Küs Olduğum Görümcem Evime Geliyor Nasıl Davranacağımı Bilmiyorum?

evet ya naptı acaba...
browni ses ver bize...
çatladık burda... ))

Merhaba kızlar;
Dün akşam 19'30 da geldiler gece 1 'de zor gittiler
Dün sabahtan akşam onlar gelene kadar hazırlıklar falan
epeyce yoruldum...neyseki herşey istediğim gibi eksiksiz oldu.
Herkesi sarıldım öptüm onu öpmedim hoşgeldin dedim sadece
eve girerken yüzü gülüyordu etrafı incelemekten bir hal oldu
suratı asıldı...
Kayınvalidem yardım edilecek birşey varmı kalkıp yapalım dedi
herşey hazır siz sağolun dedim,yemek masası falan herseyı hazırlamıstım.

yemeğe geçtik görümcem çorbadan bir kaşık aldı boğazında kaldı
öksürmekten gözlerinden yaş geldi benim gülme krizim tuttu
kendimi mutfağa zor attım :)Allah tarafından bogazından geçmedi sanırım.
yemeklerimi herkes beğenirken görümcem yok acı olmuş,yok bu böyle yapılmaz diye biliyorum
diye eleştirilerde bulundu cevap bile vermedim kendi kendine konuşmuş oldu
Hamileliğini kutlamak yetmezmiş gibibirde çocuğunun doğum günüymüş onuda benim evimde kutladılar

Benden habersiz pasta börek almıs gelmişler oda yetmezmiş gibi üstüne kendi görümcesini eltisini falanda çağırmış
yemekten sonra kapı çaldı açtım şok geçirdim karşımda o insanları görünce.
çok sinirlendim eşimi çağırdım odaya bu nedemek oluyor dedim,kardeşin neden kendi eviymiş gibi insanları davet ediyor dedim
eşimle biraz tartıştık sonra ben kendimi daha fazla tutamadım oturdum odada ağladım çıktım...evde 20 kişi olduk :S
Çıldırdım çoluk çocuk sevmediğim insanlar gürültü patırtı servis koşturmaca derken 5 dakika oturamadım...
nekadar güler yüzlü olmaya çalışsamda hep ağlamaklı dolaştım evde biblolarımı kırdı çocuklar tv sehpamı çizdiler
nekadaroturun yapmayın desemde başarılı olamadım...kendimi hizmetçi gibi hissettim kendi evimde yabancıymışım gibi oldu.
eşim çok özür dilerim bende bukadarını bilmiyordum dedi beni sakinleştirmeye çalıştı...
pastalar kolalar halılarımın üstünde gezindi durdular evimide benide mahvettiler...
Görümcemle mümkün olduğunca hiç konuşmadım,sonra yanıma geldi sarıldı ağladıözür diledi :S
özürünü kabul etsem bile,bugün ki yaptığını nasıl kabul edecektim.
Bol bol fotograflarını çektim :S getirmişler makinayı bunuda çek onuda çekben hiç kareye girmedim...
yazarken bile sinirleniyorum kabus gibiydi
Onlar gitti bu defa benim ağlama krizim tuttu 1 saat susamadım ağladıkça ağlayasım geliyordu.
eşimsebişey diyemedietrafı toplamaya çalıştı ama ev okadar kötü bir haldeydiki toplamak ne mümkün...
Kılımı kıpırdatacak halim yok şuanda her tarafım ağrıyor hala bacaklarım sızlıyor
bademciklerim şişti kendimi hiç iyi hissetmiyorum...
bunları yazarken eşim aradı
annesi aramış oğlum herşey dört dörtlüktü ellerinize sağlık
gelinime selamlar demiş :S

şimdi yapmam gereken şey ise
leş gibi olan evimi temizlemek

canım tebrik ediyorum seni. üstüne düşeni fazlasıyla yaptın alnının akıyla gösterdin o insanlara "insan olmanın ne demek olduğunu". inan bu yaptıkların seni eşinin gözünde çok daha yükseklere çıkardı. öncelikle geçmiş olsun. güzel bir kahve yap uzat ayaklarını dinlen biraz bence. sonra yavaş yavaş toparlarsın evi... çok çok öpüyorum canım....

Dediğin gibi kahvemi yaptım içiyorum
İnanki tahammül edebilsem evi bugün hiç
temizleyesim yok,okadar halsizim ki.

ama Allaha şükürler olsun
bütün olumsuzluklara rağmen
o günü başarıyla atlattım...

eşimde okadar mutlu görünüyor ki
onu böyle gördükçe bende mutlu oluyorum
dünden beri bana sürekli teşekkür ediyor:)

merakla bekliyorduk.
merakımız gitti sonunda.
tebrik ediyorum canım seni eksiksiz ağırlamışsın..
onlar için değil eşin için herşey..
bak eşinde ne kadar mutlu olmuş..
görümcende ne kadar laf soksada hatasını anlamış...
inşallah bundan sonra güzel olur herşey...

Teşekkür ederim canım
görümcem hatasını anlamış görünüyor
benimde temennim bundan sonra herseyin
iyi olması bunun için elimdengeleni yaptım
karşılığınıda alırsam benden mutlusu yok
kocam okadar mutlu ki anlatamam.

merak ettiğinizi biliyordum ama dün gece
hiç yazacak durumda değildim saatte epey geç olmuştu
sabahta yorgunluktan kocamı işe gönderemedim
uyuya kalmışım:)
kalktım hemen foruma girdim yazdım...

bu arada kızlar detskleriniz için çook teşekkür ederim

Hadi geçmiş olsun Ama benden sana tavsiye çokkk mesafeli dur görümcenle.Ne demek o misafir gittiğin yere başkasını çağırmak.Kayınvaliden de arayıp sana teşekkür etse ya:44: Neyse aman boşver , tekrar geçmiş olsun , unutma sarılıp ağlasa da mesafe şart

bundan ıyısı şamda kayısı. en azından bak gelıp sarılıp ozrudılemıs senden . bu o kadar cok onemlıkı. en azından arasız arsız hem gelıp yıyıp ıcıp gıtmedı benımkıler gıbı.
Bundan sonrada ıstedıgın gıbı davranabılırsın. gonlunden ne gecıyorsa hayat sana onları cıkarsın.

Gecmis olsun canim atlattin cok sükür ...

üstüne düseni yaptin,esini mutlu ettin,onlarada insanlik dersi vermis oldun...

Yalniz görümcen yüzsüzün önde gideni bayrak tutaniymis yani.kendi geldigi yetmiyo bide misafirmi cagirmis emrivakiye bak ayip valla Kesin ters davrancan sandi sinir olman icin yapmistir ama kendi mor olmus iste diledigi özür yanina kar canim..

Başkalarını benden habersiz evime misafirliğe çağırmasına bir anlam veremedim.
Bana göre yine çok büyük bir ayıp etti,ama sanırım görgü meselesi işte nediyim.
Herşeye rağmen beni yıldıramadı,kendisi utansın.kayınvalidem daha sonra benide
aradı teşekkür etti hepsiçok memnun kalmış.Haftaya bizi onlara yemeğe davet etti
bende haberleşiriz dedim kapattım..Umarım bundandan sonrası iyi olur kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…