Küs olduğun birine başsağlığı dilenir mi ?

Evet dediğim gibi herkes kendi över kimse yoğurdum ekşi demez ama eltimde kıskançlık ve kin var zaten o yüzden gidersem ileride pişman olabilirim gibime geliyor

(Allah gecinden versin) sizin ailenizden biri vefat etmiş olsaydı ondan ne beklerdiniz? Bence bunu düşünüp ona göre hareket edin.

kişisel fikrim, ölümde küslük olmaz. İnsanlık sizde kalsın, gidin.

Perşembe vefat etti babası eltim bu akşam döndü yani gidersem bu haftaiçi halletmem lazım
Çok güzel düşünmüşsünüz bence büyüklük sizde kalsın
valla hep güzel düşünüyorum iyilik yapıyorum ama sonradan da pişman oluyorum

Bı yanım git diyor bı yanım kal -ebru yasar

Hicccc gerek yokkk. Acisindan senin bassagligi dilemeni dusunecegini de sanmiyorum. Senin iyiligine layik.olsa suan konusuyor olurdunuz zaten. Bence yuz verme. Devami gelir ve pisman olursunuz

Konuyu okurken telefonla başsağlığı vereyim mi diyeceksiniz sandim. Bence eve gitmenin mantigi yok telefonla arasaniz ya da mesaj atsaniz yeter.

Hicccc gerek yokkk. Acisindan senin bassagligi dilemeni dusunecegini de sanmiyorum. Senin iyiligine layik.olsa suan konusuyor olurdunuz zaten. Bence yuz verme. Devami gelir ve pisman olursunuz
Onu da düşündüm Allah korusun benim başıma böyle birşey gelse kim aramış kim gelmiş o anda umrumda olmaz acımdan takipte edemem bekleyemem de

Ben kul hakkı denen şeye inanırım, birinin elinden yediğim ekmek, içtiğim su benim için önemlidir. Barışırsınız ya da barışmazsınız sizin isteğiniz ama şunu düşünün siz bir şeyi insaniyet namına, Allah için yapacaksınız, şunu da unutmayın gönül kıran Allah’ın verdiği şeyi kırıyor. Hepimiz bir gün ona döneceğiz.

Çok büyün kavga hakaret yoksa gidin evine bence
Hayır öyle çok büyük kavgalar,hakaretler yok ama nasıl desem araya dedikodular,kıskançlıklar,birşeyler girdi soğukluk oldu o da benimle konuşmuyor bende onunla konuşmuyorum.Yan yana geçsek dönüp bakmayız ve birbirimize iyi niyette beslemeyiz.Ben kendimi de katıyorum olaya sütten çıkma ak kaşık değilim ama hiçbir zaman onun gibi kıskanç ve fesat olmadım

Bence gidin gidemiyorsaniz bile arayın
Kapıyı acmayacagini filan zannetmem ama yaparsa da mesajda söylersiniz geldiğinizi iyi dileklerde bulunursunuz
Belki bu sayede buzlar da erir.
Ölüm gibi konularda diğer herşeyin hükmü bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…