küs olduğum görümcemin çocuğuna oyuncak örecekmişim

bende eltimle asla görüşmüyorum yenilir yutulur şeyler söylememişti. ama onunla kanlı bçaklıyken bile bikez olsun çocuğuna yüz çevirmedim ben. sende yapma, onun günahı yok çünkü... yerinde olsam yapardım ama verirken çocukla muhattap olurdum annesiyle değil...

Ben örmezdim düsünür tabiki dogal olarak.

bende örmedim cnm. içimden gelmedi. kendimi enayi gibi hissederdim örseydim. çünkü barışma girişimi olarak algılanacağı kesin. barışcaksamda adım ondan gelsin istiyorum. eşime yapmamada demedim ama yapmıyorum oda sormuyor. evde hazır bir taneyi götürmek istedi

dün laf arasında yeğenimin kediciğini de tamamlayamadım bir türlü dedim. hayırlısı. zamana bıraktım. eşim hala gidelim fln demiyor ?

Ben olsam kendi el emegimi yapmazdim, cocuk zaten anlamiycak, esime senin yigenin istedigin hediyeyi alabilirsin ama ben kardesin icin emek vermem derdim... Maksat zaten cocugu sevindirmek degilmi ozaman cok güzel bi hediye alinip esiniz verebilir dayi olarak,sizinle alakasi kalmaz olayin...

Katılıyorum. Çocuklar el emeği bir oyuncağı takdir edecek olgunlukta değiller çoğu zaman. Onları o zamanda hangisi daha popülerse bir oyuncak kat be kat mutlu eder. Daha önce de dediğim gibi, çocuk görmüş olsa "aa ne güzel" dese, bir tane de onun için örmeniz hoş olur ama onun dışında örmezseniz çocuktan yüz falan çevirmiş sayılmazsınız. Ya da annesine olan hislerinizi çocuktan çıkarmış sayılmazsınız.

Neden barışma isteğiniz olacağını düşünsün ki eşiniz heves etmiş oynasın istemiş eşinizin hatrı için yapmalısınız siz konuşmadıktan sonra nasıl yüz bulacak ki. Götürür ben istedim ördü der verir yani kullanır kullanmaz onun bileceği iş ancak ben şuna takıldım neden çocuğuna yaklaşmasını konuşmasını istemiyorsunuz halası sonuçta sizin aranızda ne geçerse geçsin yalandan da olsa hala sevgisini bilmesi lazım siz küsseniz de çocukları karıştırmayın yiğenler görüşsün aralarında mesafe soğukluk olmasın ileride onlar çok iyi anlaşırlar belki.

cnm sende haklısın olayların tamamını anlatamadım. ben küsken tabiki severler çocuklarımı. kuzenler görüşüyor konuşuyor zaten ama hala yaklaştırmam dedim. eşime de söyledim. amcasının kızına demiş benim tek yeğenim x in çocuğu. yani benimkileri yeğenlikten silmişşş. (zaten bunu söylemedende öpmüyordu küsüzya çocuklara ilgi göstermedi)

böyle olunca bende çok kızdım. normalde dediğim gibi çocukları karıştırmam. ama o herkesi karıştırdı. kendi çocuklarını diğer yeğenlerini bile konuşturmadı benimle. bu konuda o kadar haklıyım ki anlatamam. eşimde tmm dedi zaten

kızlar yeni bir gelişme oldu. eşim önceki gün evde hazır bir tane edicik vardı. özene bezene son rutuşlarını yapıyor. bir hevesli ki sormayın. bende dedim benim yeğenim çok sevinecek. kızım dedi ona yaptın buda x in (görümcenin çocuğunu kastediyor) olsun dedi. sustum. sonra kız yatınca dedim . istersen götür.

ne farkeder önemli olan çocuk sevindirmek. al yarın götür dedim. inşallah annesi yalakalık yaptığımı barışmak için yaptığımı düşünmez. çünkü asla barışmak istemiyorum dedim. kapıya bıraktım. yarın ver . pazara gezme var gitmeni istemem dedim.

sabah kalktım orada duruyor. götürmemiş. aradı sordum. boşver götürmücem dedi niye dedim. dediğin gibi yanlış anlarlar dedi. boşver dedi. dedim benim için sorun değil ver dedim ısrarla yok sen yeğenine ver fln dedi. ben yeğenime bir ara bişi alırım dedi.

galiba benimde gideceğimi zannetti. bende al götür hafta içi deyince aman oyuncak götürmeyemi gidecem ne anlamı var diye düşündü sanırım.

barıştırma girişimi diye düşünüyorum. yani o konu kapandı şimdilikkkk

İyio zaman cnm konu kapanmış, kafanı karıştıran bır durum yok demekki. aynı zamanda senden barışmanı da bekleyen yok demek ki . bence çok kurcalama ve kafanı takma yoksa niye oyle dedi,acaba bişey midediler diye sorulara başlarsın

Bence örebilirsiniz hem eşiniz sizin olumlu yaklaştığınızı ablasının olayı büyüttüğünü düşünür..
Eşinizin gözünde değeriniz daha da artar..
Ablasıyla konuşmak zorunda değilsiniz çocuğun bi suçu yok sonuçta..

bayaaaaa eskidi konum. ama cvp yazayım. ördüm cnm ama eşim götürmedi. neden niçin götürmedi bilmiyorum ama götürmedi

sen kocana bakma ...tabiki görümceb öyle düşünecek ve her daim herşeyi yapacak sana sonrada bu gelin bundan anlıyor diyecek..çünkü sen karşılığında güzellikle karşılık veriyorsun..benim kocam gibi huşşik miş kocan yani yalaka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…