- 15 Temmuz 2016
- 917
- 583
- 103
- 29
- Konu Sahibi gencanneee
-
Iste o kisimda benim oyle bir problemim olmuyor. Soyle soyleyeyim hayat enerjisi cok yuksek bir insanim. Evet cocuklar bunaltiyor bazen ama hayatima onlara gore sekil verdim ve aksam 8 ya da en gec 9 dan sonrasi tamamen bana ait. Yani yormuyorlar sanirim yeterince beni :))En iyisi aslında kendi keyfi olunca yanaşırm
Kız 3 çocuktan sonra insan kocayı takmaz zaten. :) köşede oturup yemeğini yesin çocuğu iki oyalansin da totisim koltuk yüzü görsün diyorum. Bir yerden sonra insan ciddiye almıyor.
Hayir siddet uygulamaz. Agresifliginide yansitmaz surat asar konusmaz en fazla. Aynisini yapamam ki ben. Beceremem yani birakin oyle bisey soylemeyi ne bileyim hakaret bile etmemisimdir kimseye kolay kolay. Hic tarzim degilsende ona aynisini yapsan mesela? ne hissettigini anlar belki? sinirli birimidir siddet uygular mi oyle yapsan? ben olsam oyle yaparim hatta cok agir konusabilirim bazen maalesef
Onemi ok aliskinim:) evet 22 yasindayim. 3.su olmasa da ikisi planliydi. Ama halimden memnunum. Cocuklarimdan yana zerre sorunum yok. Ev isi falan da bana viz gelir inanin fiziki olan hicbirsey beni yoramaz. Ama bu tur konular beni kokten kurutabilirKonudan bağımsız olarak merakıma yenik düşerek soruyorum gerçekten 22 yaşında mısınız ve eşiniz ne ev işine ne de çocukların bakımına yardımcı olmazken 3 çocuk da planlı mıydı?
Süper anne :) Allah sana kolaylık minige de şifa versin. Çok zor işin çok. Benimkiler uyudu. Herif biraz hastaydı. Geldiğinden beri başı ağrıyormus gece de midesine vurdu. Suçu yemeğe koydugum iki sap pirasaya atıyoraynen oyle can parem. valla suan uyusunlar uyanmasinlar duam bu. kiz hasta birde surekli mizmiz. burda bi yandan sohbet edip bir yandanda bir kac saatlik isimi hallediyorum. dedigin gibi kimseyi takamiycam :) yaslaniyorum galiba :))
Tekrarlamaya cesaret edememesi icin elimden geleni yapacagim sanirim.Ayy erkeğin trip atanı küseni de hiç çekilmiyor yahuEttiği laf ne kadar ayıp bence çok doğru bir tavır almışsınız. Umarım hatasını anlar ve tekrarlamaz
Allah analı babalı büyütsün.Onemi ok aliskinim:) evet 22 yasindayim. 3.su olmasa da ikisi planliydi. Ama halimden memnunum. Cocuklarimdan yana zerre sorunum yok. Ev isi falan da bana viz gelir inanin fiziki olan hicbirsey beni yoramaz. Ama bu tur konular beni kokten kurutabilir
Inanin bana da o kadar agir geldi ki. Malesef kendimi cop gibi hissettim. Hak veriyorum yani size. Ne yapsam kirginligim gecer bilmiyorumAllah analı babalı büyütsün.
Bu tür sorunlar dediğiniz az buz bir şey değil. Küsmek çok itici bir huy ve size söylediği cümle resmen midemi bulandırdı. Ben yutamazdım o sözleri. Size verdiği değer az çok o cümlede saklı.
Bir bakacagim tesekkurler. Ah iste aslinda karsisinda olacakti ki biri yedirsin ona o sozleri ama malesef hic tarzim degil. Yapamiyorum kisasa kisas sadece yuzune bakmamakla yetiniyorum. Ama icimi sogutmaya yetiyor mu ?.koca bir hayir.Adem Güneşin şu küsen yetişkinlerle ilgili videoları var youtube da. Bir izleyin. Söylediği de gerçekten çok terbiyesizce.
amin canim hepimizin isi zor, kadin olmak zor :)Süper anne :) Allah sana kolaylık minige de şifa versin. Çok zor işin çok. Benimkiler uyudu. Herif biraz hastaydı. Geldiğinden beri başı ağrıyormus gece de midesine vurdu. Suçu yemeğe koydugum iki sap pirasaya atıyoryürü len dedim ben de. Hap verdim yattı. Yarın beni dağ gibi ev işi bekliyor
ben dayanamam cidden. yani oturup ana avrat kufretmen gerekmiyor:)) ama misilleme bizim isimiz:)Hayir siddet uygulamaz. Agresifliginide yansitmaz surat asar konusmaz en fazla. Aynisini yapamam ki ben. Beceremem yani birakin oyle bisey soylemeyi ne bileyim hakaret bile etmemisimdir kimseye kolay kolay. Hic tarzim degil
Ozur dilemesi yeterli olmali mi sizce. Zira benim kirginligim cok buyuk ozur dilemekle gececek gibi durmuyor
Mutfağı yatmadan önce hep toplarım da epeydir büyük temizlik yapmıyorum dip köşe girmem lazım. Hiç canım istemiyor aslında da işte ne yapacaksın :) yemeği okuldan gelince yapıyorum çok ugrastirmayacak şeyler işte.amin canim hepimizin isi zor, kadin olmak zor :)
ben aksamdan yetistirdiklerimi yapiyorum..camasir bulasik isleri. yemek isini gunduzden evdeysem yapiyorum. bugun yaptim bi makarna hop bitti gitti. biraz kaldi yanina birseyler yapmam lazim. gecmis olsun sizede tatlim
bende bir yazi gormustum..evlilik en pahali ve bedava sex yapmadir diyordu :))Bem eş kişisi de yeni evlendiğimiz günlerde kerhane benzetmesi yapmıstı evlilikte bikere para veriliyo diyip espri yapmıştı şakayla karışık ben şok tabiibikaç gün küsüp konusmamıstım sonra romantik sözleriyle yine beni kandırmıstı ama unutamadım tabii uzun bi süre.. Şimdi ayrılıyoruz orası ayrı mesele:) ama bence burnunu sürtün dediği laf gercekten benimki gibi ağır hakaret içeriyo..
ALlah kolaylik versin hayatim..isimiz zor :)Mutfağı yatmadan önce hep toplarım da epeydir büyük temizlik yapmıyorum dip köşe girmem lazım. Hiç canım istemiyor aslında da işte ne yapacaksın :) yemeği okuldan gelince yapıyorum çok ugrastirmayacak şeyler işte.
O da en az benim ki kadar berbatmis. Terbiyesizler ya hic aile terbiyesi gormemis mi bunlar. Burnu surter mi bilmem ama kendimden eminim. Kafasini surtmek istiyorum kivilcim cikana kadar.Bem eş kişisi de yeni evlendiğimiz günlerde kerhane benzetmesi yapmıstı evlilikte bikere para veriliyo diyip espri yapmıştı şakayla karışık ben şok tabiibikaç gün küsüp konusmamıstım sonra romantik sözleriyle yine beni kandırmıstı ama unutamadım tabii uzun bi süre.. Şimdi ayrılıyoruz orası ayrı mesele:) ama bence burnunu sürtün dediği laf gercekten benimki gibi ağır hakaret içeriyo..
Kendi kendilerini oyaliyorlarsa ne güzel. Allah daha çok güç kuvvet versin. Çocuk iyidir aslında :)Iste o kisimda benim oyle bir problemim olmuyor. Soyle soyleyeyim hayat enerjisi cok yuksek bir insanim. Evet cocuklar bunaltiyor bazen ama hayatima onlara gore sekil verdim ve aksam 8 ya da en gec 9 dan sonrasi tamamen bana ait. Yani yormuyorlar sanirim yeterince beni :))
Siz hep boyle misiniz. Her daim sert ortamlari konulari yumusatabilen esprili ve sevimli. Hayalimde boylesiniz benim. En sinir oldugum konuda bile sizin yorumunuzu okuyunca istemsizce guluyorumben dayanamam cidden. yani oturup ana avrat kufretmen gerekmiyor:)) ama misilleme bizim isimiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?