arayın. İstemiyorsanız aramayın. Kimse küs olduğu insanın psikolojisini düzeltmesini beklemez

Bence aramayın. Siz baya baya küsmüştünüz çünkü 🙄

Melike kavgasini hatirliyorum bence aramayin
Madem küssünüz hic iletisime gecmeyin
Benim ailem de hatta babam ozellikle hep sen ara sor derdi birkac kez sirf onun hatrina insanları aramişligim vardir ama insanlar anne babalarimiz devrindeki gibi degil o yuzden umursamamak en iyisi

Mesaj at. zaten hatalisin. Alttan almis olursun.

Melike kavgasini hatirliyorum bence aramayin
Madem küssünüz hic iletisime gecmeyin
Benim ailem de hatta babam ozellikle hep sen ara sor derdi birkac kez sirf onun hatrina insanları aramişligim vardir ama insanlar anne babalarimiz devrindeki gibi degil o yuzden umursamamak en iyisi
Bende öyle düşünüyorum eski arkadaştan tekrar dost olmaz

Kendisi icin nankör arkadas - ruh hastasi kadin - nankör gibi kelimeler kullandiginiz Melike ise lütfen aramayin. Belli ki aranizda saglikli bir iletisim mümkün degil
Evet öyle bende arama taraftarı değilim annem sen doğurdun o düşük yaptı belki pskoljisi bozuktu uzatma ara diyince üzüldüm

Aboo Melike’yle yeni tanıştım. Sizin gibi insanlar yüzünden çevrimiçi olmaya korkuyorum. Elimde telefon duruyor diye herkese cevap vermek zorunda değilim bence de. Siz bir de hesap sormuşsunuz. Ben Melike gibi dik duramazdım, bir de ayıp oldu diye üzülürdüm. Takdir ettim kadını. Aramayın, sormayın, rahat bırakın. Bir daha da kocanız hariç niye telefonumu açmadın diye millete hesap sormamayı öğrenin lütfen.

Bir daha da kocanız hariç niye telefonumu açmadın diye millete hesap sormamayı öğrenin lütfen.
Gerçekten ya bir insan arkadaşına bu konuda neden hesap sorar ki? Ben de arkadaşıma görüldü atmıştım çünkü konu kapanmıştı artık. İkinci mesajı ''neden görüldü?'' tarzında bir şey olunca tekrar görüldü atmıştım :D bana görüldü attığını fark etmediğim arkadaşlarım var çünkü takılmıyoruz böyle gereksiz şeylere...

Gerçekten ya bir insan arkadaşına bu konuda neden hesap sorar ki? Ben de arkadaşıma görüldü atmıştım çünkü konu kapanmıştı artık. İkinci mesajı ''neden görüldü?'' tarzında bir şey olunca tekrar görüldü atmıştım :KK70: bana görüldü attığını fark etmediğim arkadaşlarım var çünkü takılmıyoruz böyle gereksiz şeylere...
Ay çok korkunç ya. Benim hayatımda şu an bana çocuklarını kitlemeye çalışan bir kadın var. Whatsapp’a girmeye, elime telefonu almaya korkuyorum. Çünkü bu tipler cidden yüzsüz oluyor.

Back
X