Küs olduğun birine başsağlığı dilenir mi ?

bence başsağlığı dileyin. kanlı bıçaklı düşman da olsa sonuçta babası ölmüş. akraba olduğunuz için mesaj yazarak değil de arayarak ya da bizzat giderek dileyebilirsiniz. kapıyı açmazsa, ya da telefonda dengesiz davranırsa o da onun ayıbı olur. siz insanlığınızı yapın derim.

İki günlük dünya ya gidin görevinizi yapın bence.Ama karşı tarafın tepkisinden emin olmak gerek birde sizi evine kabul eder mi

Mesaj saçma olur aramak ya da gitmek daha mantıklı ölüm bu sonuçta ben olsam giderdim

Küs olabilirsiniz ama farklı bir durum var şuan o yüzden arayın yada mesaj atın baş sağlığı dileyin siz üstünüze düşeni yapın.

Amin çok teşekkür ederim

Telefonla başsağlığı dilerim o kadar

anne ve babasını yeni kaybetmiş sayılacak biri olarak lütfen mümkünse gidip baş sağılığı dileyin ölüm bu

Yani ortada bariz bir kavga, tartisma da yokmus.
Mesaj degil ama arayabilirsiniz. Ben arardim.

Kendimden ornek veriyim. Eltimle konusmuyorum. Aramizda bir kavga falan olmadi. Kendisi birden triplenmis bir daha da konusmamistik yaklasik 3 yil falan.
Sonra benim kardeşim vefat etti. Eltim aradi. Bir sey olmamış gibi konustum. Tabi sonrasinda konusmaya devam etmedim ama bas sagligi icin aradi.

Millet yaparken sorun yok ama ben affetmeyince kötü mü oluyorum???

Herkes bir gün sevdiği birini kaybedeceğini bilerek o süreçte yanında olmasını istediği kişilere iyi davransın. Kalbini kırmasın, üzmesin. Ha beni gözden çıkardıysa zaten baş sağlığı dilemişim dilememişim fark etmiyordur. Ölüm varsa bana da var, yapmasaymışlar.

Onu da düşündüm Allah korusun benim başıma böyle birşey gelse kim aramış kim gelmiş o anda umrumda olmaz acımdan takipte edemem bekleyemem de
Hiç de öyle olmuyor,bende yeni kaybettim babamı.Bu sürede kim aradı destek oldu kim olmadı daha çok önem veriyorsunuz, herkese verdiği değerin karşılığını da zamanı gelince vericem diyorsunuz. Üstünden zaman geçip baş sağlığı dileyenin de samimiyetine inanmıyorsunuz.
Ölüm acısı hiç bir şeye benzemez. Arayıp baş sağlığı dilemeniz güzel olur.

Mesaj atın korona var başsaglıgı için eve gıtmek nedır?

+1

Mesaj atmayın ya ,lütfen başsağlığı, hastalık gibi durumlarda mesaj atmayın.

Arayın, gidin , ya da hiçbirini yapmayın ama mesaj en kötüsü bence.
Kesinlikle

Hayatımda olmayan biri bana başsağlığı dilese etkilenmem aaa ne kadar iyi biriymiş demem sempati duymam.

aynı şekilde hayatımda olmayan birine bende dilemem.

zaten görüşmüyorsunuz ki ? Bencd boş iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…