• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küs olduğum birini tebrik etmek için aramalımıyım

Asla asla kabul etme 😂 bu kadinda ne kadar yüzsüzmüs ya acik acik söyle ben yorgunum cocuklara bakmak istemiyorum elime kalsa bogdururum o derece psikolojim bozuk bana güvenme de gec zaten😂
Eşim eve gelsin diye dakika sayıyorum zaten. Kapıda ayakkabıyı çıkarmadan bebeği uzatıyorum :olamaz: Bir de başkasının çocuğuna bakacak gücüm yok zaten.

Eşim eve gelsin diye dakika sayıyorum zaten. Kapıda ayakkabıyı çıkarmadan bebeği uzatıyorum :olamaz: Bir de başkasının çocuğuna bakacak gücüm yok zaten.
Çocuklara baskalarina baktirma sevdası ben anlamıs degilim zaten. Sorumlulugu madem bu kadarı zor geliyor cocuk yapmasaymıs :( ay valla gözleri sana dikmis dikkat et :D

Bu yetişkinlere de -aile büyüğü denilen- sinir oluyorum. Bizim insanımızda nedir bu illa yüzyüze bakma merakı? Bu yüzden kimse haddini öğrenemiyor. Çünkü sınır yok. Birbirinin ağzına et, sonra vıcık vıcık öp sarıl barış.
Yakınlık ya da aile olmak böyle olmamalı. Ben mi uzaylıyım bilmiyorum.
Sıradan, hayatımda olmayan bir insan bana ne yapsa umrumda olmaz, ama ailem, yakın çevrem, dostum ağzını açarken ya da bir davranışta bulunurken Lena'yı incitmeyeyim diye 100 kez düşünmeli.

Yakın olmayı, aile olmayı bu zannediyorlar. Burada da neymiş arasınmış, psikolojisi bozukmuş. Yahu her ne yaşarsan yaşa görüşeceksen neden küsüp drama yaratıyorsun? Gidip kadına yeniden musallat olur, bu kez de kadın istemeyince konu sahibi "mağdur" olur.

Çok sağlıksız öğretilerimiz var gerçekten.

Ay evet. Ben bebek sebebiyle ücretsiz izindeyim. Onun kocası da evden çalışıyor. İşte okul çıkışı kendi işinden eve geçene kadar 2-3 saat 8 ve 5 yaş çocukları bende dursun istiyor.
hönk!
ne alaka yani.. bebekle nasıl alacak edeceksiniz
eşi evden çalışıyorsa gayet de alıp bakabilir bence
siz ne dediniz?

birde ücret verecekti dimi yapsanız

Ay evet. Ben bebek sebebiyle ücretsiz izindeyim. Onun kocası da evden çalışıyor. İşte okul çıkışı kendi işinden eve geçene kadar 2-3 saat 8 ve 5 yaş çocukları bende dursun istiyor.
O kocası kaldırsın poposunu da 10 dk gitsin alsın çocuğunu. Kadın evden çalışsa her şeyi muntazam, 3 çeşit yemeği de hazır beklerler, 1 işi bile zor zahmet yapan adamdan çocuk yaparsan böyle ağız eğer durursun elaleme.

O kocası kaldırsın poposunu da 10 dk gitsin alsın çocuğunu. Kadın evden çalışsa her şeyi muntazam, 3 çeşit yemeği de hazır beklerler, 1 işi bile zor zahmet yapan adamdan çocuk yaparsan böyle ağız eğer durursun elaleme.
Eşi almak konusunda problemli değil. O çocuklara göz kulak olmak istemiyor. Erkek adam çocuk mu bakar mantığında yani, çok daha kötüsü. Hadi bu kafadasın, parana kıy da eve bir oyun ablası tut. Ama işte arkadaşlık, yardımlaşma adı altında başkalarına yıkılmak daha cazip geliyor.

Eşi almak konusunda problemli değil. O çocuklara göz kulak olmak istemiyor. Erkek adam çocuk mu bakar mantığında yani, çok daha kötüsü. Hadi bu kafadasın, parana kıy da eve bir oyun ablası tut. Ama işte arkadaşlık, yardımlaşma adı altında başkalarına yıkılmak daha cazip geliyor.
Meselenin almakla kalmayacağı belli zaten ondan dedim. B.k gibi herife çocuk yapmanın sonucu işte, ne kendi bakıyor ne parasına kıyıyor, beleşe bakacak enayi bulma işini bile kadın üstlenmiş.

Bu yetişkinlere de -aile büyüğü denilen- sinir oluyorum. Bizim insanımızda nedir bu illa yüzyüze bakma merakı? Bu yüzden kimse haddini öğrenemiyor. Çünkü sınır yok. Birbirinin ağzına et, sonra vıcık vıcık öp sarıl barış.
Yakınlık ya da aile olmak böyle olmamalı. Ben mi uzaylıyım bilmiyorum.
Sıradan, hayatımda olmayan bir insan bana ne yapsa umrumda olmaz, ama ailem, yakın çevrem, dostum ağzını açarken ya da bir davranışta bulunurken Lena'yı incitmeyeyim diye 100 kez düşünmeli.

Yakın olmayı, aile olmayı bu zannediyorlar. Burada da neymiş arasınmış, psikolojisi bozukmuş. Yahu her ne yaşarsan yaşa görüşeceksen neden küsüp drama yaratıyorsun? Gidip kadına yeniden musallat olur, bu kez de kadın istemeyince konu sahibi "mağdur" olur.

Çok sağlıksız öğretilerimiz var gerçekten.
Kesinlikle ya. Bazı insanlar ekstra şuursuz oldukları için böyle oluyor aslında.
Babamla bir sebepten üç aydır görüşmüyoruz, kitabım yayınlandığı için tebrik etti geçen gün. Yakın zamanda bir araya geleceğiz ama artık o susturabileceği baklavacheesecake yok. Öyle küslükle terbiye edebileceği baklavacheesecake yok.
Melike'ye üzüldüm sadece. Böyle insanlara ben de uyuz oluyorum. İnsan birini kendine küstürdüyse durup düşünmeli, "ben aradım oldu," demek çok saçma.

Back
X