küs olduğum kayınvalide,15 günlük misafir,bayram..

Eşimi savunma gibi bi olaya girmeyeceğim tabiki. Ama sadece şu aralar limoni olduğumuz için durum böyle yoksa kimse beni ezmiyor evde hele de para konusunda ben olmasam eşim binlerce kez batardı. Şu sıralar sesimi çıkarmadığım doğru,annesini olabildiğince uzağa göndermeye çalışıyorum çünkü huyuna gitmek zorundayım.

ama eşiniz öyle görmüyor işte hatta sizin emeği hiçe saymis şey dememiş miydi seni ben kurtardım o ailenin batakligindan gibi bir cümle
anlıyorum savunmaya geçmek bir içgüdüsel refleks gibi bir şey belki ben de olsam sizin yerinizde aynı şekilde davranırim ama gerçekten uzaktan bakamıyor sunuz olaylara ve olay sizin gördüğünüzden çok farklı gelişiyor

ama eşiniz öyle görmüyor işte hatta sizin emeği hiçe saymis şey dememiş miydi seni ben kurtardım o ailenin batakligindan gibi bir cümle
anlıyorum savunmaya geçmek bir içgüdüsel refleks gibi bir şey belki ben de olsam sizin yerinizde aynı şekilde davranırim ama gerçekten uzaktan bakamıyor sunuz olaylara ve olay sizin gördüğünüzden çok farklı gelişiyor

Haklısınız o kendini de iş yerindeki gibi patron zannediyor yani dışardan görünen bu,evde de her olayı kendince domine etmeye çalışıyor.

Eşiniz akıllandı sanmıştık ama görüyoruz ki başka başka huylarıda varMış. Ne demek annesi dururken tanımadığım insanları(abisi bile olsa) küçücük çocuğuma rağmen 15 gün ağırlayacağım birde planlarımı bozarak. Annesi niye size geliyor bu kadar olayın üstüne kendisi kahvaltıya, yemeğe çağırsın hasret gidersinler. Siz ne derseniz deyin eşiniz sizi eziyor. Hiç bir şeye itiraz etmediğiniz sürece iyisiniz. Evde karar verme yetkiniz yok. Eşinizi sevdiğinize süphem yok ama sanırım siz onun size sunduğu imkanlardan vazgeçemiyorsunuz. Oda bunun farkında.Çünkü eşiniz size yaşattıkları için pişman olsaydı iki günde size misafirleri ve annesini kabul etmenizi dikte etmezdi edemezdi..

Gerçekten çok teşekkür ederim ben kendi kendime olayları dışardan böyle göremiyorum. Ama imkanlardan vazgeçememe durumu ne bileyim pek de doğru değil. Şuraya kadar tamam,onunla olduğum kadar rahat bir hayat süremeyebilirim ama kendime de kızıma da gayet rahat yetebilirim. Genelde kendisi de bunun farkındadır şu aralar cidden kontrol edemediğimiz şekilde gelişiyor her şey.

Haklısınız o kendini de iş yerindeki gibi patron zannediyor yani dışardan görünen bu,evde de her olayı kendince domine etmeye çalışıyor.

Bu 15 gün içinde kendinizi çok harap etmeyin olduğu kadar
çok ilgi de göstermeyin tek seferlik olduğunu hissetmeliler bence hatta tatil olayını ima bile edebilirsiniz onlar için kızınızin rahatım da bozmayin
ben çok tecrübeli bir insan değilim ama 24 yıllık hayatımda kendi aile iliskilerimden yola çıkarak söyleyebilirim ki fedakarlık yapanın hep ödün verenin mutlu olduğunu hak ettiğini aldığını görmedim

Ah sekerim oyle aileye ne yapsan bos.Bence şöyle aniden bir hastalanin yorgan döşek te geldiklerine geleceklerine pisman olsunlar...sahsen ben olsam bi bahane ile siyrilirdim bu işten.Yoksa o kv bozuntusu çocuklarinin yaninda seni daha da gerecek emin ol.

Aman Allahim tatil iptal edicem hemde parası ödenmiş bizde haftaya cuma gidiyoruz kismetse tatile parayida yatırdık kaporayi ve iptal edip adının abisini 15 gün agirlicam ay kalbime agrilar girdi vallahi kıyamet kopar hayatta tatilimi iptal etmezdim Allah size sabır versin....

onlar içn tatiliniz iptal olması fazlasyla can sıkıcı.üzüldum adınıza ne diyim hklısnız.bende olsam istemezdim ama eşle tartışp ilişkımızı daha kötu etkıleycıne mecbur kalrdm sanrm .15 gun kalmaları cok greksız yanı akıl var mantık var :) sinirlendım valla.nyse buyuk felan konsmıyım ılerde başıma gelmesın

Otel mi orası ya 15 gün nedir ? Annemin evinde 15 gün kalamam.. Ne düşüncesiz insanlar allahım.. Kahvaltıya dışarıya,akşam yemeğine dışarıya evde durma.. Sen uğraşacağına kocan uğraşsın.. Hizmetçi misin yav ? 2 değil 3 değil tam 15 gün..

Yani kayın görümceler kv ve eşin yüzsüzler resmen
Sizin kv ile bozuk olduğunuzu görümcelerle anlaşamadığınızı kaynını karısını çocuğunu hiç tanımadığınızı bildiği halde eşiniz çok haksızlık yapıyo kafasız adam
Annesi hizmet yapamıcaksa annesinin evine 15 günlüğüne bi yardımcı tutsaydı orda kalsalardı sizde tatilinize giderdiniz iptal olmuş :KK43:
Ayrıcaa kaynında utanma yok yani düğüne tanışmaya bebek görmeye gelmeyen adam keyfi için karısını çocuklarını toplayıp 15 gün size keyif çatmaya geliyo bu ne perhiz bu ne turşu !
( Demekki isteyince gelinebilir miş )
Bu kadar bencil insanları ben kabul etmezdim tatilimden vazgeçmezdim çünkü eşin fedakarlık yapmaya değmez kıymet bilmiyo sıkıştığı yerde üzerine geliyor ...
Allah yardımcınız olsun

Yani kayın görümceler kv ve eşin yüzsüzler resmen
Sizin kv ile bozuk olduğunuzu görümcelerle anlaşamadığınızı kaynını karısını çocuğunu hiç tanımadığınızı bildiği halde eşiniz çok haksızlık yapıyo kafasız adam
Annesi hizmet yapamıcaksa annesinin evine 15 günlüğüne bi yardımcı tutsaydı orda kalsalardı sizde tatilinize giderdiniz iptal olmuş :KK43:
Ayrıcaa kaynında utanma yok yani düğüne tanışmaya bebek görmeye gelmeyen adam keyfi için karısını çocuklarını toplayıp 15 gün size keyif çatmaya geliyo bu ne perhiz bu ne turşu !
( Demekki isteyince gelinebilir miş )
Bu kadar bencil insanları ben kabul etmezdim tatilimden vazgeçmezdim çünkü eşin fedakarlık yapmaya değmez kıymet bilmiyo sıkıştığı yerde üzerine geliyor ...
Allah yardımcınız olsun

Mecburen kabul ettim ve katlaniyorum artik..

Benim lafaya takılan kv ile bu kadar ne oldu ki küsüm elini bile öpmem dedınız ınsan evıne gelene düşmanı grlse böle demez

offf valla icim sıkıldı okurken bile... 15 gun yaaa .. Allah kolaylik versin.. hele bir de sevmediginiz,tanimadiginiz insanlarla.. kesinlikle tatilimi iptal etmezdim..olan olmus artik bari ust katta yatirin.

Benim lafaya takılan kv ile bu kadar ne oldu ki küsüm elini bile öpmem dedınız ınsan evıne gelene düşmanı grlse böle demez

Esimin bana aldigi hediyeleri insanlara dagitti,annemi arayip kizin benim oglumun parasini yiyor dedi,evime gelip anneme yine kizin miras avcisi diye konustu..Bunlar son iki hafta icinde olanlar. Evlendigimden beri yapmadigi kalmadi koptum artik.

Eşimin abisini hayatımda hiç görmedim düğünümüze bile gelmedi sadece kızım doğduğunda skypetan görmek istedi. Yabancı bir kadınla evliymiş ve 18 yaşında bir oğluyla 7 yaşında bir kızı varmış bayram için bize geliyorlar yarın akşam burada olacaklar. Bayram yahu bunun adı 2 gün kal tamam,3 gün kal tamam hadi 1 hafta kal kardeşinin evi. 15 gün bizde kalacaklar. O kadar parasını ödediğimiz tatili iptal ettik paranın yarısı uçtu gitti. Annesine gitmiyorlar çünkü abisi de biliyor ki ağırlamaz,ilgilenmez. Zaten kayınvalideyle küsüm,evime gelmesini istemiyorum. Şimdi istanbuldan kızı da gelecek kocasını alıp,zaten diğer kızı yanında utanmadan akşamları bize geliyor git diyemiyorum. Eşim de diyor ki "abim 4 yıldır gelmiyor gelip bizde kalacak annem de onu görmeye bize gelecek" Kavga ettim bağırdım çağırdım yok illa bayramda bizim evdeyiz diyor. Sebep olarak da annesinin evi apartman dairesiymiş insanlar o eve mi sıkışacakmış,akrabaları gelse bahçede otursalar kötü mü olurmuş.. Ben annenle konuşmam dedim,tamam zaten konuşma o da çok durmaz dedi. Üstüne bir de büyük görümce var evlere şenlik o da bende kalmak isterse ne yaparım bilmiyorum.

İlk sorum ben kayınvalideye yüz vermem,zaten elini öpmüşlüğüm yok bayram diye ayrı muamele göstermem diyorum ama işte abisi ablası hepsi bu konuyu açacak biliyorum da. Bu konuda ne yapmalıyım?

İkincisi de 15 gün kalacaklar bir de kadını hiç tanımıyorum çocuklarını bilmiyorum tabiki içten davranırım eşimin kardeşi,yeğenleri. Ama rahat edemezlerse diye evimin üst katını ben kızıma ayırmıştım orayı düzenlesem de hepsi orda rahatça kalsalar ayıp olur mu? Hani bizi evin içinde istemedi falan gibi. Çünkü genelde evde hayat alt katta akıyor.

Vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim,şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun.
15 gun coook fazla ya.
Abartmislar.
Tatili niye iptal ediyosunuz ki.
Bikacgun misafir ederdiniz yeterdi.
Adam dugununuze bile gelnemis tanimiyor seni
Nasil 15 kalacaklar ki.

Eşimin abisini hayatımda hiç görmedim düğünümüze bile gelmedi sadece kızım doğduğunda skypetan görmek istedi. Yabancı bir kadınla evliymiş ve 18 yaşında bir oğluyla 7 yaşında bir kızı varmış bayram için bize geliyorlar yarın akşam burada olacaklar. Bayram yahu bunun adı 2 gün kal tamam,3 gün kal tamam hadi 1 hafta kal kardeşinin evi. 15 gün bizde kalacaklar. O kadar parasını ödediğimiz tatili iptal ettik paranın yarısı uçtu gitti. Annesine gitmiyorlar çünkü abisi de biliyor ki ağırlamaz,ilgilenmez. Zaten kayınvalideyle küsüm,evime gelmesini istemiyorum. Şimdi istanbuldan kızı da gelecek kocasını alıp,zaten diğer kızı yanında utanmadan akşamları bize geliyor git diyemiyorum. Eşim de diyor ki "abim 4 yıldır gelmiyor gelip bizde kalacak annem de onu görmeye bize gelecek" Kavga ettim bağırdım çağırdım yok illa bayramda bizim evdeyiz diyor. Sebep olarak da annesinin evi apartman dairesiymiş insanlar o eve mi sıkışacakmış,akrabaları gelse bahçede otursalar kötü mü olurmuş.. Ben annenle konuşmam dedim,tamam zaten konuşma o da çok durmaz dedi. Üstüne bir de büyük görümce var evlere şenlik o da bende kalmak isterse ne yaparım bilmiyorum.

İlk sorum ben kayınvalideye yüz vermem,zaten elini öpmüşlüğüm yok bayram diye ayrı muamele göstermem diyorum ama işte abisi ablası hepsi bu konuyu açacak biliyorum da. Bu konuda ne yapmalıyım?

İkincisi de 15 gün kalacaklar bir de kadını hiç tanımıyorum çocuklarını bilmiyorum tabiki içten davranırım eşimin kardeşi,yeğenleri. Ama rahat edemezlerse diye evimin üst katını ben kızıma ayırmıştım orayı düzenlesem de hepsi orda rahatça kalsalar ayıp olur mu? Hani bizi evin içinde istemedi falan gibi. Çünkü genelde evde hayat alt katta akıyor.

Vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim,şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun.

Eşin neden parasını bile ödediği tatili iptal ediyorki bu erkekler kadınlardan daha çok ailelerine düşkün bence ya valla b

O kayinvalide ile kesinlikle muhatap olma kesinliklee!!konularini biliyorum ... Misafirlerini agirla ama misafirlikllerini bilsinler cocugunu ihmal etme misafir agirlayacagim diye.. En cok onunla ilgilen.. Allah yardimcin olsun sabret 15 gun cabuk geçer..

Back
X