KÜS VE ARZULU

Eğer formun ilerilerinide okusaydınız, bu yapılan şeyin daha öncede sıklıkla yapıldığını, eş ile paylaşıldığını ve bu hakkında üzerine memnuniyet ve çok fazla gülündüğünüde anlardınız. Siz böyle bir sahneyi aklınızda canlandırdığınızda Türk filmlerin etkisinde kalarak ilaç dersiniz. Lakin bu ilaç değil rüya ile alakalı bir etken madde ben üzerinde durulmasını istemediğim gibi kısaca yazdım. ama maalesef bu formda Tenkit için hazır kıta bekleyen ve Etik kültür yapısını kendine benimsemiş O kadar, Kraldan fazla kralcık, Doktor, Hakim, Savcı var ki. neyse....
Bak canım aynı meslek grubundan olan iki insanın mesleki şakası gibi düşünün, Terzi eşler arasında şaka maksadıyla yırtmaçı çok uzun bırakma gibi.

Bunu anlayabilmeniz için ya bizim ailenin bir ferdi olmanız yada olayı tam anlamıyla anlamış olmanız lazım.

O nedenle taciz tecavüz kelimelerinin yerine enteresan demeniz daha doğru olur. bu sözüm Pembe emzik içinde geçerli.

Son düzenleme:
Dünyadaki tek kimyager siz, doktor olan eşiniz değil.
Bilakis, çevremde de tanıdığım birçok insan var.
Sizin yaptığınız şeyi ‘mesleki şaka’ olarak değerlendirmeniz, illegal olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Madde, ilaç ve her neyse adı, hiç kullanmayın adam allollü olsun yine yaptığınızın suç olduğu gerçeğini değiştirmez.
Size tavsiyem, mesleğinizden sıyrılıp doğru-yanlış, yasal-illegal gibi kavramların ne olduğunu ve ahlak ya da etikten çok daha öte bir şeyi kendinize güya bilim insanı adı altında nasıl hak gördüğünüzü açıklayın.

Ve artık günümüzde bir şeyin suç olması için, karşı tarafın şikayeti ya da memnuniyeti diye bir şey söz konusu değil.
Savunduğunuz argüman bu ise, onu da çürütüyorum.
Deney tüplerinizi işinizde bırakın ve insan olma becerilerinizi sorgulayın.

Ayy Çürüdüm çok etkilendim, Pazartesi işi bırakıyım, çocukları yetim yurduna yerleştirip, kocayıda boşayım.
Hayatıma renk kattınız gerçekten Kamu sporu gibi hatunsunuz vesselam

Benimde size tek tavsiye biraz film izlemeye ara verin.

Sanki adam seni bitirmiş gibi, yani kafada seni noktalamış. Başka bi kadın olmadığına eminmisin, bu işin arkasında 3ncü bir kişi çıkacak.

Bence bu inatlaşmaları bırakıp karşılıklı konuşun, çünkü gidişat hiç iyi değil.

Hayırlısı diyelim canım.

Ya Kimyagereylul , ayıptır sorması, eşinizde ne kullandınız? Çok merak ediyorum, aklımda bulunsa kullanışlı olabilir.
Kusura bakma sadece başlığını kullandığımda taşa tutuldum, birde tarifini versem her halde fizana vali yaparlar.
Ama sadece şu kadarını bil mutfakta yapılabilecek bir şey içerisinde karbonattan başka kimyasal yok. Tarçın, çay limon tarzı baharat tarzı şeyler. Etkisi ise sadece Ram uykusu denilen fizyolojik olayın süresini tetikleyen bir şey.

Buna mesleki şaka diyebilmeniz ve eşinizle bu konu hakkında konuşup gülmeniz için aranızın iyi olması gerekmez mi? Zaten ayanız iyi olsaydı yapmazdınız. O zaman boşanmayı düşündüğü kadının böyle birşey yapması neden hoşuna gitsin ki?
Yaptığınızın normal olmadığını da kendiniz yazmışsınız.

Boşanmayı düşünen O değil benim.

Maalesef canım ya, Çocukların okullarının açılmasıyla birlikte bambaşka bir hal aldı bizim ilişki karmakarışık
bu küslük işi çok uzamış, hikayeniz pek gerçekçi gelmese de eşler arasında bu kadar uzun küslükler hiç iyi değil, soğukluğa neden olur, bir insan eşinden bu kadar süre nasıl uzak durabilir,
biz en uzun 1 hafta küstük, 1 hafta bile çok uzun gelmişti, eşimin önceden beri bir huyu var, hiç küs kalmaz, beni kırsa da kısa sürede telafi eder, hatasını çabuk anlar ve yatağa küs girmez maşaallah

Canım işte böyle yaşamayan bilmez, saçma gelir inandırıcı gelmez. Bu formda 1 seneyi aşkındır küs olanlar, evliliği 3 senesine gelmiş hiç ilişkisi olmayanlar, Eşinden cinsel anlamda utanan insanlarla dolu.
Bunların hiçbirisini görmezden gelemeyiz. Ben sadece şunu biliyorum büyük başın derdi de, büyük oluyor.

aynı evin içinde 1 sene küs durulur mu yahu, kadın baba evine gider 1 sene ara verirler belki ama aynı evin içindeyse 1 sene küseceğine ayrılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…