• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küs olduğum birini tebrik etmek için aramalımıyım

Ne boş yapmışsınız siz benim sadece burda yazdıklarımı biliyorsunuz daha önceleri neler yaşanmış bilmiyorsunuz bende arama taraftarı değilim
Burdaki hiçbir insanın ilişkinizin detayını bilmediğini bilerek fikir soruyorsunuz ama? O ne mana o zaman. Karar verin insanların fikirlerini istiyor musunuz istemiyor musunuz?

Ben doğurdum o düşük yaptı ne demek? Cehalete bak armut dibine düşmüş. Bence aramayın, o kadar laf saydınız hakaretler ettiniz. Ben Melike olsam sizin olduğunuz semte bile yaklaşmam. Ayrıca bu konuyu kapatmayacağınızdan emindim. Ben bitti demeden bitmez kafanız var çünkü. Kabul edin ve hazmedin artık, demek ki dillere destan bir arkadaşlığınız yokmuş. Menfaat varsa Melike var menfaat yoksa nankör, çıkarcı, kocamın aramasına cevap veren ... bir kadın var.

İkinizin eşleri akraba, nasıl kimi kimsesi yok?

Ay çok korkunç ya. Benim hayatımda şu an bana çocuklarını kitlemeye çalışan bir kadın var. Whatsapp’a girmeye, elime telefonu almaya korkuyorum. Çünkü bu tipler cidden yüzsüz oluyor.
çocuklarını kitlemeye çalışmak mı
nedir konu merak ettim

baktırmaya falan mı çalışıyor

çocuklarını kitlemeye çalışmak mı
nedir konu merak ettim

baktırmaya falan mı çalışıyor
Ay evet. Ben bebek sebebiyle ücretsiz izindeyim. Onun kocası da evden çalışıyor. İşte okul çıkışı kendi işinden eve geçene kadar 2-3 saat 8 ve 5 yaş çocukları bende dursun istiyor.

Ay evet. Ben bebek sebebiyle ücretsiz izindeyim. Onun kocası da evden çalışıyor. İşte okul çıkışı kendi işinden eve geçene kadar 2-3 saat 8 ve 5 yaş çocukları bende dursun istiyor.
Asla asla kabul etme 😂 bu kadinda ne kadar yüzsüzmüs ya acik acik söyle ben yorgunum cocuklara bakmak istemiyorum elime kalsa bogdururum o derece psikolojim bozuk bana güvenme de gec zaten😂

Back
X