- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
bence ör. elinden gelen herkese yaptığın birşey. eşinde istemiş.. ama görümcen öyle düşünür tabi..
ancak zamanla neyin ne olduğunu anlar.yani sen konuşmazsan selam söylemezsen çocuğu görmeye veya hediyeyi vermeye kendin gitmezsen herşey ortada olur..
demişler ki eşin benden hediye desin önce bana mantıklı geldi bu ama olayı dallandırmaktan budaklandırmaktan başka birşeye gitmez.
bence sadece versin... eşinin içinde kalmaz. heveslenmiştir. ayrıca zaten herkese yapıyorsun o da bir çocuk. senin amacı çocukları sevindirmek gerisi hikaye.. belki annesi onu kullandırmaz zaten. bırak öyle olsun.. ama yapmayan sen olma.
MUTLAKA ÜMİT EDİYORDUR HERKES . sonuçta kızıyla gelini küs iki evladının eşleriyle birlikte bir akşam yemeği yiyemiyor . mutlaka herkes cok uzgundur bunu en ıyı sen anlayabilirsin.
eşine güveniyorsan git ama davet edildin mi ki? eğer davet edildiysen git tavrını koy ama biraz da bak sana yaklaşımlarına eğer gerçekten pişmanlık varsa adım atmak şanından olsun be güzelim :)
ayrıca sana kız kardeş tavsıyesı asla onlar var dıye kaçma , rahatsız olduğun seylerı usulca soylemeyı bil. eee bide gidersen herşey istediğin gibi olmazsada kafayı yeme , beklentini en azda tut.
cnm kv ile birbirimizi aramayız. bişi olunca eşime söyler arayıp. yemek veriyorum sizde gelin demişşşş
Bu konular benimde yaşadığım şeyler , o yüzden sana çok kolay yorum yapabiliyorum.
Bazen alttan almak olacak daha kötü şeylerin önüne geçmesini sağlayabilir. KV seni aramaya çekiniyor da olabilir. Eğer arada kalmak yada acaba gitsem mi diye düşünüp içine sinmiyorsa git ve bak bakalım ne olacak. karşılaşmadan durumların ne olduğunu anlayamazsın. Eminm sende istemezsin bu şekilde . Eşin gidecek mi sen gelmesen bile peki?
bilmiyorum cnm hiç konuşmadık. gidelim de demedi. sadece annem aradı yemek veriyormuş dedi. evet küs olmayı istemiyorum. çok kafama takıyorum çünkü. biraz hassasım. barışmak ister hoş geldin ederse ne yapıyım sence . konuşuyummu. adımı o atarsa barışmak akıllıca olur sanırım. gidip gitmemekte de karar veremedim
çocugun suçu yok ama
anasıda az degilmiş:18:
eşine ipi ver kendisi örsün
hemde ne fena . onla küstük diye herkesi düşman etmeye çalıştı bana. kp bile şikayet etti. küçük kız kardeşini de benimle küstürdü
çocugun suçu yok ama
anasıda az degilmiş:18:
eşine ipi ver kendisi örsün
naptın gittin mi?
yok cnm kaynımın mesaisi varmış. bu hafta olumu bilmem. kediyide örmedim eşimde bişi demedi. evde hazır var onu götürüyüm diyor. napiiim sence
Bilemedim hazır varsa onu götürsün o zaman. Hala gidip gitmemeyi soruyorsan buna sen karar ver derim. KV ile nasılsın yani oraya gidince sana kızının yanında tavır alabilir mi? Eğer KV ile iyiysen ve sorun yoksa git derim. Öyle kaçmak çık hodri meydan de bişey söylerlesede lafını ver sakince gel.
Bende çok gitmemezlik yaptım. Karşılaşmamak için ama baktım herkes rahat bende boşevrdim şimdi gidiyorum ne zaman istersem gelmek istemezlerse gelmezler onlar kaçıyorlar benden .
yok cnm kv iyi davranıyor gidince . hatta onlarla küsünce daha iyi davranıyor. sorun çıkmasın diye heralde. geçen gittik ordalardı kv sadece benlen oturup sohbet etti. hiç olmadığı kadar da güleryüzlü idi. onlarda kötü davranmazlar zannetmiyorum. sadece barışma girişiminde bulunurlarsa ne yapacağımı bilmiyorum
barışsam bir türlü barışmasam bir türlü offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?