• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küs olduğunuz kişilerle aynı ortamda

hale11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2022
53
36
3
45
Kızlar merhaba. Aynı okulda, iş yerinde vs küs olduğunuz kişilere karşı nasıl umursamaz davranıyorsunuz? Yani sizi kıran birileri olduğunda. Aslında öyle bir davranmak istiyorum ki biraz pişman olsunlar beni kaybettiklerine gibisinden

Kindar kalmayı nasıl mı başarıyorum? eski eşinizle her hafta bir gün aynı ortamda bulunmak durumunda kalırsanız otomatik olarak bu özellik yükleniyor.
Ama tavsiyem, sizi kırdıkları zaman aklınıza gelsin, o zaman kırgın kalmayı başarabilirsiniz.

Doğuştan geliyor, birileri ile anlaşamayıp aram bozulmuşsa, arkadaşlarımdan biriyle kavga edip küsmüşsek ben bu duruma üzülmüyorum çünkü soğuyorum direk yaşananlardan ötürü. Soğuyunca kırılganlık yaşamıyorum haliyle soğumuşum çünkü, e kırgın üzgün hissetmeyince de umrumda olmuyor nerdelermiş aynı ortamdamıymışız ne yapıyorlarmış. Benle muhattabım kesen de pişman olsun istemem mesela bidaha aynı kişiyle uğraşamam çünkü

Umursamam.
İyi yada kötü davranmam.
Beni kaybettiğini anlasın tribine de girmem.
Ben kendi davranışımla mükellefim.
Bilirim ki o insanlardan bana dost olmaz, arkadaş olmaz.

Kızlar merhaba. Aynı okulda, iş yerinde vs küs olduğunuz kişilere karşı nasıl umursamaz davranıyorsunuz? Yani sizi kıran birileri olduğunda. Aslında öyle bir davranmak istiyorum ki biraz pişman olsunlar beni kaybettiklerine gibisinden
Valla ben komple siliyorum. Kolay kolay birini dilemem ama gereğinden fazla kazık insana her şeyi öğretiyo. Tamamen yok sayıyorum ve o raddede söylediklerini bile duymam yani beni kaybettiğine pişman mı diye dusunmezsin. Henuz5o seviyede değilseniz daha yiyecek çok kaziginiz var

Valla ben komple siliyorum. Kolay kolay birini dilemem ama gereğinden fazla kazık insana her şeyi öğretiyo. Tamamen yok sayıyorum ve o raddede söylediklerini bile duymam yani beni kaybettiğine pişman mı diye dusunmezsin. Henuz5o seviyede değilseniz daha yiyecek çok kaziginiz var
Her gün aynı ortamda olmak zorunda olduğunuz insanları nasıl siliyorsunuz?

Kriterlerimden biri duygu beslemediğim insana kırılmam üzemez beni. Ayrıca sağlam bir psikoloji ve dayanıklılık üstesinden gelinemez olmayı sağlar. İletişim sadece konuşmak değildir sesli iletişimi minimize edin. Net ve kısa iletişim kurun. Sert bir mizacınız olsun. Konu olabilecek hiç bir cümle sarfetmeyin ortak tanıdıklara. Psikolojik savaş ama bir süre sonra varlıkları pasif hale gelecek ve rahatsız olmayacaksınız diye inanıyorum..

Beni kaybettiklerine pişman olsunlar diye düşünmeyip yokmuşlar gibi davranıyorum zorunlu olmadıkça iletişim kurmuyorum.

AAy bende de böyle olur
Anlasamadiysam sogurum üzülmem
Doğuştan geliyor, birileri ile anlaşamayıp aram bozulmuşsa, arkadaşlarımdan biriyle kavga edip küsmüşsek ben bu duruma üzülmüyorum çünkü soğuyorum direk yaşananlardan ötürü. Soğuyunca kırılganlık yaşamıyorum haliyle soğumuşum çünkü, e kırgın üzgün hissetmeyince de umrumda olmuyor nerdelermiş aynı ortamdamıymışız ne yapıyorlarmış. Benle muhattabım kesen de pişman olsun istemem mesela bidaha aynı kişiyle uğraşamam çünkü
Ben böyle tepkiler verince ablam diyor çok gaddarsin filan.
Napiyim ben kimseye baglanamiyorum
Bitek eşime takığım😅😅😅

Her gün aynı ortamda olmak zorunda olduğunuz insanları nasıl siliyorsunuz?
Eşim, annem ,babam değilse silerim. Yeterli kazık seviyesine gelince beni anlarsınız. Hatta bazen bana henüz kazık atmamış ama atacağını hissettiğim insanları bile siliyorum.

Böyle söyleyince çok kişiyi sildigim duaunulmesin . 32 yıllık ömründe henüz 2 kişi ama bundan sonra artar gibi geliyo eskiden fazla saftim

Görmezden gelerek herhalde ama bunu kasıntı bir şekilde değil de doğal olarak yapmak gerekiyor
Öyle birini hic tanımamış gibi bir idrak gerekiyor önce

b
en genelde ağzını burnunu kırmak istiyorum ama işte şartlar mümkün değil :D :D ben takmamaya çalişirim ama aşırı kasılırım rahat edemem o yüzden ortamı terkeederim denk gelmemeye çalişirim asla o kişiye bakmam onunla ilgili konusmam gerçek anlamda yokmuş gibi davranırım zorda kalırsam. yoksa karsı tarafın biyerleri kalkıyo kendini bişey sanıyolar

Küçük bir okulda çalışıyorum, branşım gereği herkesle konuşmak zorundayım. Bana küsen bir arkadaş oldu ben gayet normal davranıyorum:) kaale almıyorum . Ortada hiçbir sorun yokken saçma davranan bir insan için enerjimi harcayamam. Normal hayatına devam et , kimse de oturup ah seni seni kaybettim diye ağlamaz. Öyle olsa kocalar bile aldatmazdi, üzmezdi.

Back
X