• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KÜSEMİYORUM

Mrskenry

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2020
104
77
13
Bir çoğunuz için bu bir sorun olmayabilir. Fakat bu konu kendi içimde büyüyor. Uzatmadan konuya geçeyim .Eşim hangi konuda olursa olsun hangi hatayı yaparsa yapsın ben hiç bir şekilde ona küsemiyorum. O kadar basitleşiyorum ki beni dikkate almıyor bile.Kavga ediyoruz diyelimki eşim hatalı ben ona sadece bir saat küsüyorum çünkü o gelip hemen gönlümü almaya çalışıyor. İstiyor ki yaptığı her şeyi halının altına süpüreyim. Tabi o an ben ciddi durup karşı koyamıyorum ya gülüyorum ya da hemen affediyorum. Fakat baktım ki artık hatalar yanlışlar dev gibi büyüyor ve benim iyi niyetimi suistimal edip nasılsa affeder gibi davranıyor.Bende sizlere yazmaya karar verdim.Bana öyle bir şey söyleyin ki dimdik durayım. Küseyim konuşmayım.Gerekirse yatağımı ayırayım ama eşim artık bir şeylerin eskisi gibi olmadığını anlasın.

Bir çoğunuz için bu bir sorun olmayabilir. Fakat bu konu kendi içimde büyüyor. Uzatmadan konuya geçeyim .Eşim hangi konuda olursa olsun hangi hatayı yaparsa yapsın ben hiç bir şekilde ona küsemiyorum. O kadar basitleşiyorum ki beni dikkate almıyor bile.Kavga ediyoruz diyelimki eşim hatalı ben ona sadece bir saat küsüyorum çünkü o gelip hemen gönlümü almaya çalışıyor. İstiyor ki yaptığı her şeyi halının altına süpüreyim. Tabi o an ben ciddi durup karşı koyamıyorum ya gülüyorum ya da hemen affediyorum. Fakat baktım ki artık hatalar yanlışlar dev gibi büyüyor ve benim iyi niyetimi suistimal edip nasılsa affeder gibi davranıyor.Bende sizlere yazmaya karar verdim.Bana öyle bir şey söyleyin ki dimdik durayım. Küseyim konuşmayım.Gerekirse yatağımı ayırayım ama eşim artık bir şeylerin eskisi gibi olmadığını anlasın.
Küsmek yerine karşısına geçip ciddi ciddi konuşmak varken neden çocuk gibi küsüyorsunuz? Kaç yaşındasınız konuşmak varken küsmek nedir ? Eğer ağırlığınızı koyup konuşmazsanız sizi ciddiye almaz

küsmek zaten normal bir eylem değil.
derdinizi anlatın anlamazsa uzak durun. gülme durumunu çok iyi anlıyorum ben de öyleyim. o an gülmeme engel olamıyorum sonra yine poker face oluyorum. sizi tanıyan biri zaten mutlu olduğunuzdan güldüğünüzü düşünmez.

bende tam tersiydim eşim artık çok küsüyorum diye benle küstü bende törpüledim bu huyumu küsmüyorum.:confused:
küsmek değilde kızdığınız birşey yaptığında o an tepkinizi verirseniz daha iyi olur sanki

Küsmek yerine karşısına geçip ciddi ciddi konuşmak varken neden çocuk gibi küsüyorsunuz? Kaç yaşındasınız konuşmak varken küsmek nedir ? Eğer ağırlığınızı koyup konuşmazsanız sizi ciddiye almaz
Küsmekten kastım tepki koyamıyorum desem daha doğru olur. Ama eşimle her konuşmak istediğimde kaçıyor ya telefonla uğraşıyor ya da odayı terk ediyor. İstiyor ki her şeyi orada öylece bırakalım ama bende sorunlarımı çözmeden rahat edemiyorum

Yeterince sinirleniyorum ama bir şey beni tutuyor gibi. Nasıl anlatsam ki sinir eşiğimde mi sorun var bilmiyorum ki
Benim de eşimin harika manipülasyonları oluyor tam celallenmişim birden pusuyorum. Alttan giriyor üstten çıkıyor haklı oluyor 🤷🏻‍♀️

Kusmek cok kotu bir huy. Hicbir sorunu da cozmemis sindiye kadar. Sessiz kalmak karsidakinin hatalarini anlamasini saglamaz. Iletisimdir problemleri cozen. Dilimiz o yuzden var. Konusarak kendini ifade etmeyi ogrenmelisin. Kusluk huy haline gelirse bir sure sonra esin amaaan bu da hrp boyle der ve kusmek de etkisiz olur bir sure sonra. Bu huyundan vazgec ve konusarak sorunlarini cozmeye calis.

Küsmekten kastım tepki koyamıyorum desem daha doğru olur. Ama eşimle her konuşmak istediğimde kaçıyor ya telefonla uğraşıyor ya da odayı terk ediyor. İstiyor ki her şeyi orada öylece bırakalım ama bende sorunlarımı çözmeden rahat edemiyorum
Böyle sürerse ilişkinizde mutsuz olursunuz eşinizde çok ciddiye alan biri değil sizi baştaki davranışlarınızla kendini buna yontmuş keşke başta ele alsaydınız kuralları ilk ilişkilerde çok önemlidir çünkü nasıl başladıysa öyle gidiyor. Bundan sonra hiç tepki vermeyin çünkü kaçmayı yer edinmiş kafasında tepki vermeyin umursamayın sorun çözecek bir tip insan değil eşiniz malesef.

küsmek çocukça bir şey zaten insanlar konuşa konuşa demişler.sorunlarınızı iki yetişkin gibi karşılıklı konuşarak birbirinize açarak çözün.

Demek ki yaptığı hatalar sizi gerçekten sinirlendirmiyor

Çok sinirlenseniz hemen yumuşayamazsınız zaten ister istemez bir tavır alırsınız. Yani bu içten gelen bir durum.

Neyse bari gönlünü alıyormuş.Yapacagin şey o an tepkini ortaya koyup o konu konusulana halledene dek tavrını sürdürmek

Back
X