- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
BEN BARIŞMADIM AMAKÜSTE DURMUYORUM. karşılaşırsam görüşüyorum .
seni severim... nerde... gördüğüm yerde... felsefem bu
Ben örmezdim düsünür tabiki dogal olarak.
Ben olsam kendi el emegimi yapmazdim, cocuk zaten anlamiycak, esime senin yigenin istedigin hediyeyi alabilirsin ama ben kardesin icin emek vermem derdim... Maksat zaten cocugu sevindirmek degilmi ozaman cok güzel bi hediye alinip esiniz verebilir dayi olarak,sizinle alakasi kalmaz olayin...
Neden barışma isteğiniz olacağını düşünsün ki eşiniz heves etmiş oynasın istemiş eşinizin hatrı için yapmalısınız siz konuşmadıktan sonra nasıl yüz bulacak ki. Götürür ben istedim ördü der verir yani kullanır kullanmaz onun bileceği iş ancak ben şuna takıldım neden çocuğuna yaklaşmasını konuşmasını istemiyorsunuz halası sonuçta sizin aranızda ne geçerse geçsin yalandan da olsa hala sevgisini bilmesi lazım siz küsseniz de çocukları karıştırmayın yiğenler görüşsün aralarında mesafe soğukluk olmasın ileride onlar çok iyi anlaşırlar belki.
Bence örebilirsiniz hem eşiniz sizin olumlu yaklaştığınızı ablasının olayı büyüttüğünü düşünür..
Eşinizin gözünde değeriniz daha da artar..
Ablasıyla konuşmak zorunda değilsiniz çocuğun bi suçu yok sonuçta..
Senin iyi niyetini gördü sonuçta götürmemesi daha iyi olmuş :)bayaaaaa eskidi konum. ama cvp yazayım. ördüm cnm ama eşim götürmedi. neden niçin götürmedi bilmiyorum ama götürmedi
ohooooo bu olayın üstüne neler yaşandı. eşim benim tamamen iyi niyetli olduğumu anladı. şimdi seni götürmem haketmiyorlar çocuklarıda senide görmeyecekler bir daha dediSenin iyi niyetini gördü sonuçta götürmemesi daha iyi olmuş :)
aynen..Canim sen ör esin versin benden yegenime hediye desin
sen kocana bakma ...tabiki görümceb öyle düşünecek ve her daim herşeyi yapacak sana sonrada bu gelin bundan anlıyor diyecek..çünkü sen karşılığında güzellikle karşılık veriyorsun..benim kocam gibi huşşik miş kocan yani yalaka..kızlar konu açmıştım görümcem ile alakalı. kavga ettik . küsüz şu an. ben örgüden küçük hayvanlar yapıyorum. eşim yeğenime de yap dedi. tmm dedim ama kız kendisine yalakalık veya barışmak için yaptığımı düşünürmü. eşime kötü niyetli görünmek istemem. sonuçta o da bir çocuk çocuklara kin tutmam. annesiyle küsüm .
o benim çocuğuma kıymet vermez. çocuğumla konuşmasını bile istemiyorum eşimede söyledim. şimdi ben onun çocuğuna hediye verirsen oda benimkine yaklaşırsa. yada ne biliyim . barışmak istemiyorum
her konuşmayıp hem hediye vermek abes olurmu. sorular sorular
siz olsanız yaparmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?