Küs Olduğum Görümcem Evime Geliyor Nasıl Davranacağımı Bilmiyorum?

aynen canim evet...
yazik olan browniye oldu

Bana göre ayıp ve saçma olan şeyler onlara göre okadar normal geliyor ki...
Hiç bir konuda düşünce tarzımız uymuyor eşimin ailesiyle...
O anda ikaz etmem mümkün değildi ama gördüğüm ilk zamanda gerekli ikazda
bulunucam anlayacağını pek sanmıyorum çünkü düşüncesiz bir insan.

boşver ikaz falan etme sanki ne olacak senn ikaz edince bu yaştan sonra görgümü öğreteceksin gene kötü olan sen olursun

Yapacağın en güzel ikaz , son derece mesafeli davranmak olacaktır. Bırak onlara göre bu mesafenle " soğuk gelin " imajı varsın olsun ,senin kafan rahat olur hiç değilse.Düzeltemezsin onları , düzelticem diye de kendini boş yere yıpratmış olursun.

Mesafe koymaya çalıştıkça onlar yapışıyor sanki...
Şimdi hergün aranıyoruz kayınvalidem tarafından.
Hergün biryerlere davet ediliyoruz...
Şuanda samimiyetlerine inanmıyorum
zamanında inandım nekadar yanıldığımı çok sonra anladım

katılıyorum.benim eşimin aileside benim düşüncelerimi onaylamaz.ama hiç sorun değil çünkü bende onların düşüncelerini onaylamıyorum.en güzeli görüşmemek.yada mesafe...

Keşke görüşmeme şansımız yada onları yok sayma imkanımız olsaydı :))
En güzeli mesafeli davranmak sanırım,kimseyi incitmeden kırmadan.
Melikk'in dediği gibi ozamanda soğuk gelin imajı kazanıyoruz :)
ama olsun sıcak oldukta ne oldu sanki madalya takmadılar...

canım genelde yaranamıyosun zaten..en ufak bi tartışmada sen ne yaptınki diyebiliyolar..bende bundan sonra öle yapıcam..evime geldiklerinde tepkisiz bir suratla oturup sohbetlerine katılmıcam..3 çeşit yemek değilde önlerine kolay yemekler yapıp koycam..ben onlara gittiğimde onlar bana nasılsa öle olcam..kendimi hiç yormicam bebeğimi bahane edip çekilcem.. eşimin ailesidir ayıp etmeyim deyip hep üzülen yorulan ben oldum şimdiye kadar..ama artık büyümekte olan bi bebeğim var..sağlığımı psikolojimi bozamam bana değer vermeyen insanlar için.. eşimde çoğu konuda beni haklı buluyo..oda kendi bilir bulmazsa kendimi parçalayamam kimse uğruna..olan bana oldu bugüne kadar hep..

LuNAria;
senin konundada yazmıştım ikimizinde sorunu birbiriyle aynı.
oyüzden burda yazılanlar sana,senin konunda yazılanlar banada
yol gösterecek.aslında yapmamız gereken seyleri öğrendik
başarılı oluruz umarım nediyim...

sende bebeğini düşün geldiklerinde pervane olma
herşeye yetişme yardım iste...
ayda yılda birde gelseler gerekirse as suratını otur :)

böyle bir durumda kalsam görüşmeye mecbur olsam sadece hoşgeldin derdim
konusmak zorunda değilsin

Zorunda değiliz tabii ki ama senin evine gelmiş olunca
zorunlu halde konuşmak durumunda kalıyorsun...
zaten öyle yaptım gerekmedikçe konuşmadım...

Umarım bu şekilde bir daha gelmezler,asla müsade etme derim,eşin mutlu herkes memnun ama sen değilsin..seni çok iyi anlıyorum..ben olsam bu kadarı çekemezdim,zaten sende gittiklerinde epey ağlamışsın,insanlık mı şimdi bu yaptıkları,başkalarını üzmek onlara gurur veriyor gördüğüm kadarı ile..yazık..görümcenin ağlayıp sızlanmasına hiç inanma,bende çok gördüm ezik şeyler nolcak..kusura bakma arkadaşım ben çok sinirleniyorum bu konuda..en sonudna ağlama özür dileme durumları olurya çok kzııyorum,noluyor yine aynısını hemde daha beterini yapıyorlar,mesafeni fazlasıyla koru,bende senin gibi öpmem sadece hoşgeldin derim o ka.. yeter fazla bile..ikafan rahat olsun arkadaşım..düşünme ,ilgilenme boşver..yokmuş gibi davran,hayatınıza fazla katmayın kendilerini bişey sanıyorlar..bu söylediklerim böyle olanlar için yanlış anlaşılmasın,bu tipler hep böyle aynı..iyi olanlarda vardır elbet..
Geçmiş olsun bu arada...

evet canım umarım düzelir herşey..
''eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan;gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir...''(paulo coelho)
çok doğru bi söz..umarım bu sözde olduğu gibi gülümserken ağlamayız gerçekten güleriz...iyi şanslar bize...

Son düzenleme:

Ne güzel anlatmışsın ünlü düşünür Paulo'nun sözü tam yerinde olmuş
Bol şanslar arkadaşım umarım hakettiğimiz değeri görürüz ve artık üzülmeyiz.

Sevgili prenscim;
Desteğin için teşekkür ederim arkadaşım
düşüncelerine katılıyorum
aslında ben çok duygusal biriyim hassasım
karsımdaki ağlasın ben ondan daha fazla ağlarım.

Ama ki görümcem ağladığında hiçbirşey hissetmedim.
Aksine beni ağlattığı günlere saysın dedim içimden.
Gözyaşıda dahil hiçbir samimiyetlerine inanmıyorum.
Zamanında inandım ve ne çok yanıldığımı ancak ozaman anladım.
Sanırım görümceme karşı iyi niyetim tükendi...

Neyaptıysam eşim için yaptım;
yoksa normal hayatımda asla yüzüne bakmayacağım
tek kelime etmeyeceğim insanlar...

Ama işte elimizi kolumuzu bağlayan eşlerimiz...

Tatlım sağol ilgin için şuanda hersey normal
yenibir gelişme yok bugün yarın olur sanırım
kayınvalidem de toplanılacakmış yine mecburen
gidicem gibi gözüküyor bakalım bu defa benı neler bekliyor ...

vallahi her görüşmeniz konu balığı olacak şekilde cnm:)bakalım daha neler duyacağız senden!hadi hayırlısı..

Belkide yanlıs yere beklentideyim
bilmiyorum ki...

brownicim sen kaç senelik evlisin?yaşında küçük sanıyorum?belki herşey oturmamıştır yeni evliysen.zamanla oturur tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…