KÜS VE ARZULU

İşte ben onu yapamadım yapamıyorum, atlayıp üzerime işimi görmek istiyorum, mecbursun demek istiyorum ama yapamıyorum O yüzden kimyasal yollara başvuruyorum ya :)

Belki denin gibi yapabilsem, külhan beyi gibi davranabilsem, galiba bu kadar uzamazdı

Yok ya ne aslanı,

Burcların en dengesizi terazi maalesef, Oda bende ama ben teraziliği birkaç günle kaçırıyorum başağım.

İkimizinde bazen dengeli bazen dengesiz tavırları ondan bence.

Çünkü Eşimde hep öyle der, Şu hayat da, Terazi ne dostun olacak ne düşmanın der.

Dostun olursa, ayrılığına dayanamazsın, Düşmanın olursa kahrına dayanamazsın der.

Ya bilmiyorum bilmiyorum, ama şuanda anladım ki, benim gibi onlarca kadın varmış ..

Çok uzatmadan şunu diyeyim o halde.
Bu kadar zıtlık her çift arasında olur.
Gerçek sevgi sevdiğinin bakış açısına, hayattan aldığı zevk şekline saygı duymayı gerektiriyor.
Engeller, hayır istememler, görürsün senler, full eleştiri ilişkileri ancak çıkmaza götürür.
Sevdiğin insanı kendi ellerinle öldürmüş olursun aslında.

Sorunlara rağmen sevişme isteğin ölmediyse de orda bir şey vardır durmak lazım.

Ben 7 yılda bunu anladım.

merhaba canım inşallah düzelirsiniz. sağlık sektorunden sizi bulmuşken bizimde bir sorunumuz var yardımcı olursanız memmnun olurum. eşimde erken boşalma sorunu var gitmediğimiz doktor kullanmadığımız ilaç kalmadı yanı çinsel hayatımız sıfır özelden veya burdan yardımcı olursanız sabah akşam duacınız oluruz hiç umudumuz kalmadı

Niye kız kocadan mı utanıyosun :) aşkta gurur olmaz ben kocamı çok seviyorum ne kadar kızsamda ne kadar sırtımızı dönüp yatsakta uyandığımızda sarılmış oluyoruz :) sende git yanaş eşine triplenirse sadece 'sus' de, sonuçta ne kadar karşı koyabilir kii:)

Barışmada o adım atsın istiyorsunuz. O zaman iletişim kurması için merak edilecek bi durum yaratın. Sizi önemsiyor ve ilgileniyorsa öğrenmek için bi iletişime girecektir. sıradan bi sohbet olarak başlar belki sonrasında normal bi iletişime geçebilirsiniz.

Yani uzmanlığım olduğu bir konu değil, ilaç önerisi vermekte çok doğru değil, ama dapoksetin etken maddeli ilaçlar var, beyindeki seratonin (mutluluk) hormonunu tetikleyen ilaçlar. hatta antropoloji ana bili dalında İstanbulda Prof.Dr. Ateş KADIOĞLU'nun bununla ilgili çalışmaları da var. İnternetden biraz araştırmanı öneririm bilgi sahibi olman için.

Ama bu eşle birlikte aşılacak bir süreç, maalesef ben bu konuda da eşime çok yardımcı olamadım. Burada bahsetmek istemiyorum. Ama eğer eşinizle iletişimiz iyi ise bir Uzman bir terapist veya bir psikologdan yardım almanızı tavsiye ederim.

Kaldıki benim ilaç tavsiyesinde bulmam için sürecinize dair bilgi sahibi olmam lazım ama belki biraz anlatırsanız, yönlendirici olabilirim ama tedavi beklemeyin benden .

Şuanda iletişimi tamamen kapalı tamamen.

Defol diyip rencide edebilir mesela. Diyorum ya, kimseye eyvallahı olmaz bir insan. Ben aslında daha farklı düşünmüyor değilim, ne biliyim önceden yaptığım gibi bir kaç defa uyutmuştum, O arada işimi gördüm, acaba böyle devam edip, etken maddeyi azaltsam sonrasında baktı kıvranıp duruyorum belki bir şeyler olur mu bilmiyorum?

Şuanda iletişimi tamamen kapalı tamamen.

Kıskanç mıdır peki? Meraktan ölse bile adım atmayacak kadar gururlu mudur? Eğer öyleyse bi gün süslenin püslenin dışarı çıkın , buluşma kız arkadaşlarınızla olsa bile çaktırmayın. Dönünce de keyifli gelin , elinizden telefonu bırakmayın. Çatlayıp sorsun

Maalesef gururludur.

eşiniz burdaki itirafınızı kanıtlayarak size taciz davası açar umarım zira tek yönlü suç yoktur.. Bi de nasıl mesleğinizi kötüye kullanıyorsunuz bu kadar kolay mı bu işler. Çalıştığınız kırum bu yaptığınız ortaya çıkarsa sizi direk dava edip kovmalı.. Çok absürt bi insansınız ve absürt şeyler yapıyorsunuz. Umarım elinizde patlamaz. Şu yaptığınız benim gözğmde beylik tabancasıyla insanları tehdit eden bi polisin yaptıklarından farksız.. Umarım aklınız başınıza gelir

Etik olmayan şeyin ne olduğunu öğrenebilirmiyim?

Etik olmayan şeyin ne olduğunu öğrenebilirmiyim?
Dr değilsiniz anladığım kadarıyla? Olsanız bile de mesleğiniz gereği kullandığınız maddeleri haberi olmayan birinin üzerinde kullanamazsınız. Bunun bi cezası ve bi karşılığı var. Şöyle düşünin eşiniz size ilaç içirip uykunuzu derinleştirip tecavüz etse ne düşünürsğnüz ya da dünyanın herhangi bir yerinde ne düşünülür..

Onu da geçtim bu etken maddeleri çalıştığınız yerden mi temin ediyorsunuz piyasada kolaylıkla bulunan maddeler mi? Eğer çalıştığınoz yerden temin ediyorsanız bu bi kere başlı başına suç. Çalıştığınız yerin haberi varsa ne diyerek o maddeleri karışımları laboratuvar ortamından çıkarıyorsunuz?? Gibi gibi daha bi milyon soru var. Burda yaxdığınız her şey aleyhinize delil olarak kullanılabilir. Mesela sizi birileri şikayet edip ihbarda bulınabilir ve arkası çorap söküğü gibi gelir.. Hiçkimse herhalde etrafta canı istiyor diye kimyevi maddeler gezdirip millete tecavüz eden bi kadına normal deyip devam et demezler...

Uykusunu derinleştirmeden deneyin? Uyansın o sıra bi deneyin ne olacak tepkisi bakın

O kadar cahilsiniz ki, Hem konuyu başından beri okumadığınız belli, ve hemde Hemde telefonun tuşlarını kullanarak, Hakim, Savcı, Polis Hatta Doktor bile olabiliyorsunuz. Cehaletinizi bağışlıyorum Çünkü siz tam bir herbokolog'sunuz.

Dinlerseniz size özetlerim,
1. Etken maddeler mutfakta elinizin altında olan şeylerden hazırlanır kimyasal karışım içermez.
2. Sleeping Sex diye bir kavram vardır ki, bunu anlatmayı anlamanız dışında görüyorum.
3. Eğer bir gün, bir sex terapistine, Aile psikologuna, veya aile trapistine giderseniz sizin ilişkinizi kurtarabilmeniz için tavsiye ettikleri yolu tahmin dahi edemezsiniz.
4. Kendi eş, iş ve ilişkilerinizle başkalarını kıyaslamamanızı tavsiye ederim.

Uykusunu derinleştirmeden deneyin? Uyansın o sıra bi deneyin ne olacak tepkisi bakın

Canım bende senin gibi düşünüyorum, uyku beş evredir, 2.si Rem evresidir, Rüyanın ilk başladığı evre, burada kaslar gevşer beyin vücut için enerji toplar, zaten burada devreye giriyor bir rüya hali yaşattırıyor. böyle bir kaç kez, deneyip uyanma devrelerine doğru dozu düşürürsem bilmiyorum. belki kendi uyanır uyanmaz devam etmek ister.

Daha öncede birkaç kez böyle oldu konuştuğumuzda çok güldük ama bu sefer bilmiyorum ya bana çok kırgın kızgın konuşmuyorda. Off.. bilmiyorum.

Şimdi ben size o lafları yedirirdim de.. Ya sabır ya selamet diyorum..

İlişkiyi kurtarmal iki tarafın iradesiyle olur sizin gibi tek taraflı nuri alço taktiğiyle bu işler sapıklıktan öte değildir.. Sizin gibi bi insanla daha fazla konuşacak bişey bulamadım zira iğrenç tavrınız iğrenç görüşleeiniz ve iğrenç karakterinizle birazdan şutlanırsınız

Çok afedersiniz, sizi tanımıyorum, bana ve karakterime hakaret eden ve tenkit eden sizsiniz?
Lütfen biraz okuyun okuyun. Biraz araştırın. Begenmiyorsanızda yazmak zorunda değilsiniz.

Çok afedersiniz, sizi tanımıyorum, bana ve karakterime hakaret eden ve tenkit eden sizsiniz?
Lütfen biraz okuyun okuyun. Biraz araştırın. Begenmiyorsanızda yazmak zorunda değilsiniz.
Benim okuduğum hiçbir kitapta bu sapıklığa normal diyen çıkmaz.. Sizi tanımama ne hacet siz beni tanımadan herbokolog olmuştunuz zqten şimdi Mune yi çağırıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…