- 21 Haziran 2016
- 455
- 536
- 18
- 37
- Konu Sahibi destinaninannesi
Eşimin abisini hayatımda hiç görmedim düğünümüze bile gelmedi sadece kızım doğduğunda skypetan görmek istedi. Yabancı bir kadınla evliymiş ve 18 yaşında bir oğluyla 7 yaşında bir kızı varmış bayram için bize geliyorlar yarın akşam burada olacaklar. Bayram yahu bunun adı 2 gün kal tamam,3 gün kal tamam hadi 1 hafta kal kardeşinin evi. 15 gün bizde kalacaklar. O kadar parasını ödediğimiz tatili iptal ettik paranın yarısı uçtu gitti. Annesine gitmiyorlar çünkü abisi de biliyor ki ağırlamaz,ilgilenmez. Zaten kayınvalideyle küsüm,evime gelmesini istemiyorum. Şimdi istanbuldan kızı da gelecek kocasını alıp,zaten diğer kızı yanında utanmadan akşamları bize geliyor git diyemiyorum. Eşim de diyor ki "abim 4 yıldır gelmiyor gelip bizde kalacak annem de onu görmeye bize gelecek" Kavga ettim bağırdım çağırdım yok illa bayramda bizim evdeyiz diyor. Sebep olarak da annesinin evi apartman dairesiymiş insanlar o eve mi sıkışacakmış,akrabaları gelse bahçede otursalar kötü mü olurmuş.. Ben annenle konuşmam dedim,tamam zaten konuşma o da çok durmaz dedi. Üstüne bir de büyük görümce var evlere şenlik o da bende kalmak isterse ne yaparım bilmiyorum.
İlk sorum ben kayınvalideye yüz vermem,zaten elini öpmüşlüğüm yok bayram diye ayrı muamele göstermem diyorum ama işte abisi ablası hepsi bu konuyu açacak biliyorum da. Bu konuda ne yapmalıyım?
İkincisi de 15 gün kalacaklar bir de kadını hiç tanımıyorum çocuklarını bilmiyorum tabiki içten davranırım eşimin kardeşi,yeğenleri. Ama rahat edemezlerse diye evimin üst katını ben kızıma ayırmıştım orayı düzenlesem de hepsi orda rahatça kalsalar ayıp olur mu? Hani bizi evin içinde istemedi falan gibi. Çünkü genelde evde hayat alt katta akıyor.
Vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim,şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun.
İlk sorum ben kayınvalideye yüz vermem,zaten elini öpmüşlüğüm yok bayram diye ayrı muamele göstermem diyorum ama işte abisi ablası hepsi bu konuyu açacak biliyorum da. Bu konuda ne yapmalıyım?
İkincisi de 15 gün kalacaklar bir de kadını hiç tanımıyorum çocuklarını bilmiyorum tabiki içten davranırım eşimin kardeşi,yeğenleri. Ama rahat edemezlerse diye evimin üst katını ben kızıma ayırmıştım orayı düzenlesem de hepsi orda rahatça kalsalar ayıp olur mu? Hani bizi evin içinde istemedi falan gibi. Çünkü genelde evde hayat alt katta akıyor.
Vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim,şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun.