Küs Olduğum Görümcem Hediye Göndermiş

zaten arkadaslar surdurme demısler mesafenı koru demısler
ama bende hedıyeyı acayıp merak ettım :16:

bende merak ettim ne var içinde acaba:)
bende gorumceyim ama çopune bile kari$mam, karde$im ve yegenim iyi olsun yeter

belki içine bir not falan da yazmıştır... açıp bakmalısın bir an önce ki, ondan sonra ne yapacagını belırleyebılesın.

Bunca zaman paketi açmadan sabredebilecek bir kadının varlığına inanamıyorum:)))))))))))))

Valla öyleyse tebrik ediyorum hakikaten.

o kadar mesai harcıyoruz burada, akşam bakıcam dedin hala ses yok, aç şu hediyeyi yoksa gelip zorla açarız, yeter artık!!!!

:))))

Açıp bakmıştır kızlar merak etmeden durduğunu sanmıyorum ne gibi bişiyle gönlünü almaya çalıştığını o da sizler kadar merak etmiştir..
Belki laf icabı attım bi köşede duruyo dedi..
Hediye yolladı diye arayıp teşekkür etmeni beklemiyo sanırım niye sorun ettiğini ben anlamadım..
açarsın hediyesini bakarsın olur biter..
Yüzyüze karşılaştığınızda da samimiyetsiz bir merhaba.. hal hatır sorma olur biter iş..
Gidip boynuna atlaman beklenilmiyodur heralde..
selam-kelam edecek kadar ilişkiniz düzelirse senin açından ve evliliğin açısından iyi olur kanaatindeyim..:34:

Açıp bakmıştır kızlar merak etmeden durduğunu sanmıyorum ne gibi bişiyle gönlünü almaya çalıştığını o da sizler kadar merak etmiştir..
Belki laf icabı attım bi köşede duruyo dedi..
Hediye yolladı diye arayıp teşekkür etmeni beklemiyo sanırım niye sorun ettiğini ben anlamadım..
açarsın hediyesini bakarsın olur biter..
Yüzyüze karşılaştığınızda da samimiyetsiz bir merhaba.. hal hatır sorma olur biter iş..
Gidip boynuna atlaman beklenilmiyodur heralde..
selam-kelam edecek kadar ilişkiniz düzelirse senin açından ve evliliğin açısından iyi olur kanaatindeyim..:34:

Hediyemi dün akşam açdım,şimdiye açsam açtım şu varmış diye söylerdim,merak ettim evet ama söylediğim gibi açmak içimden gelmedi,hediye paketine baktıkça huzursuz oldum.

Hediyeyi dün akşam açabildim.(Önceki konumu biliyorsanız eşim rahatsız dün hastanedeydik akşam eve gelebildik.)
Görümcem;parfüm seti göndermiş.Kullanmayacağım sanırım.

kullan ya eşya eşyadır ayaklarına filan sıkarsın tısısı ya da tuvalette dursun çıkmadan önce tuvalete sıkarsın intikam gibi bi yerde. hediyemi beğendin mi diye sorarsa da evet canım ..k kokusuna birebir dersin:) şaka tabi yuh

Back
X