KÜS VE ARZULU

hala konuşmuyor musunuz eşinizle ?

aynı evin içinde küs olmak berbat bir duygudur diye düşünüyorum.
Yok canım, maalesef halen konuşmuyoruz. Düşünürken bir dönem boşanmayı bilene aklımdan geçiriyordum ama zamanla fikirler değişiyor. O benden -Senden bi yardım destek beklemiyorum dese de, Ben kahvaltısını, yemeğini, yani ihtiyaçlarına cevap vermeyi hiç bırakmadım. Hatta daha çok özen göstermeye başladım. Ne biliyim sanki hiçbir şey olmamış gibi daha özenli giyiniyorum, çok daha güzel yemekler ve tatlılar yapıyorum göz ucuyla sürekli onu süzüyorum, bu arada mailine sürekli böyle hafif meşrep resimlerimi falan gönderiyorum :) o birkaç kez gönderme iş yerinde sor durumda kalıyorum dese de :) Terasa çıktığında falan sürekli bende çıkıyorum. ama asla bana taviz vermiyor. Ama sanki kıyafetlerimle dolaşırken arada beni süzüyor gibi geliyor :)

cosmopolitan'da okumuştum dargın olduğun durumlarda, Hele erkek inat ise bu kahvaltı, yemek, cinsel ihtiyaçlarını kestiğinde süreç daha da uçurumun kenarına götürüyormuş. Yani ihtiyaçları karşılayıp hiç olmamış gibi davranmak anlatmak istediğim.

Ya galiba ben onu çok çok seviyorum. O kadar özledim ki kokusunu, böyle bir barışsak var ya her yerini ısıracağım, tırnaklarımı her yerine batıracağım. özlemimim şiddetinden.

Son düzenleme:
aslında her ihtiyacını karşıladığınız için küs olmak onda hiç bir değişiklik yaratmamış olabilir. Bence tam tersi tepki verseniz yaptığınız hiçbir şeyi yapmasanız fark edecek olabilir.

evli değilim ama bizde babam böyle, günlerce /aylarca küsebilir. Annemde hep her şeyini yapar. Yemek, ütü vs. Adam hayatını hiç bozmadan devam eder.
Bu böyle aylarca gidiyordu. Sadece 1 akşam yemek yapmadı ve babam o kitlenmiş ağzını o akşam açmıştı :)

bir de resim atıyorum falan dediniz , bunu yapmayın biraz çekin kendinizi . Sizin de vazgeçmiş olduğunuzu hissetsin. Karşımda sürekli çabalayan biri olsa bende havalara girerdim :)

bakımlı olun evet ama bunu onun için yaptığınızı belli etmeyin bence. Anında fark edecektir diye düşünüyorum.

Aslında en mantıklı karşınıza alıp konuşmak ama yanaşmıyormuş sanırım. Özel değilse bu tartışmanın sebebi nedir?
Eşiniz bu kadar uzatmakta haklı mı ?

Ama inşallah düzelirsiniz yaaa :) bir gün barıştık mıncırdım bol bol yazmanız dileklerimle

Çok Pozitif konuşuyorsunuz, öncelikle bunun için çok teşekkür ederim. Burada yazılan konulara acımasızca eleştiri yapan bir zümre var ki sormayın. O nedenle aynı fikirde olmasak da bunu gayet edebi ve ılımlı bir dille anlatmak ayrıca sizin zerafetiniz.

Şu şekilde tartışmanın mahiyeti yıllarca süregelen şeyler, ama bu sefer ben biraz abarttım, beklediğinin çok üzerinde karşılık verdim aslında sonrasında sinirlerime hakim olamayıp çok pişman olsam da, inadımı devam ettirmemden kaynaklandı.

Diğer bir şey, evli olsanız daha iyi anlarsınız gerçekten dediğiniz gibi olmuyor maalesef olmuyor, Ha şunu sorarsanız eşinizi kaybetmek ister misiniz ASLA tek kelimeyle ama oluyor bazen böyle şeyler, ama bu sefer çok uzadı. haklılık konusuna gelince haklılık bireysel göreceli kavramdır. Herkes kendini haklı sanır. O sebeple bir şey demem çok doğru olmaz.

biliyorum bilmez miyim direkt yargılamayı seven kesim var maalesef. Burada da var, normal hayatımızda da. Siz kendinizi biliyorsanız hiç takılmayın bu tarz yorumlara.

konunuzu baştan okudum da. Eşinizin sevdiği bir çok şeye karşı çıkmışsınız . Üzüldüm burada eşinize.
Keşke beraber onunla bazı şeyleri sevmeye , ayak uydurmaya çalışsaydınız. Bende hayvanları çok seviyorum ileride eşim istemese çok üzülürdüm.

Eşiniz de sizde cahil insanlar değilsiniz. Madem kırdğınızı düşünüyorsunuz bence gayet ciddi bir şekilde konuşmayı deneyin.
Belki de hiç bir şey yokmuş gibi konuşmaya çalışmanız onu daha da itiyor olabilir.
Bana öyle oluyor mesela, birisi tartışmamışız gibi konuşmaya çalışınca iyice sinirlenip uzaklaşıyorum.

Belki de adam akıllı konuşmanızı , sorunu bu şekilde çözmeyi istiyordur. Ben eşinizin de sizi sevmediğini hissetmedim yazdıklarınızdan.

İlişkinizi yazık etmeyin . Hatalıysanız gurur yapmayın lütfen.

34 yaşında 16 yıllık evlisiniz, 18 yaşında evlendiyseniz nasıl kimyager oldunuz, evliyken mi okudunuz?

bana hikayeniz hiç inandırıcı gelmedi,
evet aynı seviyede, hatta seviyesi arttı her gün 2-3 olsa hayır demem
Müdür hanım bende kendime yalan söylemeye başladığımdan beri kimseye inanmıyorum. O nedenle senide çok sallamadım yani.
Ama sanırım seninle tek ortak noktamız günde 2-3 seferde hayır demeyişimiz.

Müdür hanım bende kendime yalan söylemeye başladığımdan beri kimseye inanmıyorum. O nedenle senide çok sallamadım yani.
Ama sanırım seninle tek ortak noktamız günde 2-3 seferde hayır demeyişimiz.
ister sallayın ister sallamayın başta demişsiniz ya film afişi gibi oldu diye, evet film afişi gibi,
filmin sonu nasıl bitecek merak ettim bak şimdi :))))

Ha bir arada ne kadar arzulu istekli olursan ol karşındakinde iş yokda bir işe yaramıyor sevgili senarist! Hanım!

Ha bir arada ne kadar arzulu istekli olursan ol karşındakinde iş yokda bir işe yaramıyor sevgili senarist! Hanım!
Yok o açıdan şanslıyım sanırım ben bir makineli tüfekle evlenmişim
O yüzden şu anda küs olduğumdan resmen boşluğa düştüm.
Kadının fendi ısrarı yüzünden elimizden geldiğince idare ediyoruz şimdilik

sen duramıyorsun makineli tüfek nasıl duruyor peki?
biraz bunları düşün bence

Konunun başında yazdıklarımı okusan, Aslında tam olarak onunda durmadığını anlarsın müdür.

Rüyalarrr, rüyalarr gerçek hayattan birer perdedir mirim :)
aktif bir cinsel yaşamı olan birini rüyalar kurtarmaz gibi geliyor sevgili Eylül Hanım!

Yaptiginiz sey elbette doğru degil ve savunulacak hicbir tarafi yok...
Esler arasinds mutlaka boyle siddetli tartismalar olur...Bayiltip iliskiye girmek yerine suslenip puslenip koynuna girseydiniz belki de hersey duzelecekti....
Cok degisik geldiniz bana..

Tek bir sorum var.
Sevgili olan bir çift düşünelim.
Kız uyuyor ama sevgilisi daha derin uyuması kısaca ‘uyanmaması’ için ilaç veriyor ve ilişkiye giriyor.
Kız uyandığında durumu anlayıp polise gidiyor.
Kaç tane suçtan yargılanır?

Sizce bu olayın sonu nedir?
Sizin yaptığınızın farkı nedir?
Evli, aynı soyadı taşıyor olmanız, bir başkasının bedenini rızası olmadan hatta rıza durumuna gelmemesi için ekstra madde kullanarak tecavüz ettiğiniz gerçeğini değiştirmiyor.
Resmen sapkınlık ve suç bu!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…