• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küs olduğum birini tebrik etmek için aramalımıyım

Aboo Melike’yle yeni tanıştım. Sizin gibi insanlar yüzünden çevrimiçi olmaya korkuyorum. Elimde telefon duruyor diye herkese cevap vermek zorunda değilim bence de. Siz bir de hesap sormuşsunuz. Ben Melike gibi dik duramazdım, bir de ayıp oldu diye üzülürdüm. Takdir ettim kadını. Aramayın, sormayın, rahat bırakın. Bir daha da kocanız hariç niye telefonumu açmadın diye millete hesap sormamayı öğrenin lütfen.
O küçük beynini hiç yorma tavsiye de verme

Şunu tekrar söylüyorum Melike benim ne için aradığımı bildiği için açmadı inat yaptı o yüzden kızdım zaman zaman birbirimizin telefonunu açmadığımız oldu.

Yapılan iyilik Allah rızası için insanlık için yapılır dile getirilmez yüze vurulmaz.

Biz çok samimiydik gece 1.2 kadar bizde kalıyorlardı hergün beraberdik ne yemek yapsak beraber yerdik ben onu o kadar samimi görüyordum derdimi sırrımı bile paylaşıyordum
Ama o demmeki art niyetliymiş ki bu şekilde yaptı ona herhangi bir hakaret etmedim ama o saydırdıkça saydırdı.

benimde eski apt. bi komşum vardı hamileydi kaç defa rica etti evini temizlemeye yardım ettim halla konuşuyoruz ama o benim bebeğimi görmeye gelmedi şimdi onu arayıp vay ben sana yardım ettim sen gelmedin mi diyim.

Bİ ayakkabımı bağladı kaç defa konuşma arasında da dile getirdi ayakkabını bağladım filn diye.

ben bi anneyim annem bugün o düşük yaptı belki pskoljisi bozuktu öyle yaptı birbirinize iyiliğiniz var ikinizde gurbettesiniz küslük yapma hamiledir yanında ol dedi bende üzüldüm Allah korusun aynısı başıma gelseydi hayata küserdim o yüzden bu soruyu sordum

ikimizin ailesi de yok benim yine çevrem var ama onun arkadaşları da yok onun ettiği yardıma karşı bende edim istedim ama tekrar konuşmak en iyisi

Bu prens/prenses analı nickler alanlar genelde problematik oluyor. Bir de hala aynı mevzular üzerinden konu açma ısrarınızı anlamıyorum. Linçlere doyamadınız gitti.
Anlama kıtlığınız mı var ben aynı konuyu açmadım başka bi soru sordum

Ay çok korkunç ya. Benim hayatımda şu an bana çocuklarını kitlemeye çalışan bir kadın var. Whatsapp’a girmeye, elime telefonu almaya korkuyorum. Çünkü bu tipler cidden yüzsüz oluyor.
Bana kimse çocuk kitlemiyi gudubet gibi baktığımdan heralde asfsshssh

Daha önce bi konu açmıştım Melike ile kavgamı bahsetmiştim konuşmuyoruz küsüz halla ve tekrardan hamile olduğunu öğrendim annem onu aramanı tebrik etmemi istedi birbirinize iyiliğiniz var küslük yapma belki daha önce çocuğunu düşürdü belki pskoljisi bozuktu uzatma küslüğü dedi şimdi arasam mı aramasam mı kararsızım tepki gösterse yada açmaza diye çekiniyorum ne yapmalıym
Kustugum birine hayırlı olsun neden diyim ki

Daha önce bi konu açmıştım Melike ile kavgamı bahsetmiştim konuşmuyoruz küsüz halla ve tekrardan hamile olduğunu öğrendim annem onu aramanı tebrik etmemi istedi birbirinize iyiliğiniz var küslük yapma belki daha önce çocuğunu düşürdü belki pskoljisi bozuktu uzatma küslüğü dedi şimdi arasam mı aramasam mı kararsızım tepki gösterse yada açmaza diye çekiniyorum ne yapmalıym
Ararsanız ağzınıza geleni söyleyip kadını çıldırtacak sonra da ben ne dedim ki diyeceksiniz. O yüzden yapmayın.

Back
X