- 18 Ekim 2017
- 6.334
- 38.057
- 548
- 34
- Konu Sahibi birprensannesii
Köy sütünden melikeye yogurt yap gonder. Barisirsiniz o zaman. Ama nasrettine soyle yogurtla gole maya calmasin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdaki hiçbir insanın ilişkinizin detayını bilmediğini bilerek fikir soruyorsunuz ama? O ne mana o zaman. Karar verin insanların fikirlerini istiyor musunuz istemiyor musunuz?Ne boş yapmışsınız siz benim sadece burda yazdıklarımı biliyorsunuz daha önceleri neler yaşanmış bilmiyorsunuz bende arama taraftarı değilim
Bence asıl siz küçücük dünyanızın küçücük problemleriyle insanları meşgul etmeyin. Bu nasıl bi üslupsuzluk?O küçük beynini hiç yorma tavsiye de verme
yine mübarekli konuşma ve beddua temennili bitirişNeyse ben bu konuyu açmadım sizde görmediniz sayın kimseyle uğraşamam bu mübarek ayda beni kınayan benim durumuma düşsün inşallah![]()
Senden ders almam lazım. Bende bir de bebek var, o bile durdurmuyorBana kimse çocuk kitlemiyi gudubet gibi baktığımdan heralde asfsshssh
çocuklarını kitlemeye çalışmak mıAy çok korkunç ya. Benim hayatımda şu an bana çocuklarını kitlemeye çalışan bir kadın var. Whatsapp’a girmeye, elime telefonu almaya korkuyorum. Çünkü bu tipler cidden yüzsüz oluyor.
mübarek ay diyip birde beddua salan zavallı!!!Neyse ben bu konuyu açmadım sizde görmediniz sayın kimseyle uğraşamam bu mübarek ayda beni kınayan benim durumuma düşsün inşallah![]()
Ay evet. Ben bebek sebebiyle ücretsiz izindeyim. Onun kocası da evden çalışıyor. İşte okul çıkışı kendi işinden eve geçene kadar 2-3 saat 8 ve 5 yaş çocukları bende dursun istiyor.çocuklarını kitlemeye çalışmak mı
nedir konu merak ettim
baktırmaya falan mı çalışıyor
Asla asla kabul etmeAy evet. Ben bebek sebebiyle ücretsiz izindeyim. Onun kocası da evden çalışıyor. İşte okul çıkışı kendi işinden eve geçene kadar 2-3 saat 8 ve 5 yaş çocukları bende dursun istiyor.