KÜS VE ARZULU

Kimyagereylul

Ömürlük Eşim.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2019
118
234
18
39
Ankara
Film afişi gibi oldu değil mi ?

Kızlar merhaba önce kendimi tanıtıyım, Ankaralıyım ismim eylül 34 Yaşında bir ilaç firmasında kimyagerim, Formu birkaç senedir takip ediyorum üye olmak hiç aklıma gelmezdi fakat artık dayanacak takatim kalmadı, aslında çekingen değilim ama sadece sormak istiyorum?

Eşimle uzun süre önce sanırım temmuz ortalarında çok kötü kavga ettik, yani işin aslı bu sefer bende zıvanadan çıktım ve demediğimi koymadım, sonra yatakları ayırdık, ayırdıktan sonra eşim eve geç gelmeye başladı sürekli elinden telefon düşmüyor son bir ay kadardır da hiç dilaoğumuz yok, Konuşmuyor sadece çocuklarla konuşuyor, Odasına çekilip telefon ve bilgisayarla oynuyor v.s.

Sorum tam olarak şu, Onu çok özlüyorum arzuluyorum ama daha önceden de çok tartıştık ama bir şekilde yaklaşımlarım olmuştu. yani saçma gelebilir ama boşanmayı bile düşünüyorum artık ama buna rağmen Onu çok arzuluyorum ve bu arzulamam normal mi bilmiyorum.
Onunla küs iken burada anlatamayacağım şeylerde oldu mesleğim gereği etken maddelerle çeşitli karışımlar yapıp bu arzumu onun üzerinde dindirebildim ama. yinede kesmedi.

Lütfen söyleyin Boşanma durumuna gelmişken Onu böyle arzulamam normal mi? Böyle bir şey başınıza geldi mi ? Veya sizin tavrınız ne olurdu?

Nasıl yani?? Adamı bayıltıp tecavüz mü ettiniz, ben mi yanlış anladım?
Yokk bee ne tecavüzü, dedimya mesleğim gereği etken maddelerle pek haşır neşirim, uykusunu derinleştirdim diyelim
Tamam yaptığım çok doğru değil biliyorum ama napıyım, kadınım sonuçta benimde isteklerim var ve gururum var.

Ne desem bilemedim. Bu yaptığınız hiç doğru değil (hatta ceza kanununda suç).

Eşinize karşı bu denli isteğiniz varsa barışmak için çaba sarf etmeniz en doğrusu olmaz mı? Ya da o kadar gururlu iseniz ayrılın.

Ayrıca adam anlamadı mı, uyandığında?

Yanlış anlamadıysam bişeyler kullanarak eşinizin uykusunu derinleştirmişsiniz ve ilişkiye girmişsiniz? Ahahah tecavüzden pek bi farkı yok sanki?

Türk ceza kanununda Uyuyan bir insanı uyutmak mı suç ? İlginç Bu kanunu biz İtalyalılardan almamalıydık.

Uyandığında ejekülasyon sonucunda anlar ama O rüya oldu sanır.

Yalnız ben bu konuların üzerinde çok durmak istemiyorum.

Ben sadece yani sizin başınıza geldi böyle bir şey daha çok Onu soruyorum, Yani insan kızgın olduğu birisine ilgi duymasının açıklanabilecek bir neticesi var mı? Sevgi diyerek kestirip atmakta istemiyorum elbette.

Ve elbette haklı bir kadın olarak gururluyum, ama gururumla da, öfkeme yenik düşüp boşanma gibi bir kararın sonuçlarına da teslim olmak istemiyorum.

Yani bilemiyorum kafamda çok karışık. Barışmaktan bahsettiniz haklısınız, bu tarz bir şey başınıza gelmediyse en kestirme yol barış ne olacak olur. Peki benim kırılan onurum ne olacak söyler misiniz ?

Yanlış anlamadıysam bişeyler kullanarak eşinizin uykusunu derinleştirmişsiniz ve ilişkiye girmişsiniz? Ahahah tecavüzden pek bi farkı yok sanki?
Açık sözlülüğüm için afedersiniz, Siz hiç eşiniz uyurken, oral bir birleşme yaşadınız mı? yada vajinal bir birleşme. Cevabınız evet ise, bunun tecavüz olmadığını sadece arzu yada fantazi olduğunu bilirsiniz, Cevabınız Hayır ise bunun ne olduğunu bilmezsiniz.

Benim eşim kendi çabalarıyla uyut genelde, daha derin uyutmak için bişiler kullanmadım adamın üzerinde hiç. O yüzden benimki fantezi ama sizinki değil

Benim eşim kendi çabalarıyla uyut genelde, daha derin uyutmak için bişiler kullanmadım adamın üzerinde hiç. O yüzden benimki fantezi ama sizinki değil
Bu sizin eşinize kırgınken, onu arzulamadığınız sonucunu doğurur, O nedenle benimle aynı düşüncede olmamanızı açıklar yeterince. Ama ben konu üzerinde çok durmak istemiyorum nihayetinde bu herkesin özelidir.

Yine de teşekkür ederin.

Kavga etme sebebiniz neydi ki ne konuda anlasamiyorsunuz neden onurunuz kırıldı
Şöyle ki, Aslında hiçbir kavga biliyorsunuz ki, somut sonuçlar doğurmaz. muhakkak bir şeylerin birikmesi ile olan şeylerdir bunlar.

Yani sürekli eleştirilmek, işimle olsun çalışma koşullarımla olsun beni rencide ediyormuş gibi geliyor. Aslında eşim düşünceli bir insandır ikimizde sağlık sektöründeyiz, ama ben O nöbetlerin deyken daha anlayışlıyım, fakat ben ne zaman denek testi için Laboratuvara gitsem sorun oluyor, ama bunlar 9-5 çalışan hasta kabul'u gibi bir şey değil ki, zamanlı zamansız süreçleri olan bir şey, bu da yetmez gibi çocuklardan ötürü sürekli beni suçluyor, halbuki ikisi de özel okulda, ama geldikler zaman hep ben ilgilenirim, yani O yetmez nöbette olduğu zaman bilene çocukları uyutup eşimin yanına bir kaç saatliğine dolanırım, memnun ederim onu yani her açıdan, ama bende kadınım ilgi bekliyorum, ilgilenmiyor değil ilgileniyor ama dile getiriyorum bazende şımartılmak istiyorum. yani. Sonra tartışmalar gün yüzüne çıkınca, suçlu benmişim gibi ben özür dilemem ben yakınlaşmam ve ilgi göstermem bekleniyor.

7 yıllık evliyim.
Türlü türlü büyük sorunlar, eşime karşı haklı kırgınlıklarım oldu.
Her sene ciddi anlamda boşanma düşüncesi, köşesinden dönüş yaşamışımdır.

Yani artık alıştığım süreçler bunlar.
Enteresan bir şekilde kocama öfke, nefret duysam da hayatımdan defolmasını istesem de
cinsel anlamda hiç soğumadım, arzulamaya devam ettim.

Hatta ben de kendime çok sormuşumdur.
Acaba onu mu istiyorum yoksa sevişmeyi mi..
Hani o olmasa da olur mu?

Valla tam olarak yanıtı bulamadım

Ama normalde eşim yakışıklı sayılmaz.
Ortalama bir tiptir. Ben de çok libidosu yüksek bir kadın sayılmam.
Haftada bir-iki kaliteli cinsellik yeter.
Fazlası yorar, sıkıcı olabilir benim için..

Öyle sabahlar olmasın, süper bir cinsel yaşamımız zaten hiç olmadı.
Nasıl bu kadar kırgın olup ondan bu konuda soğumadım hayret ediyorum..

Yazma sebebim yalnız değilsiniz :)

Ya ağzına sağlık gerçekten ya, duygularıma tercüman oldun resmen, Allaha şükür beni anlayan birisi olduğuna sevindim. Bilemiyorum nasıl aşacağımı bende. Peki siz tartıştığınız zamanlarda eşinizin nasıl yaklaşımı oldu? ve böyle yatakları ayırma durumunuz falan oldu mu?

Bu arada sizi arkadaş listeme ekliyorum. mesajlaşırız.

7 yılda bir kez o ayrı yattı.
Ben hatalıydım, yaklaştım.

Bir kez ben yatakları ayırdım 5 gün sürdü.
Kesinlikle o hatalı olduğu için uzattım.

Yatak ayırmanın kesinlikle bir faydası olduğuna inanmıyorum.
Bence ilişkiyi daha da çıkmaza sokuyor.

Yatağımı ayırdığımda zaten boşanalım lan yeter kafasına girmiştim bu sebeple o yola gittim.
Sonrasında ilişkimiz kısır döngüsüne geçiş yaptı.
Bence bizim tarzımız böyle :)
Didişmeli, zıtlıklarla dolu bu ilişki belki de ihtiyacımız olandır, o yüzden birbirimizi bırakmıyoruz dedim.
Bağrıma bastım ne yapayım..

Sizin çocuklar da var, boşanmalık sorununuz yok sanırım.
Belki bir ilişki terapisi evliliğinize olumlu bir dokunuş yapar.

Bence önerin.
Çekinmeyin.

Düşündüm ve şu karara vardım.
Cinsel olarak hala isteyebildiğim adam çok da kötü değildir sanırım..
Hala bir şansı var demektir.

Belki de saçma bakıyorum bilmem ki..

Canım şöyle, hani bir film var "Mr. and Mrs. Smith" yani kendi hayatımızı bende hep buna örnek veriyorum, aynı seninde dediğin gibi tartışıyoruz kavga ediyoruz sonra aynen bağrıma basmaktan başka bir şey yapamıyorum. Hatta bahsettiğim filmin sonunda bir sevişme sahnesi var, ev yanıyor ama bunlar sevişmeyi bırakmıyorlar, bazen kavga ve tartışma anında bilene birbirimizin oluyoruz burası çok heyecanlı bir şey. ve ilişkiden sonra hiç tartıştığımız şeyleri konuşmuyoruz. Ben eşime nazaran libidosu yüksek biriyim o nedenle ben daha çok sorguluyorum ve O nedenle arzuluyorum yani bilemiyorum başka bir açıklaması var mı ?

bu sadece sizin libidonuzun yükselmesinden olur kocanıza sevginizden falan değil
evet özlemişsinizdir ama kavga konusu derinse çokta özlenmez sanırım

asıl mesele kocanızın yükselen libidosu ne oldu onu hiç düşündünüz mü ,
oda başkalsına gitmiş olmasın ,

Daha kavgasız bir evlilikte düşün kendini, kocanın ağzı var dili yok.
En çok kurduğu cümle ''Sen en iyisini bilirsin aşkım. ''
Ağzında sürekli övgüler, iyi ki varsınlar.
Ama cinsel performansı düşük, bu anlamda çok da arzulamadığın biri.
Hani güven veriyor, yanında iyi hissediyorsun ama hepsi bu..

Daha mı mutlu olurdun?

Bence herkes başka şartlarda mutlu olur.
Değerlendirmeyi iyi yapmak lazım.

Seviştiniz, iyi güzel bence tartışma konusunu bir de o yumuşamış halinizde açın.
Kırgınlıklarınızı, beklentilerinizi masaya yatırın..

Pisliği halı altına süpürmek gibi oluyor o da çünkü.
Sonra yeniden patlak veriyor.. :)

Yani yer yer eşimin başka bir kadınla ilişkisi olduğunu düşünmüyor değilim, zaten tartışmaların hatırı sayılır bir kesimi de, bundan oluyor, birkaç kez hastanedeki arkadaşları ile mesajlarını yakaladım. Ama bana karşı ikna edici bir tarzda konuşmaları oldu, tabi ben arkasını bırakmadım hastaneden onun bir arkadaşı ile iletişime geçtim lakin O beni bu konuda sakin olmam noktasında telkin verdi. Beni ne kadar çok sevdiğini yada çalışmalarında eşimin desteğini v.s. gibi konularda bizlerle paylaşımda bulunduğunu falan anlattı ama işte adam benim yüzüme karşı yapmıyor bende buna kızıyorum, önceden de dediğim gibi bende şımartılmak istiyorum Yani eşim gerçekten bir kadının arzu ettiği noktada sempatik, zeki ve dili tatlı bir insan. ama dediğim gibi kıskançlık işte. bazen duygularına ve libidosuna engel olamıyor insan :)

Ya canım birde evliliğimiz 16 yılına girdi.

Ya gerçekten o kadar rahatlattın ki beni, inan benim gibi başka sorunu olanlarla konuşmak beni çok rahatlatıyor terapi gibi geldi ...

Ya canım birde evliliğimiz 16 yılına girdi.

Ya gerçekten o kadar rahatlattın ki beni, inan benim gibi başka sorunu olanlarla konuşmak beni çok rahatlatıyor terapi gibi geldi ...

Nice mutlu seneleriniz olur umarım.

İyi götürmüşsünüz bence :)

Valla uzun yıllık evlilikleri ciddi bir başarı olarak görüyorum artık.

Bu küçük zamanda benim anladığım ''Haklı ve gururlu'' olmak beni hiç mutlu etmedi.
Liseli aşık değiliz, sevgili değiliz.
Gurursuz olup ağlamak, iç dökmek gerek.
Sevişmek istiyorsanız sevişin.
Sonra oturun sorunları sakince konuşun.
Çözmek adına bugüne dek hiç denemediğiniz bir yola başvurun bu kez.

Mutluluklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…