Küs Olduğum Görümcem Evime Geliyor Nasıl Davranacağımı Bilmiyorum?

bundan sonra herşey çok daha iyi olacak buna eminim. kendileri fesatlık yapsalar bile eşinnin gözünde sen öyle yüceldin ki zaten inan bana en büyük hediyeyi aldın.

sağol canım bana morel güç veriyorsun

browni canım okudum konuyu ne yazıcağımı bilemedim ama sen en doğrusunu yapmışsın canım insanlık görsünler umarım hatasını anlamıştır eğer hala anlamadıysada boşver eşin senin nasıl bi insan olduğunu görmüştür eşin görümceninde nası biri olduğunu anlamıştır yaptıklarıyla

askbocugum derdim hiç bitmiyor :)

Ben kaç gundur merak edıyordum nasıl gececek dıye canım...
Kendı derdımden sımdı okuyabıldım

Sen bence elinden gelenın de fazlasını yapmıssın...
İnşallah bundan sonra senı uzecek ve sırtına yuk olacak davranıslarda bulunmaz...
Anlamıyorum su ınsanları...
Bi taraftan yaparken bı taraftan bozuyorlar...
Neyı nesıymıs habersız mısafır davet etmek...

Neyseki geçmış gıtmış canım...

Aydasu'cum maalesef herzaman kişilere gösterdiğimiz
insanlığın karşılığını aynı incelikte alamıyoruz...
Buna bizim şansızlığımız mı desek yoksa karşımızdaki
insanların anlayışsız ve kötü ruhlu olması mı desek bilemiyorum.

İnsanlardan gördüğüm bütün kötülükleri Allah'a havale ettim
Rabbim bizden daha iyi işini bilir,ona sığındım...

Çok şükür atlattım o kabus günü.
Anlam veremediğim bir sürü sorularla geldi ve geçti...
Ama ki vicdani rahatlığım beni ayakta tutuyor.

Son düzenleme:

Haklısın brownım..
Gönül ister kı bundan sonra hersey senın ıstedıgın gıbı huzurla olsun arkadasım...
Esın de gormus oldu durumu...
Ve en onemlısı uzerınden tonlarca kıloluk yuk kalkmıstır...
Hadı gecmıs olsun canım, Allah beterınden korusun

Geçmiş olsun.
Özür diliyor ama hala akıllanmamış belli ki.
Madem kutlama yapacaklar ve misafir çağırmışlar ayrıca,
kendi evinde yapsaymış ya, sizin ev cafe heralde.
Bu kadar düşüncesizlik olabilir heralde.
Neyse atlatmışsınız, bundan sonra yine sınırında görüşürsünüz artık.

Amin canım... :))

Evet akıllanmamış ve yine terbiyesizliğini sürdürdü
Sanırım benim sinirlerimi bozmank için yaptı böyle birşeyi
İstediki rezil olayım ya da tartışma çıkarayım.

Amacını anlayamadım amabu konu hakkında da kendisini
en kısa zamanda uyaracağımı henüz bilmiyor.

brownicim dediğin gibi sinirini bozmak için olabilir.belkide kendi evcazı kirlenmesin ona iş güç çıkmasın diye senin evini seçti

Sanırım bu kadar acımasız olamaz
gerçi herşeyi bekliyorum artık ondan
Çünkü hala ameliyat yaralarım iyileşmedi
Allah biliyor ne halde onlara hizmet ettiğimi
hazırlık yaptığımı ve sonrasında leş gibi bıraktıkları
evimi nasıl temizlediğimi...

Son düzenleme:
Ne saçmalık..başkasının evine misafir etmek adetini çok mantıksız buluyorum..evsahibi müsait mi? değil mi?
Ne işi var görümcemin görümcesinin eltisinin benim evimde kutlama yapmakta..
Neyse ki atlatmışsın ..bir de ikaz etmeliydin, senden habersiz,senin evine misafir davet etmemesi gerektiği konusunda..

borwnicim gecmis olsun canim
biz bosuna o gorumceni kabul etme demedik degil mi...
ne gorgusuz ne kendini bilmez bir insan biri yaa baskasinin evinde nasil kutlama yapilir aklim almiyor
yumusak olma canim sana o laflari soyleyip, evine senden habersiz misafir cagiran insan daha neler yapmaz yani kesinlikle ciddi bir mesafe koy araya ki evine gelip gidemesin.
bosu bosuna sen uzuluyorsun birak araya mesafe koy o uzulsun

kayinvaliden, gorumcen, gorumcenin akrabalari falan bir Allah'in kulu kalkip ''yahu cocuklar evi batirdi simdi evi size boyle birakip gitmek olmaz, bir el atalim ortaligi toplayalim'' demediler mi?
ya da bu durumdan dolayi ozur dilemediler mi?
hadi hepsini gectim onca insan coluguna cocuguna nasil sahip cikamadi pes dogrusu.

Son düzenleme:

Belliki organize , yani inadına yapılmış , en azından bana öyle geldi. Neyse en azından Browni emsafeyi bu geçirdiği akşam ı unutamayacağı için , daha bir fala tutar

Hem misafir etmişler , hemde börek pastayla gelmişler ,

Hem misafir etmişler , hemde börek pastayla gelmişler ,

misafirlige giderken eli bos gitmemek guzel aslinda, ben de misafirlere giderken bir seyler goturmeye calisirim ama bunlar pastayi boregi misafire nezaketen degil misafir evinde planladiklari kutlama icin getirmisler

bi de bana sorarsan gorumce bence de inadina boyle bir sey duzenleyip planli programli olarak borwniyi gicik etmek icin yapmistir buyuk ihtimalle

Son düzenleme:

Tabii canım , planlı iş Çoluk çocuk maaile doluşmuşlar kızın evine , ilgilenmemişler bile çocuklarıyla baksana.Elbette misafirliğe eli boş gidilmez ama bu görümce namzetleri çocuğunun doğumgününü kutlamaya gitmiş kızın evine ya , onu diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…