küs olduğum görümcemin çocuğuna oyuncak örecekmişim

her şey karşılıklı değilmiş cnm. bunu anladım onlrı başımda taşısamda yaranamam

Aslında kadın çok akıllı bir varlık. Erkek duygu ve mantığı aynı anda zor kullanır. Ama kadın var ya isterse çok tehlikeli olur.
O yüzden ben hem cinsimin şerrinden çok korkarım.

ay cnm ben de seninle aynı fikirdeyim.burda okuyorum insanlar neler neler yaşıyo şu an evli değilim ama ilerde evlendiğim kişiyle böyle sorunlar yaşarsam diye düşünüyorum korkuyorum artık.insanlar hep kendi çıkarları doğrultusunda haraket ettiği sürece böyle sorunlar devam eder malesef :26::26:

evet biliyorum.ne deyim hiç bir şekilde hayatıma sokmayacagım insanlarla akraba olmaya zorlanıyoruz.

bir alırken begenmiştir ve o defteri kapatmıştır :)))))

eşimdeki durumda böyle .ilk görüşte begenmiş çok guzel gelmişim eee sonra şimdi güzel bulmuyor musun, bilmem çok düşünmedim diyor

evet yaa bende bu böyle sen olsan ne yapardın diyorum . bilmem hiç düşünmedim diyor

bir alırken begenmiştir ve o defteri kapatmıştır :)))))

eşimdeki durumda böyle .ilk görüşte begenmiş çok guzel gelmişim eee sonra şimdi güzel bulmuyor musun, bilmem çok düşünmedim diyor

Demek genel durum bu. Evlendikten kaç sene sonra böyle düşünmeye başlıyorlar acaba?:26:

valla cnm mesafe mesafe mesafe. ne yaparlarsa yapsınlar mesafe

Demek genel durum bu. Evlendikten kaç sene sonra böyle düşünmeye başlıyorlar acaba?:26:

ayy öyleyse o da istemiştir yeğeni için.mutlaka yap canım hem bi çocuğu sevindirmiş olursun hem de eşini mutlu etmiş olursun.

barışmak istediğimi düşünmesini istemem. barışcaksamda ilk adımı o atsın istiyorum. yanlış anlaşılmasa zevkle yaparım

her şey karşılıklı değilmiş cnm. bunu anladım onlrı başımda taşısamda yaranamam

neysekii böyle kötü kalpli gör
mcelerde olabiliyor işteee Allah herkesi öyle görümcelerden korusun =)

o zaman görümcen seni çekemiyor bence.... eski konunu bilmediğim için bunu çıkardım =)

barışmak istediğimi düşünmesini istemem. barışcaksamda ilk adımı o atsın istiyorum. yanlış anlaşılmasa zevkle yaparım

Palin kendimizi kandırmayalım canım
Yani biz de yaşadık bu durumları.
Zevkle de yapmazsın.
Bence hiç sallama sonuç olarak

o zaman görümcen seni çekemiyor bence.... eski konunu bilmediğim için bunu çıkardım =)

Palin kendimizi kandırmayalım canım
Yani biz de yaşadık bu durumları.
Zevkle de yapmazsın.
Bence hiç sallama sonuç olarak

valla zevkle yaparım ben. özene özene bende buyum. diyorumya eşim söylemeden kendim düşündüm

Çocukları karıştırmayın.Ne sanarsa sansın ör gitsin.

Ör cnm, çocuklara sorunlar yansımasın.

cocugun dogum gunun kutla karsılastıgında cocukla ılgılen annesıne yaklasma yada özel arama . anlayan anlar. isterse yaklaşmaya calıstıgını dusunsun sen özel arayıp onun için bişey yapmadıgın surece adım atmış sayılmazsın.

bende görüşmüyorum ama cocuklarımıza hedıye alır verırrız. hedıyeleşıncede bırbırımızı ozel arayıp tesekkur etmeyız bu sekıldede bırbırımıze mesafemızı belirleriz. eşine söyle hediyeyi çocuga versin annesine yada babasına değil. annesi seni arayıp tesekkur etmek ıstersede sende rica ederim ne demek cocuk onlar dersin kapatırsın bır dahada aramazsın anlayan anlar.

bende aramasından korkuyorumm. ararsa senin için yapmadım. çocuklara değe veririm . benim çocuğuma kimse değer vermesede derim kesin. o zaman yaptığımın bir anlamıda kalmaz. zaten yaparsamda eşim götürür ben karşılaşmak istemiyorum

yada bende mi gitsem bilemedim. şimdi

sen gitme ararsa da kısa ve öz rica ederim dersin o kadar . biraz kendinizi tutacaksınız öyle her aklınıza estiğinizi yapıp ağzınıza geleni söylemeyin biraz işinizibilin. koca,görümce,kv yönetmekde,yönlendirmekte kolay değil. bir yerden başlayın bence.
ama eğer kişiliğiniz buysa ve kendinizi tutamayacaksanız yapmayın eşinizede zamanım olmadı falan filan diye geçiştirin. benden bu kadar :)

zaten aklıma geleni söylediği için küstük. biraz politik olabilseydim şimdi küs olmazdık. ararsa dilimi tutabilirmiyim bilmiyorum. arıcak hooop barıştık. kim adım attı ben . bunu istemiyorum

zaten aklıma geleni söylediği için küstük. biraz politik olabilseydim şimdi küs olmazdık. ararsa dilimi tutabilirmiyim bilmiyorum. arıcak hooop barıştık. kim adım attı ben . bunu istemiyorum

Bir aramayla barışılmazsa öyle olsa biz şimdi canciğer olurduk :) sen ver ararsa cok rahat konus sonra sen arama , eğer senı bır daha arar adımı o atarsa da hepimiz insanız çokda affedilmeyecekşeyler olmadıysa biraz hataları çift taraflı düşünün derim . aile içinde küslük kötü hemde zor bişey.

karsımda adım atan biri olsa ben barışırdım mesela , ama ne için tartıstınız bilemem özrünü dilerse neden barısmayasınkı sonucta aileden en yakın kişiler , arkadaslar bır yere kadar ınsanız yaslanacağız o zaman akraba olmak daha farklıdır herhalde.

bence ör. elinden gelen herkese yaptığın birşey. eşinde istemiş.. ama görümcen öyle düşünür tabi..
ancak zamanla neyin ne olduğunu anlar.yani sen konuşmazsan selam söylemezsen çocuğu görmeye veya hediyeyi vermeye kendin gitmezsen herşey ortada olur..

demişler ki eşin benden hediye desin önce bana mantıklı geldi bu ama olayı dallandırmaktan budaklandırmaktan başka birşeye gitmez.
bence sadece versin... eşinin içinde kalmaz. heveslenmiştir. ayrıca zaten herkese yapıyorsun o da bir çocuk. senin amacı çocukları sevindirmek gerisi hikaye.. belki annesi onu kullandırmaz zaten. bırak öyle olsun.. ama yapmayan sen olma.

cnm tartışma nedeni ikimizdede ortak kusur var deyim. sadece o dallandırıp budaklandırdı. herkese yaydı. kp falan şikayet etti beni. özür dileyeceğini sanmam. evet eşimin heveslendiğini düşünüyorum bende. dayı olarak ben ördükçe o da heves etti sanırım

eşim gidelim derse giderim. ama eşim beni pek götürmek istemiyor. sorun yaşar üzülürsün diyor. genelde başka zamanlarda gidiyoruz görümce ile. kv tüm çocukları yemeğe çağırmış. sanırım o gün götürmek istiyor örgü kediciği :) ama eşim yengen senin için ördü der o kesin.

aslında birazda gitmek istiyorum. yanaşmaya çalışacakmı merak ediyorum doğrusu. hayat arkadaşım barışıp barışmamak konusunda kararsızım. barışıp sonra pişman olmak istemiyorum. küsünce çocuğuma cephe aldıkları için kızgınım. küslük bana da zarar veriyor.

birde bişi sorcam kv sürekli kızından bahsediyor bana. tepkimimi ölçüyor. yada bir ümit barışırız diyemi

MUTLAKA ÜMİT EDİYORDUR HERKES . sonuçta kızıyla gelini küs iki evladının eşleriyle birlikte bir akşam yemeği yiyemiyor . mutlaka herkes cok uzgundur bunu en ıyı sen anlayabilirsin.

eşine güveniyorsan git ama davet edildin mi ki? eğer davet edildiysen git tavrını koy ama biraz da bak sana yaklaşımlarına eğer gerçekten pişmanlık varsa adım atmak şanından olsun be güzelim :)
ayrıca sana kız kardeş tavsıyesı asla onlar var dıye kaçma , rahatsız olduğun seylerı usulca soylemeyı bil. eee bide gidersen herşey istediğin gibi olmazsada kafayı yeme , beklentini en azda tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…