- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
- Konu Sahibi uzun kirpik
-
Gitsende gitmesende sonuc degismeyecek.Bu kadar anlam yuklemeyin hareketlerinize yormayin kendinizi.Gitseniz de vay be ne kadinmis küs olduğumuz halde düğüne geldi demiyecekler sizi sevmiyorlarsa ki öyle gözüküyor iki türlü tutumunuzda da yaranamayacaksınız .Canın ne yapmak istiyorsa onu yap .
evet...9 yıldır konuşmuyoruzKayninizin nişanina davetiyeylemi gidiyorsunuz ? Aranizda ne oldu bilmem ama davet bekleyecek kadar mi mesafelisiniz ?
evet...9 yıldır konuşmuyoruz
Kart dediginiz davetiye mi?sorun biraz da burda.Davet ederse, gitmem gerekir.Kart vermeyeceklerdir....Eşini al gel demeyeceklerdir.Gitmezsem de, yengeye kart mı verilirmiş - düşmanmış düğüne gelmedi v.s. derler.Lafla başedilmez.Açıkcası ne söyledikleri umrumda değil ama eşim tabii umursuyodur...Onlar umrumdışı, eşimi zorda bırakmak istemem.
En mantıklısı buO zaman bence gidin hic oturmadan gelin damadin yanina, verin takisini hayirli olsun diyin cikin. Saatlerce dugun keyfi yapmanin da anlami yok bu durumda bence.
Boylesi yerinde olacak gibi.
Agizlarini acmaya bahaneleri olmaz.
Deseler deseler, bi oturmadilar bile diyebilirler. Onu da akli mantigi yerinde olan birine derlerse kus olduklari halde geldiler takilarini takip hayirli olsun dediler daha ne yapsinlar diye alirlar cevaplarini
Cagrilmadigim yere gitmem esimi de gondermem. Kim ne derse desin, ben cagirilmiyorsam esimin orada isi ne?
Ayni sekilde, esimin dargin oldugu bi akrabam olsa dugunune nisanina sadece ben davet edilsem yine gitmem.
Gondersin takisini dugun oncesi ya da sonrasi, olsun bitsin
yok gerçekten eşim doğru söyler.Hatta kaynım nişanlısı ve eşimle bir foto çekmek istedi, kocam fotoya dahi girmedi.Hiç konuşmuyor gelinle...
ben gitsem zaten eşofmanla giderim, mesajı veririm yani
Eşim iyi niyetlidir.Kaynımla küsmem de annesinin fitnesi diyelim.9 yıldıdr konuşmuyoruz.Sonuçta kardeşi, düğüne gitme diyemem.Belli ki eşim de yalnız gitmek istemiyor, zoruna gidiyor.Bi şekilde ortayı bulmaya çalışıyor.Ben de eşimi zorda bırakmak istemiyorum.Gitmek de hiiiiç istemiyorum.Hatta bana yaptıklarının bedelini kardeşine ödetiyor.Yani eşimden yana sıkıntım yok.Fakat burda hanımlar benzer olay yaşadıysa nasıl çözdü merak ettim.Çok zeki hanımlar var burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?