- 9 Haziran 2019
- 61
- 29
- 18
- 34
- Konu Sahibi dilosss3404
-
Evet dediğim gibi herkes kendi över kimse yoğurdum ekşi demez ama eltimde kıskançlık ve kin var zaten o yüzden gidersem ileride pişman olabilirim gibime geliyorasla
bizzat gitmeyin, gerçekten virüse davet çıkarırsınız, ki bence bizzat gidilecek kadar da bir samimiyet yokmuş aranızda.
ancak mesaj atarak baş sağlığı dilemelisiniz. yani ölüm bu, ben olsam dilerdim.
aramanıza gerek yok,açmazsa boşuna moraliniz bozulur. hem söz uçar yazı kalır, yarın bir gün ''babam öldü bir baş sağlığı dilemedi''ye bile çıkar adınız ( yani anlattıklarınız bende eltinize dair böyle bir izlenim bıraktı maalesef )
Yani sizce mesaj daha mı mantıklı ?
Yani evet öyle çok büyük kötülük yok ama icraatta yok arkamızdan laflarla var yada kayınvalidemi doldurmak var
Perşembe vefat etti babası eltim bu akşam döndü yani gidersem bu haftaiçi halletmem lazımİlk bir iki günün yoğunluğu geçsin gidip kısa süre başsağlığınızı dileyin gelin. Zaten covid var. Beş dakika uğrayabilirsiniz. Böylesi durumlarda gitmek gerekir. Tabi mesafeye dikkat ederek. Hatta kayınvalidenizle birlikte gidebilirsiniz. Aranızda soğukluk harici kavga filan olmamış.
Mesela gitmediniz sadece mesaj attınız. Bir cenazeme bile gelmedi mesajla geçiştirdi olur. Diyelimki size ters davrandı o da onun ayıbı olur.
valla hep güzel düşünüyorum iyilik yapıyorum ama sonradan da pişman oluyorumÇok güzel düşünmüşsünüz bence büyüklük sizde kalsın
Olsun siz kendinize yakışanı yapıyorsunuzvalla hep güzel düşünüyorum iyilik yapıyorum ama sonradan da pişman oluyorum
Hicccc gerek yokkk. Acisindan senin bassagligi dilemeni dusunecegini de sanmiyorum. Senin iyiligine layik.olsa suan konusuyor olurdunuz zaten. Bence yuz verme. Devami gelir ve pisman olursunuzMerhaba hanımlar,
Forumda ilk yazım ve sorum olacak.Daha önce burada açılan başlıklar çom yardımcım oldu inşallaj yine olur.Şimdi sorunuma geleyim.
Ben yıllardır eltimle görüşmüyorum.O da görüşmek istemiyor bende.Aramızda öyle kavgadır,laf dalışıdır kötü birşey geçmedi bunuda belirteyim.Ama kıskanç ve çekememezlik ( biz ev,araba aldık ) durumu vardı bana ve eşime karşı.Diyeceksiniz ki sen nasıldın ona karşı çok mu iyiydim hayır ben her zaman mesafeliydim.Eşlerimiz de görüşmez daha doğrusu benim eşim kardeşini gördüğü zaman konuşur küs değildir hepte iyi dileklerde bulunur ama kardeşi yanaşmaz.Çevremizdeki herkes buna kayınpederim ve kayınvalidem de dahil aramızdaki sorunda bizim haklı olduğumuzu biliyorlar.Neyse fazla uzatmayayım asıl meseleye geleyim eltimin babası vefat etti sizce evine gidip başsağlığı dilemeli miyim ?
Bir yanım git diyor bir yanım i gittiğim için pişman olacağımı söylüyor.Çünkü kendisi biraz nasıl desem cahil biri belki gidersem kapıyı açmaz yada açar kestiremiyorum şimdi.Siz olsaydınız ne yapardınız ?
Konuyu okurken telefonla başsağlığı vereyim mi diyeceksiniz sandim. Bence eve gitmenin mantigi yok telefonla arasaniz ya da mesaj atsaniz yeter.Merhaba hanımlar,
Forumda ilk yazım ve sorum olacak.Daha önce burada açılan başlıklar çom yardımcım oldu inşallaj yine olur.Şimdi sorunuma geleyim.
Ben yıllardır eltimle görüşmüyorum.O da görüşmek istemiyor bende.Aramızda öyle kavgadır,laf dalışıdır kötü birşey geçmedi bunuda belirteyim.Ama kıskanç ve çekememezlik ( biz ev,araba aldık ) durumu vardı bana ve eşime karşı.Diyeceksiniz ki sen nasıldın ona karşı çok mu iyiydim hayır ben her zaman mesafeliydim.Eşlerimiz de görüşmez daha doğrusu benim eşim kardeşini gördüğü zaman konuşur küs değildir hepte iyi dileklerde bulunur ama kardeşi yanaşmaz.Çevremizdeki herkes buna kayınpederim ve kayınvalidem de dahil aramızdaki sorunda bizim haklı olduğumuzu biliyorlar.Neyse fazla uzatmayayım asıl meseleye geleyim eltimin babası vefat etti sizce evine gidip başsağlığı dilemeli miyim ?
Bir yanım git diyor bir yanım i gittiğim için pişman olacağımı söylüyor.Çünkü kendisi biraz nasıl desem cahil biri belki gidersem kapıyı açmaz yada açar kestiremiyorum şimdi.Siz olsaydınız ne yapardınız ?
Bide keşke karşımızdaki insanlarda anlasa çok iyi olacak.Sonuçta herkes arasında sorun olur hata karşılıklıdır ama bazıları hiç kötü olduğunu anlamzOlsun siz kendinize yakışanı yapıyorsunuz
Eve gitme olayı da şöyle kaynanamlarla karşılıklı oturuyorlar ondan aklıma ev geldiKonuyu okurken telefonla başsağlığı vereyim mi diyeceksiniz sandim. Bence eve gitmenin mantigi yok telefonla arasaniz ya da mesaj atsaniz yeter.
Onu da düşündüm Allah korusun benim başıma böyle birşey gelse kim aramış kim gelmiş o anda umrumda olmaz acımdan takipte edemem bekleyemem deHicccc gerek yokkk. Acisindan senin bassagligi dilemeni dusunecegini de sanmiyorum. Senin iyiligine layik.olsa suan konusuyor olurdunuz zaten. Bence yuz verme. Devami gelir ve pisman olursunuz
Ben kul hakkı denen şeye inanırım, birinin elinden yediğim ekmek, içtiğim su benim için önemlidir. Barışırsınız ya da barışmazsınız sizin isteğiniz ama şunu düşünün siz bir şeyi insaniyet namına, Allah için yapacaksınız, şunu da unutmayın gönül kıran Allah’ın verdiği şeyi kırıyor. Hepimiz bir gün ona döneceğiz.Benimde bir yanım git diyor ama dediğim gibi bilemedim.babası ailesi şehir dışında yaşıyor.9 yıl içinde sadece düğünde kınada gördüm o sırada yemeklerini yedik hani derler ya bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır sırf babası için sonuçta bir selamın bile hatrı var.Ve şunu düşünüyorum ben barışma taraftarı değilim ama hayat bu ne olmazlar oluyor da ileride barışırsak yüzüm olsun istiyorum bir yandan
Hayır öyle çok büyük kavgalar,hakaretler yok ama nasıl desem araya dedikodular,kıskançlıklar,birşeyler girdi soğukluk oldu o da benimle konuşmuyor bende onunla konuşmuyorum.Yan yana geçsek dönüp bakmayız ve birbirimize iyi niyette beslemeyiz.Ben kendimi de katıyorum olaya sütten çıkma ak kaşık değilim ama hiçbir zaman onun gibi kıskanç ve fesat olmadımÇok büyün kavga hakaret yoksa gidin evine bence
Bende tam buna benzer yazacaktım.Ölüm bu.Bence başka bir şeye benzemez.Siz üzerinize düşeni yapıp gidin kapıyı açmazsa bu da onun ayıbı olsun.Büyüklük siz de kalsın.(Gerçi korona da var.Isterseniz arayın.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?