Küs olduğum kaynımın düğününe süpriz !!

Davet edilmediğim yere gitmem,davet edilirsemde eşimin hatırına takımı takar geri gelirim
Hele iftira atılmış bir konu var ortada
Birde onları pohpohlamam,kimin ne düşüneceği umrumda olmaz
Bir gün konuşurlar bir ay konuşurlar unutulur gider

Esini yalniz gonderirsen sana bahane bulurlar
Birlikte gidin takinizi takip cikin en guzeli

Eşinizin fikrini çok beğendim.. Böyle yanınızda olan bi adamı yarım saatlik bir mecburiyet için yalnız bırakmayın derim.. Hem arkanızdan dedikodu yapılmasını önlemiş olursunuz.. Hem de kaynını biraz sinir ederek intikam almış olursun :)

gitmek istemiyorsanız gitmeyin ama gidecekseniz de eşofmanla gitmeyin.kayınınız için giyinmiyorsunuz ki,kendiniz için giyiniyorsunuz.diğer misafirlerin" a ne iyi yapmış,eşofmanla gelmiş,mesajını verdi" diye düşüneceğini hiç sanmam.

küsme konusuna gelince,kusura bakmayın, sizi de hatalı gördüm.kayınvalideye veya ailesine,ç.... yesinler demek hiç yakışık bir davranış değil,üstelik çantayla vurmanız kabul edilebilir bir olay değil.kaynınızda da sizde de hata varmış.bu yüzden,kaynınız da sizden bir özür bekliyor olabilir.

bana kalsa hiç takmam kocayı da göndermem istediklerini düşünebilirler

çağrılmamış mı?

Özellikle sizi de mi çağırmaları lazımdı nişana ben onu anlamadım yani hem eşini hem seni ayrı ayrı davet etmelerine gerek yok ki davet etmediler diyorsunuz herhalde eşinize demeleri yeterlidir yani. Görüşmüyorsanız kaynınızla arayıp özellikle gel demez sana kaynanan da geleceğini tahmin etmiştir eşinle birlikte. Bence gidin ele güne karşı eşinizi tek başına göndermek olmaz toplum içinde. Hayırlı olsun der kıza takısını takarsın oturur biraz döner gelirsin eve yani muhabbet etmene gerek yok düğüne de çağırmayacaklar diyorsun da eşinle seni bir çağırırlar zaten ayrıca sana gel diye tel açmazlar kaynananla da sorun yoksa boşver git. Hele eşimi de göndermem kısmı çok saçma ne olursa olsun kardeşi millete karşı ayıp bir kere teyzemin de oğlu küçük kardeşinin düğününe gelmedi herkes sordu teyzemler çok zor durumda kaldılar.

gitsen de gitmesen de bir şey diyecekler. Kılıfına uydurup bir dedikodu yapacaklar nasıl olsa.
Ben olsam gitmem ve kim ne derse desin. Olasılıklar için tatlı canımı üzmem.

Bulduğunuz çözüm güZel ancak bence tam tersi şıkır en güzel halinizle gidin.
Kv özellikle çatlasın.
Ben olsam öyle yapardım yani güzel giyinirdim abartmadan tabi.

kv ve kp iledemi hiç konuşmuyosun o kunuda bişey dememişsin. bence nişana çağırmadılarsa düğünede çağırmazlar. ama sen eşin senden yana olduğu için onu kırmak istemiyosun. bu yüzden gidersen takıya falan hiç girme yerinden kalkma

Bana iftira atan birinin değil düğününe cenazesine dahil gitmemeşimide asla göndermek istemem,yinede kendi gururuna yedirip çağırılmadan giderse ne hali varsa görsün derim.
Sizi çağırsalarda gitmeyin derim ben eşinizide gitmemesi için ikna edin.

Düğünü kaynı vs bilmem ama eşin akıllı adammış bu kadar ayrıntılı düşünmüş

Aslında çok da doğru düşünmüş takı biterken gidip takıyı takıp kimseye bşr şey demeden gelmek lazım

Belki barışmaya vesile olsun diye davetiye getirirler

Eltim ve görümcem küstü Görümcemin düğün davetiyesini götürdük o da düğüne geldi sözde barıştılar

Size barışın demiyorum yanlış anlamayın onlarınki incir çekirdeğini doldurmazdı zaten 5 yıl sürmüştü

Valla canım bence eşin böyle diyorda esinle konusuyordur ailesi. Esin annesine sen buyuksun o cahil sen yinede söyle gelinim gelceksin demi dese daha iyi olmaz mı benim kaynimda eşimle kustuler nikaha eşim gitmedi. Kaynimda düğünde de gelmez korkusuyla evimden çıkmadı abim diye. Yani abisini gerçekten seviyorsa davetiyesini getirir elini oper düğününe davet ederki bizde öyle olmuştu. Ben kendi düğünümüze davetiye ilemi gelicem sadece söyle davetiyeyi başkasına ver dediğim halde yok ben yine de getiriyim abimin gönlü olsun dedi çocuk 5 aydır davetiyesini hala saklarim durur. Yani kabahatli o davetsiz düğüne davulcuyla zurnaci gidermis abisinin hatrina gelip Özür dilesin. Eşinde gerçekten seni tutuyorsa o düğüne sensiz gitmez karımi istemeyen benide istemesin der. Takı felan bahane canım.

İkiniz beraber davet edilmedikçe gitmeyin. Sonuçta siz bir ailesiniz birinize değer vermeyen diğerine de değer vermiş olmaz. Arkanızdan ne derlerse desinler umursamayın.

o bunu der, şu bunu der diyeceğinize ne istiyorsanız onu yapın. size kötülük yaptıysa gitmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…