Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben komple siliyorum. Kolay kolay birini dilemem ama gereğinden fazla kazık insana her şeyi öğretiyo. Tamamen yok sayıyorum ve o raddede söylediklerini bile duymam yani beni kaybettiğine pişman mı diye dusunmezsin. Henuz5o seviyede değilseniz daha yiyecek çok kaziginiz varKızlar merhaba. Aynı okulda, iş yerinde vs küs olduğunuz kişilere karşı nasıl umursamaz davranıyorsunuz? Yani sizi kıran birileri olduğunda. Aslında öyle bir davranmak istiyorum ki biraz pişman olsunlar beni kaybettiklerine gibisinden
Her gün aynı ortamda olmak zorunda olduğunuz insanları nasıl siliyorsunuz?Valla ben komple siliyorum. Kolay kolay birini dilemem ama gereğinden fazla kazık insana her şeyi öğretiyo. Tamamen yok sayıyorum ve o raddede söylediklerini bile duymam yani beni kaybettiğine pişman mı diye dusunmezsin. Henuz5o seviyede değilseniz daha yiyecek çok kaziginiz var
Ben böyle tepkiler verince ablam diyor çok gaddarsin filan.Doğuştan geliyor, birileri ile anlaşamayıp aram bozulmuşsa, arkadaşlarımdan biriyle kavga edip küsmüşsek ben bu duruma üzülmüyorum çünkü soğuyorum direk yaşananlardan ötürü. Soğuyunca kırılganlık yaşamıyorum haliyle soğumuşum çünkü, e kırgın üzgün hissetmeyince de umrumda olmuyor nerdelermiş aynı ortamdamıymışız ne yapıyorlarmış. Benle muhattabım kesen de pişman olsun istemem mesela bidaha aynı kişiyle uğraşamam çünkü
Eşim, annem ,babam değilse silerim. Yeterli kazık seviyesine gelince beni anlarsınız. Hatta bazen bana henüz kazık atmamış ama atacağını hissettiğim insanları bile siliyorum.Her gün aynı ortamda olmak zorunda olduğunuz insanları nasıl siliyorsunuz?
en genelde ağzını burnunu kırmak istiyorum ama işte şartlar mümkün değilKızlar merhaba. Aynı okulda, iş yerinde vs küs olduğunuz kişilere karşı nasıl umursamaz davranıyorsunuz? Yani sizi kıran birileri olduğunda. Aslında öyle bir davranmak istiyorum ki biraz pişman olsunlar beni kaybettiklerine gibisinden