Kuş sahibi ve bilgisi olanlar

Kronik olsaydı çok önceden belli ederdi diye düşünüyorum bana geçici gibi geliyor gövdesinde bi zorlanma gözlemedim sadece ağız kısmından aldığı nefesin sesi geliyor

Bir onerim yok maalesef bizim de kusumuz vardi kaybettik kuruma sebebinden hic care bulamadik acisi hala icimde veterinerler kustan anlamiyor, buyuk sehirde anlayan vardir belki bilemiyorum..
inşallah sizinki kurtulur

Astım bronsit bayramda bu sebepten kaybettim kuşumu tedaviler sonuç vermiyo diye biliyorum
İnş sizin meleğiniz kurtulur

Üşüttüğü için olmuştur büyük ihtimal

Arkadaşım kafesün zemininde duruyorsa çok ciddi sıkıntısı vardır...Acilen başka bir veterinere göstermezsen kötüye gider üzülürsün...son demlerine gelmiş belki kurtarırsın hemen git...benimki de babam yıkamış ve üşütmüş aynı şekilde cafes dibindeydi öldü

Merhaba 8 papağanım 2 muhabbet kuşum var muhabbetlerden ikisi de alt solunum yolu enfeksiyonuna yakalandı birisini kaybettim diğeri yaşıyor. Size önerebileceğim tek şey en kısa sürede antibiyotik tedavisine başlamanız. Vitaminle vs çözülecek bir şey değil maalesef. Bebekler için olan antibiyotiklerden kullanabilirsiniz suluğuna eritip. Yanında c vitamini de verirseniz bir kaç gün içerisinde toparlar diye düşünüyorum. Antibiyotiği kuşa nasıl verirsiniz bunu veterinere sorsanız daha iyi çünkü ben ne ölçüde verdim hatırlamıyorum..

Eğer denildiği gibi fakülte varsa acilen oraya götürebilirsiniz kuşçular falan anlamıyor. Zaten bana bebek antibiyotiğini öneren de bir veteriner hocaydı.

Her veteriner kuşlar hakkında bilgi sahibi değil, bu alanda uzmanlaşmış olanların sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor.
Nefes alıp verirken ses çıkartıyorsa hava kanallarında sorun vardır, kalorifer yanında mı kafesi? Bu durumda yapılacak çok bir şey olmuyor. Eğer bakteri nedeniyle böyleyse yaklaşık 40 günlük bir tedavi izliyorlar, o da röntgen ile anlaşılıyor.
Durum bu yani bütük şehirde yaşıyorsanız bu alanda uzmanlaşmış bir veterinere göstermeniz lazım

Benim kuşum bu belirtilerle tüy değiştirme dönemine girmişti ve 6 7 ay devam etmişti veteriner bi şırıngada ilaç hazırlamıştı ama ağzından veremediniz için suyuna kattık grip demisti. Sonra kuscuya getirdik tüy degiatirio dedi hergun yika kurula kafesini suyunu yemini temizle değiştir dedi vitamin verdi.

Bir onerim yok maalesef bizim de kusumuz vardi kaybettik kuruma sebebinden hic care bulamadik acisi hala icimde veterinerler kustan anlamiyor, buyuk sehirde anlayan vardir belki bilemiyorum..
inşallah sizinki kurtulur
İnşallah cnm
Astım bronsit bayramda bu sebepten kaybettim kuşumu tedaviler sonuç vermiyo diye biliyorum
İnş sizin meleğiniz kurtulur
Şuan tek yapabildiğim multivitamin çözeltiyi sularına karıştırıp vermek arkadaşların dediği bebek antibiyotiği de deneyeceğim
Üşüttüğü için olmuştur büyük ihtimal
Hiç üşüme fırsatı vermemiştik oysa
Ara sıra kafes dibinde arada çubuklarda biraz biraz açıldı gibi ama düzelmeye başladı mı emin değilim
En kısa zamanda edineceğim antibiyotiği
Eğer denildiği gibi fakülte varsa acilen oraya götürebilirsiniz kuşçular falan anlamıyor. Zaten bana bebek antibiyotiğini öneren de bir veteriner hocaydı.
Bebek vitamini çokça önerildi deneyeceğim en kısa zamanda. Fakülte yok ama bir yerlerden bi fakülteyle bağlantı kurmaya çalışacağım
Evet kalorifer yanında durdu kafes bayağı bi süre. Büyük şehirde yaşamıyorum ama bi şekilde halledeceğim fakülte işini Sağlıklıdır inşallah şuan

Maşallah allaha şükür 8. Sevmemize girdik

Kuslari cereyan eden ortamda bırakma hava sicak heryeri acipda direk onlara esecek sekilde birakmamaya dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…