küs olduğum kayınvalide,15 günlük misafir,bayram..

Evde rahat edemezsiniz deyin otel ayarlayin orda kalsinlar bari 15 gun bu ne .
Gezer tozar yemege gelirler .Duşuydu yemegiydi heryer perişan .
Esiniz bi yardimci tutsun yada 15 gunluk .kadin gelir temizlikti yemekti yardim eder ..
Nasil başedeceksiniz .Herşeyle .yuuuhhh diyorum .
Bir haftasina kaçın evden bittim ben deyin.
Abbooooowwwwww .

Canim ya senin konularini okuyunca cok uzuluyorum ben. Gercekten cekiyorsun esin ve ailesinden. Diger arkadaslara iyi kotu nacizane bir fikir verebiliyorum ama senin konularina gercekten verebilecek bir tavsiye bulamiyorum. Onun yerine sana dua edecegim canim. Allah kolaylik versin. Daha buyuk dert vermesin.

Son düzenleme:
bende tekrar bakinca gecen gunku konu sahibi oldugunu yeni anladim.
dogurusu gercekten zor bir hayat, sonradan gormemi desem sacma karakterli bir es.
sormadan edemiycem ama esinizle aranizda cokmu maddi fark vardi, esiniz sizin ailenize gore cokmu zengin. her firsatta parayala sizi eziyor ve ben ne dersem o olur para bende modunda cunku.
adam zaten zengin annesi niye sizle yasamak istiyor, evimi yok yasayacak, sonrada adam annemi barindirmadin diyebiliyor.
hele benim sayemde insan icine ciktin lafi vardi ki yenilir yuturlur gibi degil.
en basindan biraz uygunsuz bir evlilikmiydi acaba?

Eşiniz akıllandı sanmıştık ama görüyoruz ki başka başka huylarıda varMış. Ne demek annesi dururken tanımadığım insanları(abisi bile olsa) küçücük çocuğuma rağmen 15 gün ağırlayacağım birde planlarımı bozarak. Annesi niye size geliyor bu kadar olayın üstüne kendisi kahvaltıya, yemeğe çağırsın hasret gidersinler. Siz ne derseniz deyin eşiniz sizi eziyor. Hiç bir şeye itiraz etmediğiniz sürece iyisiniz. Evde karar verme yetkiniz yok. Eşinizi sevdiğinize süphem yok ama sanırım siz onun size sunduğu imkanlardan vazgeçemiyorsunuz. Oda bunun farkında.Çünkü eşiniz size yaşattıkları için pişman olsaydı iki günde size misafirleri ve annesini kabul etmenizi dikte etmezdi edemezdi..

Yabancı derken, nereli canım. Kendini çok sıkma yabancılar biz türkler gibi fazla beklentili olmuyor daha relaks ol, olduğu kadar bence onlara ayrı kat ayırman daha iyi olmuş ben şahsen öyle daha rahat ederdim misafir olsam.

Bence 15 günlük misafirlik olmaz üstelik iyi agirlarsan sürekli gelmek isteyeceklerini düşünüyorum.
Sen üst katı ayarlasam ayıp olur mu demissin ama asıl kendi düzenini bozup üst katı ayarlarsan kendilerine ait bi alanları olduğu için çok rahat ederler ve gelmeyi siklastirabilirler.
Ben misafir için kendi düzenimi bozamam neresi uygunsa orda yatarlar.

Kardeşinin evine geliyor sonuçta ya sorun yok bence. Benim kardeşim de evimde esiyle 15 gun kalmak istese sevinirdim ya da eşimin kardeşleri de ayni sekilde. Sadece daha onceden ayarlansanmis tatili de ona göre planlardiniz. Üst katı hazırlayin bence de hem sizin icin hem de onlar için daha rahat olur.

Diger konularinizi hatırlayamadım gerci. Arkadaşlarin yazdıklarına bakılırsa sizin durum farklı galiba.

Kendi tatil planlarını bir başkasının tatil planını gasp ederek yapanlara açıkça saygısız denir.
Ee ben tatil yapıyorsam ,karşımdakinin de bir planı vardır değil mi ?

Tatili iptal edip, parasını ödeyecek kadar kafasına koymuşsa eşiniz boş yere kavga etmeyin bari.

Elbette yukarıyı ayarlamaniz uygun olandır. Kim ne düşünürse düşünsün, o ev sizin eviniz, tatiliniz bu şekilde geçmek zorunda kalıyor, siz nasıl rahat ediyorsanız öyle yapın.
Koskoca bir katın itirazı yapılacaksa ayıp onların.

Küs olduğunuz bir konuk ağırlamak oldukça zor. Yinede sizin evinize gelen bir misafir gibi davranın ona.
Selaminizi esirgemeyin. Soğuk bir selamın ikinizede zararı olmaz.
Konu açılırsa , " bu konu burada konuşulacak bir konu değil. " deyip kestirip atın.

Üst kat ayarlayın derim. .
Tatili iptal etmeseydiniz keşke ,
k.Valide de kalmak zorunda kalırlardı . .

Tatili iptal etmekle hata etmişsiniz
Ben olsam yanlarında söylerdim gerçekten

böyle bir aile için tatil iptal etmezdim
eşiniz sizi ezdirmeye devam ediyor
kadın size neler yaptı
bir de bayramda ona hizmet edeceksiniz
siz bu aileyle daha çok ugrasirsiniz

Degil boyle bir aile, hicbir aile icin tatilimi iptal etmezdim. Senede bir kere zor ayarliyoruz. Biri iptal edecekse karsi taraf olsun bu.
Ha bir de sanki kalacak baska yer yok gibi, parasi odenmis yeri iptal ettiren koca da bir alem. Kaynana var gorumce var. Onlar agirlasin bir zahmet

Adam da para çok olunca
benim paralarla ayarladik
ben de iptal ettiririm modunda herhalde

Ben de istemedim iptal olmasını,eşim abisiyle konuşup annesini bizim siteden uzaklaştıracağını ablası da olunca bayramda kavga çıkarmazlar diye düşündüğünü söyledi. Keşke ilk anda aklıma gelse ama cidden söyleyince mantıklı geliyor sonra pişman oluyorum. Onlar gidince daha uzun gideriz yorgunluğumuzu atarız falan dedi tamam dedim off.

Ben de istemedim iptal olmasını,eşim abisiyle konuşup annesini bizim siteden uzaklaştıracağını ablası da olunca bayramda kavga çıkarmazlar diye düşündüğünü söyledi. Keşke ilk anda aklıma gelse ama cidden söyleyince mantıklı geliyor sonra pişman oluyorum. Onlar gidince daha uzun gideriz yorgunluğumuzu atarız falan dedi tamam dedim off.

kavga çıkarıp çıkarmaması sorun drgil ki kadın size gözdağı vermiş gibi olacak
bak yine burdayım senin lafın ise yaramaz oğullarım yanımda gibisinden
eşiniz zaten diğer konuda anlamistim ama bu konuda iyice pekisti parayla sizi eziyor sizin evde hiç hükmünüz yok

kavga çıkarıp çıkarmaması sorun drgil ki kadın size gözdağı vermiş gibi olacak
bak yine burdayım senin lafın ise yaramaz oğullarım yanımda gibisinden
eşiniz zaten diğer konuda anlamistim ama bu konuda iyice pekisti parayla sizi eziyor sizin evde hiç hükmünüz yok

Eşimi savunma gibi bi olaya girmeyeceğim tabiki. Ama sadece şu aralar limoni olduğumuz için durum böyle yoksa kimse beni ezmiyor evde hele de para konusunda ben olmasam eşim binlerce kez batardı. Şu sıralar sesimi çıkarmadığım doğru,annesini olabildiğince uzağa göndermeye çalışıyorum çünkü huyuna gitmek zorundayım.

15 gün çok yaaa.bir de tatil boşa gitmiş keşke tatile gidiyoruz yer ayırttık deseydiniz.
Ben olsam o tatil içime otururdu.
Kaynanizla da konuşmasınzda dil ucu ile hoşgeldin güle güle diyin bari bayram hatrına

bende tekrar bakinca gecen gunku konu sahibi oldugunu yeni anladim.
dogurusu gercekten zor bir hayat, sonradan gormemi desem sacma karakterli bir es.
sormadan edemiycem ama esinizle aranizda cokmu maddi fark vardi, esiniz sizin ailenize gore cokmu zengin. her firsatta parayala sizi eziyor ve ben ne dersem o olur para bende modunda cunku.
adam zaten zengin annesi niye sizle yasamak istiyor, evimi yok yasayacak, sonrada adam annemi barindirmadin diyebiliyor.
hele benim sayemde insan icine ciktin lafi vardi ki yenilir yuturlur gibi degil.
en basindan biraz uygunsuz bir evlilikmiydi acaba?

Aramızda büyük uçurumlar yok benim babam da yaşadığımız şehirde aynı işi yapıyordu eşimle tek farkları şehir yani. Babam vefat edince annemler biraz zora düştü ama muhtaç da değiller. Ki zaten kayınvalide bu pisliği çıkarmadan önce eşimle aramızda senin paran benim param da yoktu. Gerçekten severek evlendik.

Back
X