- Konu Sahibi Kimyagereylul
-
İşte ben onu yapamadım yapamıyorum, atlayıp üzerime işimi görmek istiyorum, mecbursun demek istiyorum ama yapamıyorumHiiç cinsel anlamda küsemem kusura bakmasın
Bizim de konuşmadığımız zamanlar çok oldu hele geçen sene eşimle aylarca küs kaldım. İnadım inat, nerdeyse boşayacaktım hâlâ aşık olmama rağmen. Neyse o dönem bile cinselliğimiz vardı. O bana gelse hayır demezdim ben ona gitsem hayır demezdi..
Neyse bi yoruma yazmıştım aylar önce
'' Küs bile olsam o benim kocam, ihtiyaçlarımı karşılamak zorunda. Atlarım üstüne görürüm işimi sonra yine tribime devam ederim. Cinsellik benim için sorunları aşma yolu değildir. O yüzden küstüğümüzde cinselliğimiz bitmez. ''
Yok ya ne aslanı,Sanırım becerikli ama eşinden hizmet görmeyi de seviyor.
Yerine göre hizmet etmek de hizmet görmek de keyiflidir.
Eğer hayatımı kolaylaştıran bir adamsa bazı yönlerden, keyifle hizmet ederim mesela.
Ama hayatımı sadece zorlaştıran biri için bir bardak su getirmek bile zulüm olur.
Üste çıkmayı başarıyor yani çok tanıdık geldi. :)
İkizler burcu mu diycem ama çok da korkunç biri gibi gelmedi bana eşin.
O yüzden demeyeceğim.
Bence bu adam aslan burcu olabilir. Kendime benzettim çünkü..
Önemli olan gönül almak değil, gönlünü paramparça edecek seviyeye getirmemek aslında.
Adamın sevdiklerine, isteklerine direk hayır diyerek çok büyük haksızlık etmemiş misin sence de?
Elbette onun da gıcık özellikleri vardır.
Yaa bence bunlar gerçekten karşılıklı anlayışla çözülecek şeyler..
Yok ya ne aslanı,
Burcların en dengesizi terazi maalesef, Oda bende ama ben teraziliği birkaç günle kaçırıyorum başağım.
İkimizinde bazen dengeli bazen dengesiz tavırları ondan bence.
Çünkü Eşimde hep öyle der, Şu hayat da, Terazi ne dostun olacak ne düşmanın der.
Dostun olursa, ayrılığına dayanamazsın, Düşmanın olursa kahrına dayanamazsın der.
Ya bilmiyorum bilmiyorum, ama şuanda anladım ki, benim gibi onlarca kadın varmış ..
Niye kız kocadan mı utanıyosun :) aşkta gurur olmaz ben kocamı çok seviyorum ne kadar kızsamda ne kadar sırtımızı dönüp yatsakta uyandığımızda sarılmış oluyoruz :) sende git yanaş eşine triplenirse sadece 'sus' de, sonuçta ne kadar karşı koyabilir kii:)İşte ben onu yapamadım yapamıyorum, atlayıp üzerime işimi görmek istiyorum, mecbursun demek istiyorum ama yapamıyorum O yüzden kimyasal yollara başvuruyorum ya :)
Belki denin gibi yapabilsem, külhan beyi gibi davranabilsem, galiba bu kadar uzamazdı
Şöyle ki, Aslında hiçbir kavga biliyorsunuz ki, somut sonuçlar doğurmaz. muhakkak bir şeylerin birikmesi ile olan şeylerdir bunlar.
Yani sürekli eleştirilmek, işimle olsun çalışma koşullarımla olsun beni rencide ediyormuş gibi geliyor. Aslında eşim düşünceli bir insandır ikimizde sağlık sektöründeyiz, ama ben O nöbetlerin deyken daha anlayışlıyım, fakat ben ne zaman denek testi için Laboratuvara gitsem sorun oluyor, ama bunlar 9-5 çalışan hasta kabul'u gibi bir şey değil ki, zamanlı zamansız süreçleri olan bir şey, bu da yetmez gibi çocuklardan ötürü sürekli beni suçluyor, halbuki ikisi de özel okulda, ama geldikler zaman hep ben ilgilenirim, yani O yetmez nöbette olduğu zaman bilene çocukları uyutup eşimin yanına bir kaç saatliğine dolanırım, memnun ederim onu yani her açıdan, ama bende kadınım ilgi bekliyorum, ilgilenmiyor değil ilgileniyor ama dile getiriyorum bazende şımartılmak istiyorum. yani. Sonra tartışmalar gün yüzüne çıkınca, suçlu benmişim gibi ben özür dilemem ben yakınlaşmam ve ilgi göstermem bekleniyor.
merhaba canım inşallah düzelirsiniz. sağlık sektorunden sizi bulmuşken bizimde bir sorunumuz var yardımcı olursanız memmnun olurum. eşimde erken boşalma sorunu var gitmediğimiz doktor kullanmadığımız ilaç kalmadı yanı çinsel hayatımız sıfır özelden veya burdan yardımcı olursanız sabah akşam duacınız oluruz hiç umudumuz kalmadı
Şuanda iletişimi tamamen kapalı tamamen.Barışmada o adım atsın istiyorsunuz. O zaman iletişim kurması için merak edilecek bi durum yaratın. Sizi önemsiyor ve ilgileniyorsa öğrenmek için bi iletişime girecektir. sıradan bi sohbet olarak başlar belki sonrasında normal bi iletişime geçebilirsiniz.
Defol diyip rencide edebilir mesela. Diyorum ya, kimseye eyvallahı olmaz bir insan. Ben aslında daha farklı düşünmüyor değilim, ne biliyim önceden yaptığım gibi bir kaç defa uyutmuştum, O arada işimi gördüm, acaba böyle devam edip, etken maddeyi azaltsam sonrasında baktı kıvranıp duruyorum belki bir şeyler olur mu bilmiyorum?Niye kız kocadan mı utanıyosun :) aşkta gurur olmaz ben kocamı çok seviyorum ne kadar kızsamda ne kadar sırtımızı dönüp yatsakta uyandığımızda sarılmış oluyoruz :) sende git yanaş eşine triplenirse sadece 'sus' de, sonuçta ne kadar karşı koyabilir kii:)
Şuanda iletişimi tamamen kapalı tamamen.
Maalesef gururludur.Kıskanç mıdır peki? Meraktan ölse bile adım atmayacak kadar gururlu mudur? Eğer öyleyse bi gün süslenin püslenin dışarı çıkın , buluşma kız arkadaşlarınızla olsa bile çaktırmayın. Dönünce de keyifli gelin , elinizden telefonu bırakmayın. Çatlayıp sorsun
Etik olmayan şeyin ne olduğunu öğrenebilirmiyim?eşiniz burdaki itirafınızı kanıtlayarak size taciz davası açar umarım zira tek yönlü suç yoktur.. Bi de nasıl mesleğinizi kötüye kullanıyorsunuz bu kadar kolay mı bu işler. Çalıştığınız kırum bu yaptığınız ortaya çıkarsa sizi direk dava edip kovmalı.. Çok absürt bi insansınız ve absürt şeyler yapıyorsunuz. Umarım elinizde patlamaz. Şu yaptığınız benim gözğmde beylik tabancasıyla insanları tehdit eden bi polisin yaptıklarından farksız.. Umarım aklınız başınıza gelir
Dr değilsiniz anladığım kadarıyla? Olsanız bile de mesleğiniz gereği kullandığınız maddeleri haberi olmayan birinin üzerinde kullanamazsınız. Bunun bi cezası ve bi karşılığı var. Şöyle düşünin eşiniz size ilaç içirip uykunuzu derinleştirip tecavüz etse ne düşünürsğnüz ya da dünyanın herhangi bir yerinde ne düşünülür..Etik olmayan şeyin ne olduğunu öğrenebilirmiyim?
Uykusunu derinleştirmeden deneyin? Uyansın o sıra bi deneyin ne olacak tepkisi bakınDefol diyip rencide edebilir mesela. Diyorum ya, kimseye eyvallahı olmaz bir insan. Ben aslında daha farklı düşünmüyor değilim, ne biliyim önceden yaptığım gibi bir kaç defa uyutmuştum, O arada işimi gördüm, acaba böyle devam edip, etken maddeyi azaltsam sonrasında baktı kıvranıp duruyorum belki bir şeyler olur mu bilmiyorum?
Dr değilsiniz anladığım kadarıyla? Olsanız bile de mesleğiniz gereği kullandığınız maddeleri haberi olmayan birinin üzerinde kullanamazsınız. Bunun bi cezası ve bi karşılığı var. Şöyle düşünin eşiniz size ilaç içirip uykunuzu derinleştirip tecavüz etse ne düşünürsğnüz ya da dünyanın herhangi bir yerinde ne düşünülür..
Onu da geçtim bu etken maddeleri çalıştığınız yerden mi temin ediyorsunuz piyasada kolaylıkla bulunan maddeler mi? Eğer çalıştığınoz yerden temin ediyorsanız bu bi kere başlı başına suç. Çalıştığınız yerin haberi varsa ne diyerek o maddeleri karışımları laboratuvar ortamından çıkarıyorsunuz?? Gibi gibi daha bi milyon soru var. Burda yaxdığınız her şey aleyhinize delil olarak kullanılabilir. Mesela sizi birileri şikayet edip ihbarda bulınabilir ve arkası çorap söküğü gibi gelir.. Hiçkimse herhalde etrafta canı istiyor diye kimyevi maddeler gezdirip millete tecavüz eden bi kadına normal deyip devam et demezler...
Uykusunu derinleştirmeden deneyin? Uyansın o sıra bi deneyin ne olacak tepkisi bakın
Şimdi ben size o lafları yedirirdim de.. Ya sabır ya selamet diyorum..O kadar cahilsiniz ki, Hem konuyu başından beri okumadığınız belli, ve hemde Hemde telefonun tuşlarını kullanarak, Hakim, Savcı, Polis Hatta Doktor bile olabiliyorsunuz. Cehaletinizi bağışlıyorum Çünkü siz tam bir herbokolog'sunuz.
Dinlerseniz size özetlerim,
1. Etken maddeler mutfakta elinizin altında olan şeylerden hazırlanır kimyasal karışım içermez.
2. Sleeping Sex diye bir kavram vardır ki, bunu anlatmayı anlamanız dışında görüyorum.
3. Eğer bir gün, bir sex terapistine, Aile psikologuna, veya aile trapistine giderseniz sizin ilişkinizi kurtarabilmeniz için tavsiye ettikleri yolu tahmin dahi edemezsiniz.
4. Kendi eş, iş ve ilişkilerinizle başkalarını kıyaslamamanızı tavsiye ederim.
Şimdi ben size o lafları yedirirdim de.. Ya sabır ya selamet diyorum..
İlişkiyi kurtarmal iki tarafın iradesiyle olur sizin gibi tek taraflı nuri alço taktiğiyle bu işler sapıklıktan öte değildir.. Sizin gibi bi insanla daha fazla konuşacak bişey bulamadım zira iğrenç tavrınız iğrenç görüşleeiniz ve iğrenç karakterinizle birazdan şutlanırsınız
Benim okuduğum hiçbir kitapta bu sapıklığa normal diyen çıkmaz.. Sizi tanımama ne hacet siz beni tanımadan herbokolog olmuştunuz zqtenÇok afedersiniz, sizi tanımıyorum, bana ve karakterime hakaret eden ve tenkit eden sizsiniz?
Lütfen biraz okuyun okuyun. Biraz araştırın. Begenmiyorsanızda yazmak zorunda değilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?