- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
kızlar konu açmıştım görümcem ile alakalı. kavga ettik . küsüz şu an. ben örgüden küçük hayvanlar yapıyorum. eşim yeğenime de yap dedi. tmm dedim ama kız kendisine yalakalık veya barışmak için yaptığımı düşünürmü. eşime kötü niyetli görünmek istemem. sonuçta o da bir çocuk çocuklara kin tutmam. annesiyle küsüm .
o benim çocuğuma kıymet vermez. çocuğumla konuşmasını bile istemiyorum eşimede söyledim. şimdi ben onun çocuğuna hediye verirsen oda benimkine yaklaşırsa. yada ne biliyim . barışmak istemiyorum
her konuşmayıp hem hediye vermek abes olurmu. sorular sorular
siz olsanız yaparmısınız
bilemedim ki :26::26:
çocuğa yapın ama görümcenize mesafenizi koruyun
kızlar konu açmıştım görümcem ile alakalı. kavga ettik . küsüz şu an. ben örgüden küçük hayvanlar yapıyorum. eşim yeğenime de yap dedi. tmm dedim ama kız kendisine yalakalık veya barışmak için yaptığımı düşünürmü. eşime kötü niyetli görünmek istemem. sonuçta o da bir çocuk çocuklara kin tutmam. annesiyle küsüm .
o benim çocuğuma kıymet vermez. çocuğumla konuşmasını bile istemiyorum eşimede söyledim. şimdi ben onun çocuğuna hediye verirsen oda benimkine yaklaşırsa. yada ne biliyim . barışmak istemiyorum
siz olsanız yaparmısınız
siz olsanız yaparmısınız
çocuk sonuçta verirseniz ne kadar sevinir ve ne kadar sevaba girersiniz.siz konuşmak istemiyorsanız gene konuşmayın tavrınızı belli edin.
siz olsanız yaparmısınız
teyzemde eltısıyle konuşmazdı veya halamda ama çocukları sureklı bırbırlerının evlerınde olurdu..
yani küssen çocuklarla küs degılsın ya..
sen yap ver,anasına mesafenı koruduktan sonra,kımse yanlış anlamaz..
bence örme.
eşine de nedenini söyle.
seni anlayıp hak vericektir...
Palin sen iyi niyetli birisin. Ama herkes öyle düşünmez. Barışmak istiyor der dediğin gibi.
Çocuklarla bir derdimiz yok ama büyüklerin ilişkileri maalesef etkiliyor. Bu konuda eşini de kırma ama öreceğim de geç belli bir süre. Sonuçta seni sık boğaz etmez herhalde. O da lafın gelimi söylemiştir.
Palin sen iyi niyetli birisin. Ama herkes öyle düşünmez. Barışmak istiyor der dediğin gibi.
Çocuklarla bir derdimiz yok ama büyüklerin ilişkileri maalesef etkiliyor. Bu konuda eşini de kırma ama öreceğim de geç belli bir süre. Sonuçta seni sık boğaz etmez herhalde. O da lafın gelimi söylemiştir.
Benim çocuğuma kıymet vermeyene hele bir de küs olduğuma örmem..
"Bak bak, nasıl da pişman adım adım yaklaşıyor. Yalaka çocuğa da oyuncak örmüş barışmak için." diyebilir..
aynen yaaa. bu kadar iyi niyetlilik te fazla. bende öyle düşünüyorum. sallayım eşimi diyorum evde ki hazırlardan götürüyüm diyor. ona olmaz dedim
bende öyle düşünüyorum. çocukları severim. yemin ederim eşim söylemeden aklımdan geçmişti. yanlış anlaşılırım dedim vazgeçtim. ama eşim söyledi. beni denedi sanki eşim. iyi niyetlimiyim diye. bana öyle geldi. yada barışmamız içinmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?