KÜS VE ARZULU

aynı evin içinde 1 sene küs durulur mu yahu, kadın baba evine gider 1 sene ara verirler belki ama aynı evin içindeyse 1 sene küseceğine ayrılsın
Hayatım ayrılmak o kadar kolay mı? Dilden bir anda çıkıyor ama iş ciddiye bindiğinde insanın kanı çekiliyor, Endişeler, düşünceler, Ne olacak dertleri.. neyse... Allah kimseye vermesin.

Sizin şimdiye kadar bütün baktığınız konular cinsellik hikayeniz de hiç inandırıcı gelmedi

Bence kesinlikle yardım alın yazınızı okudum hak verdiğim yerler oldu belki çoğumuzun yaşadığı şey küsken ekstra özlem arzulamak bla bla.. ama uykusunu derinleştirin kendinizi tatmin etmeniz kabul edilir normal bir yanı yok muhakkak uzman görüşü alın derim sevgiler ...

bence konu sahte ve konuyu açan da erkek, özelde birilerini rahatsız etti ve şutlandı

mesajı bu;

Kimyagereylul
Ömürlük Eşim.
ÜZGÜN
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye

3 Eylül 2019118223
18 Eylül 2019
Bak arkadaşım Ten uyumu v.s. ben bunları bilmem anlamam da, ama bir ilişkide en önemli şeyin iletişim olduğunu düşünüyorum.
Örnek vermem gerekirse formda bir arkadaşla tanıştım ismini verip rencide etmek istemiyorum. O kadar iletişime kapalı bir kadınki, Ben o kadının ne cinsel hayatının ve nede sosyal hayatının düzgün olduğunu düşünmüyorum. Bu kadın hayat boyu zarar eder inan bana.

Bu örnekte anlatmak istdiğim iletişimde taraflardan birisi iletişime kapalı ise hiçbir zaman o dikiş tutmaz.

Bu mesajdan erkek olduğu gibi bir çıkarımda nasıl bulundunuz. Bana çok normal geldi hatta...

Bu mesajdan erkek olduğu gibi bir çıkarımda nasıl bulundunuz. Bana çok normal geldi hatta...
ben sadece bu mesajdan değil konusunu baştan sona okudum ve bir çok konuda mesajlarına denk geldim ve erkek olduğu çıkarımına vardım, bence %90 erkek, yöneticilere sorun isterseniz,niçin hesabı kapatılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…