- 15 Temmuz 2016
- 917
- 583
- 103
- 29
- Konu Sahibi gencanneee
-
Digerini hortlatmak istemedim.:) bi onceki konusunun aynisi o yuzden oyle yazdim:)
Bazen sakinligimden de nefret ediyorum. Keske ariza olsam desigim olmuyor degil.Inanin bilemedim yardimci olabilmeyi isterdim ama malesefben kusen bir adamla yapamazdim ne oyle cocuk mu bu? Kaldi ki konustuklari hic hos degil sizin diger konularinizi da hatirliyorum siz sakinsiniz ben olsam fena ariza cikartirdim:)
Anladım zaten, aynı dejavuyu bende yaşadım demek istedim bende :):) bi onceki konusunun aynisi o yuzden oyle yazdim:)
Doğrudur insanın gözünde kendi kendilerini bitiriyolar işte , özürle affedilecek şeyde değil yani özür dilerim oldu canım la olacak iş değil sanki, küsmesinide takmayın bence çekilmiyordur belki ama aman konuşmazsan konuşma de geç yüz vermeKesinlikle hala aklima geldikce cildiriyorum. Kendime yediremiyorum. Eve gelemesini 4 gozle beklerken suan yuzunu dahi gormek istemiyorum
Agirima gitmeye basladi artik. Kimse icin gelmedim ki bu dunya ya bu nedir ya.kiz bosayacan su herifi bu gidisle sen :)))
İsterse aşmasın. En son küstüğünde farkına da varmış. Ya bir sorun var belli bir haftadır konuşmuyorum hiç ne derdin var diye sormuyorsun dedi. Ben de benim için bir sorun yok. Derdi olan gelsin konuşsun çözelim dedim. Hiç triple uğraşamam. Kaldı ki o kadar saçma bir şeydi ki hatırladıkça gülüyorum. Önceden pisirdigim yemeği yemez çayı icmezdi. Normal hayatıma hiç bozuntuya vermeden devam ediyordum. Yemekten sonra akşam dışarı da çıkıyordum market bahanesiyle tabi şimdi çocuk var onu akşam yapamıyorum kerata yoruyor :) küsme davranışını ilk adım atarak pekistirmeyin bir tarafları kalkıyor ve yaptıklarını matah bir şey sanıyorlar. Mantıklı olan görmezden gelmek. Gerçi ağzı bozuk heriflerin ağzına kürek vurmak da lazım ama neyse.Dediginiz gibi yapiyorum.suan da. Asabilmenize cok sevindim darisi benim basima
dogru ama neleri var kuzu yaaa..bu daha neki..tabii herkes kendi yasadigini bilirde..Agirima gitmeye basladi artik. Kimse icin gelmedim ki bu dunya ya bu nedir ya.
Bende oyle dusunuyorum. Saygi ince cizgim. Cocuklarimi yetistirirken en dikkat ettigim husus hatta. Ama malesef saygi yoksunu bir herife denk gelmis bulundumDoğrudur insanın gözünde kendi kendilerini bitiriyolar işte , özürle affedilecek şeyde değil yani özür dilerim oldu canım la olacak iş değil sanki, küsmesinide takmayın bence çekilmiyordur belki ama aman konuşmazsan konuşma de geç yüz verme
Sizde ki umursamamazliktan nerde bulabilirim acaba :)) cok tatlisiniz yadogru ama neleri var kuzu yaaa..bu daha neki..tabii herkes kendi yasadigini bilirde..
umursamama degil yorgunluk yaaa...valla tek dert koca olaydi keske :))) atarim basarim yoluma..baska skntilar olunca devede kulak kaliyor ve gercekten bazi seyleri dusunmuyorsun. birde dusun dusun nereye kadarSizde ki umursamamazliktan nerde bulabilirim acaba :)) cok tatlisiniz ya
Verdiginiz cevaba bayildimİsterse aşmasın. En son küstüğünde farkına da varmış. Ya bir sorun var belli bir haftadır konuşmuyorum hiç ne derdin var diye sormuyorsun dedi. Ben de benim için bir sorun yok. Derdi olan gelsin konuşsun çözelim dedim. Hiç triple uğraşamam. Kaldı ki o kadar saçma bir şeydi ki hatırladıkça gülüyorum. Önceden pisirdigim yemeği yemez çayı icmezdi. Normal hayatıma hiç bozuntuya vermeden devam ediyordum. Yemekten sonra akşam dışarı da çıkıyordum market bahanesiyle tabi şimdi çocuk var onu akşam yapamıyorum kerata yoruyor :) küsme davranışını ilk adım atarak pekistirmeyin bir tarafları kalkıyor ve yaptıklarını matah bir şey sanıyorlar. Mantıklı olan görmezden gelmek. Gerçi ağzı bozuk heriflerin ağzına kürek vurmak da lazım ama neyse.
bak ayrilsan cocuklarin bu adamla tekrar gorusecekler. suanda kontrolun altinda ama diger turlu tek baslarina olacaklar..ve kotu ornek olabilecegi herseyi gene alacaklar babalarindanBende oyle dusunuyorum. Saygi ince cizgim. Cocuklarimi yetistirirken en dikkat ettigim husus hatta. Ama malesef saygi yoksunu bir herife denk gelmis bulundum
En iyisi aslında kendi keyfi olunca yanaşırmkiz bosayacan su herifi bu gidisle sen :)))
dogru ama neleri var kuzu yaaa..bu daha neki..tabii herkes kendi yasadigini bilirde..
Kız 3 çocuktan sonra insan kocayı takmaz zaten. :) köşede oturup yemeğini yesin çocuğu iki oyalansin da totisim koltuk yüzü görsün diyorum. Bir yerden sonra insan ciddiye almıyor.umursamama degil yorgunluk yaaa...valla tek dert koca olaydi keske :))) atarim basarim yoluma..baska skntilar olunca devede kulak kaliyor ve gercekten bazi seyleri dusunmuyorsun. birde dusun dusun nereye kadar
Yasanmislik bu olsa gerek. Okurken bile anladim ruh halinizi. Haklisiniz insan daha buyugunu gorene kadar en buyuk dert bende saniyor. Iste bu yuzden her dara dustugumde kendimi burda buluyorum sanirim:)umursamama degil yorgunluk yaaa...valla tek dert koca olaydi keske :))) atarim basarim yoluma..baska skntilar olunca devede kulak kaliyor ve gercekten bazi seyleri dusunmuyorsun. birde dusun dusun nereye kadar
aynen oyle can parem. valla suan uyusunlar uyanmasinlar duam bu. kiz hasta birde surekli mizmiz. burda bi yandan sohbet edip bir yandanda bir kac saatlik isimi hallediyorum. dedigin gibi kimseyi takamiycam :) yaslaniyorum galiba :))En iyisi aslında kendi keyfi olunca yanaşırm
Kız 3 çocuktan sonra insan kocayı takmaz zaten. :) köşede oturup yemeğini yesin çocuğu iki oyalansin da totisim koltuk yüzü görsün diyorum. Bir yerden sonra insan ciddiye almıyor.
Hemen ayrilmak degil derdim zaten. Derdime care ariyorum.aslinda evvela. Mesela kusme huyunu takmiyorum sayilir kendiside azaltti zaten. Fakat her kizdiginda agir konusmasina ne yapabilirim onu bilmiyorum. Ve beni en cok inciten de bu oluyorbak ayrilsan cocuklarin bu adamla tekrar gorusecekler. suanda kontrolun altinda ama diger turlu tek baslarina olacaklar..ve kotu ornek olabilecegi herseyi gene alacaklar babalarindan
bakma bana sen, ben biraz cok cok ilerisini dusunurum..kimsenin dusunemediklerini bile dusunurum. hep boyleydim maalesefYasanmislik bu olsa gerek. Okurken bile anladim ruh halinizi. Haklisiniz insan daha buyugunu gorene kadar en buyuk dert bende saniyor. Iste bu yuzden her dara dustugumde kendimi burda buluyorum sanirim:)
sende ona aynisini yapsan mesela? ne hissettigini anlar belki? sinirli birimidir siddet uygular mi oyle yapsan? ben olsam oyle yaparim hatta cok agir konusabilirim bazen maalesefHemen ayrilmak degil derdim zaten. Derdime care ariyorum.aslinda evvela. Mesela kusme huyunu takmiyorum sayilir kendiside azaltti zaten. Fakat her kizdiginda agir konusmasina ne yapabilirim onu bilmiyorum. Ve beni en cok inciten de bu oluyor
Bu söze ben çok ağır karşılık verirdim siz yine hanimliginizi korumussunuz. Kuru kuru bir özür bu sözü unutturmaz. Siz onun cariyesi değilsiniz. Esisiniz ve her zaman saygılı olmak zorunda. Bunu kesin ve net bir şekilde belirtmeniz lazım. Ben şeyinden bıkana kadar başına bu sözü kakar uzun bir müddet de elime elini degdirmezdim. Kinciyim affetmem. -Yatırım tavsiyesi değildir.-Verdiginiz cevaba bayildimcok haklisiniz. Peki bir ozur bu sozu affettirir mi. Kusme huyunu yavastan azaltiyor en azindan azda olsa gelisme var. Ama kizinca agzindan cikani kulagi duymuyor ya bu huyunda birakin azaltmayi okudugunuz uzere haddini asti fazlasiyla bunu nasil cozebilirim.sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?