Yakın bir arkadaşımla 6 aydır falan konuşmuyoruz aslında bağları ilk o kopardı sebebini bilmiyorum tam olarak birden laf sokmaya başladı iletişimimiz yok denecek kadar azaldı sonrada bir baktım whatsaptan falan engellemiş.
sonra ben de sildim onu sosyal medya hesaplarımdan ve daha hiç iletişime geçmedik öyle kaldı. Ancak geçen tesadüfen tekrar profiline denk geldim sözlenmiş çok mutlu oldum tebrik etmek istedim ve özlediğimi farkettim onu şimdi bi tarafım ölümlü dünya adım at diyor bir tarafım da sonuçta o yaptı sen bişey yapmadın diyor ikilemde kaldım. Ve adım attığımda ters bi tepki de verebilir o kısmı da var yani
Belki de farkında olmadan sizin bir hareketinize kırılmış olabilir .
Eğer samimi arkadaşınızsa ve içinizden de geliyorsa özledim yazabilirsiniz .
Zor olmamalı diye düşünüyorum .
Ben adım atmamanız taraftarıyım. Sizi sebepsiz hayatından çıkarmış, en mutlu gününde bile aklıma gelmemişsiniz haber bile vermemiş
Barışmak için bundan güzel bahane olmazdı halbuki
İstemiyor demek ki sizi hayatında, bana kalırsa yazmayın
Engelleyen taraf olarak sana sadece sunu söyliyebilirim. Senin birseyine kirilmasa hic bir yakin arkadas seni engellemez. Benim güya en iyi arkadasim öyle bir arkamdan vurdu ki. 10 senelik arkadasligi bir kelime etmeden bitirdim. O eski dostlugumuzu bende bazen özlüyorum ama artik bitti gitti. Sana da gecmis olsun
benimki sebepsiz değildi ama kırılmıştım ve yolları ayırmıştık kaç defa bana yazdı cevap alamayınca hırçınlaşı dökuldu yıne bişey demedım ozur dıledı.neyse dedım hadı olsun cıks olmuyor o samımıyet yok.bır ıkı konuşussunuz yıne aynı olursunuz.çünku merkezınde başka bırı var artık.helekı o senı sılmışken.istersen dene.