- 1 Ocak 2017
- 331
- 538
- 103
- 34
- Konu Sahibi kovayimben
merhaba herkese direkt konuya giriyorum 2 tane muhabbet kuşum var biri uzun zamandır nefes alıp verirken ses çıkartıyor daha doğrusu uyanık olduğu her an ses çıkartıyor sanki zor nefes alıyormuş gibi başlarda çok kötüydü şuan biraz azaldı ama az da olsa devam ediyor uzun bi zamandır internetten sipariş verdiğim vitaminlerden mürekkepbalığı kemiği kalsiyumlu yemler vb vermemin sonucu sesi azaldı ama devam ediyor burada bir tane veteriner var durumu anlattım bi ilaç verdi her hayvana uygulanabiliyormuş ama güvenemedim elimin yarısı kadar kuş ufacık canı var korktum. İnternetten axtım adında astım ilacı aldım onu da denedim ama tamamen kesilmedi. Başına böyle bir şey gelen oldu mu ? Olduysa nasıl çözdünüz? Mevsim değişikliğinden olabilir mi diye düşündüm ama diğerinde tık yok gayet kanlı canlı
Düzenleme: internetten ilaç aldım ama onu daha vermedim onun yerine vitamin vermemi söylediler sadece vitamin karıştırdım suyuna ve çeşit çeşit yemler koydum. Veteriner dediğim de veteriner değil yardımcısı adam akıllı ilgilenmediği dinlemediği için verdiği ilacı vermedim
Düzenleme: internetten ilaç aldım ama onu daha vermedim onun yerine vitamin vermemi söylediler sadece vitamin karıştırdım suyuna ve çeşit çeşit yemler koydum. Veteriner dediğim de veteriner değil yardımcısı adam akıllı ilgilenmediği dinlemediği için verdiği ilacı vermedim
Son düzenleme: