- 9 Haziran 2019
- 61
- 29
- 18
- 34
- Konu Sahibi dilosss3404
-
bizzat gitmeyin, gerçekten virüse davet çıkarırsınız, ki bence bizzat gidilecek kadar da bir samimiyet yokmuş aranızda.Merhaba hanımlar,
Forumda ilk yazım ve sorum olacak.Daha önce burada açılan başlıklar çom yardımcım oldu inşallaj yine olur.Şimdi sorunuma geleyim.
Ben yıllardır eltimle görüşmüyorum.O da görüşmek istemiyor bende.Aramızda öyle kavgadır,laf dalışıdır kötü birşey geçmedi bunuda belirteyim.Ama kıskanç ve çekememezlik ( biz ev,araba aldık ) durumu vardı bana ve eşime karşı.Diyeceksiniz ki sen nasıldın ona karşı çok mu iyiydim hayır ben her zaman mesafeliydim.Eşlerimiz de görüşmez daha doğrusu benim eşim kardeşini gördüğü zaman konuşur küs değildir hepte iyi dileklerde bulunur ama kardeşi yanaşmaz.Çevremizdeki herkes buna kayınpederim ve kayınvalidem de dahil aramızdaki sorunda bizim haklı olduğumuzu biliyorlar.Neyse fazla uzatmayayım asıl meseleye geleyim eltimin babası vefat etti sizce evine gidip başsağlığı dilemeli miyim ?
Bir yanım git diyor bir yanım i gittiğim için pişman olacağımı söylüyor.Çünkü kendisi biraz nasıl desem cahil biri belki gidersem kapıyı açmaz yada açar kestiremiyorum şimdi.Siz olsaydınız ne yapardınız ?
Çok güzel düşünmüşsünüz bence büyüklük sizde kalsınBenimde bir yanım git diyor ama dediğim gibi bilemedim.babası ailesi şehir dışında yaşıyor.9 yıl içinde sadece düğünde kınada gördüm o sırada yemeklerini yedik hani derler ya bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır sırf babası için sonuçta bir selamın bile hatrı var.Ve şunu düşünüyorum ben barışma taraftarı değilim ama hayat bu ne olmazlar oluyor da ileride barışırsak yüzüm olsun istiyorum bir yandan
Yani evet öyle çok büyük kötülük yok ama icraatta yok arkamızdan laflarla var yada kayınvalidemi doldurmak varKapıyı açmazsa kendi ayıbı. Ben sizin yerinizde olsam insanlık yapar giderdim, gitmeseniz bile mesajla dileyin baş sağlığı. Ölüm bambaşka bir olay. Neticede tanıdığınız bir insanın babası ölmüş, canı yanıyor. Dahası ortada size yapılan çok büyük bir kötülük vs yok
Bende o düşünceye sahibim ve öyle davranırım insanlara ama bu durum aklımı karıştırdıBeni o kadar çok kırdı ki herkes bırakın eltiyi çok daha yakınlarıma bile gitmem. Layık olsalardı sevgi ve ilgime bu hale gelmezdi durumlar diye düşünürüm. Ama siz bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?