- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi gencanneee
-
evet genelde boyleyim, gercektede ama kiymetimi bilen yok :)))Siz hep boyle misiniz. Her daim sert ortamlari konulari yumusatabilen esprili ve sevimli. Hayalimde boylesiniz benim. En sinir oldugum konuda bile sizin yorumunuzu okuyunca istemsizce guluyorum
Amin cümleten :)ALlah kolaylik versin hayatim..isimiz zor :)
Arkadas gibiler zaten yaslar malum 4, 3, 1 bucuk :))) onlarla cok mutluyum iyi ki varlar yuzlerine baktigimda bile tum kaslarim gevsiyor:)) bilmiyorum sanirim yapimda var cocuk seviyorum ben. Ha yoruluyo muyum tabiki. Ama deger onlara ya :)Kendi kendilerini oyaliyorlarsa ne güzel. Allah daha çok güç kuvvet versin. Çocuk iyidir aslında :)
Nasil kurtuldunuz acaba ?Ay okuyunca bende bi dejavuuu oldum
Ama insan da sabır kalmıyor zamanla sürekli aynı şeyler olunca bi yere kadar tahammül edilebiliyor gerçekten neyse ki bende kurtulanlardanım karşıdaki ne kadar sabırlı olursa olsun erkek kişisinin küsüp tripler atıp saçma sapan davranmasına en sabırlı kadın bile zamanla pes eder.
bende bir yazi gormustum..evlilik en pahali ve bedava sex yapmadir diyordu :))
Bazen hakedene hak ettiği şekilde davranmak gerekiyor. Sen zerafetinden susarsın onlar ben susturdum sanır. Öküz samandan anlar gidip kokla diye çiçek verirsen yer :)ben dayanamam cidden. yani oturup ana avrat kufretmen gerekmiyor:)) ama misilleme bizim isimiz:)
hahaha evet aslinda her gun bedava ama evlenmek pahali iste :))) kisa surmusBenimkine baya pahalıya patladı öyleyse sadece 1,5 ay evli kaldık ona üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum
kiz hadi ben saydiririmda erkeklere yavrum sende buraya takila takila bize benzemissin:)Bazen hakedene hak ettiği şekilde davranmak gerekiyor. Sen zerafetinden susarsın onlar ben susturdum sanır. Öküz samandan anlar gidip kokla diye çiçek verirsen yer :)
Allah bağışlasın ne güzel bir arada büyüyüp gidiyorlar. Bizimki evde tek başına. Can sıkıntısından duvarlara tırmanıyor. Neyse ki kreş var da. Biraz enerjisini atıyor.Arkadas gibiler zaten yaslar malum 4, 3, 1 bucuk :))) onlarla cok mutluyum iyi ki varlar yuzlerine baktigimda bile tum kaslarim gevsiyor:)) bilmiyorum sanirim yapimda var cocuk seviyorum ben. Ha yoruluyo muyum tabiki. Ama deger onlara ya :)
Ne kadar dogru. Hayir beni de biliyor kac yillik karisiyim agzimdan bir kotu soz duymamis. Ve yanimda kufure dahil tahammulum yok tiksinirim. Insan hic mi dusunmez anlamiyorum. Cok ofkeliyim ya oyle bir hisimla yaziyorum kiBazen hakedene hak ettiği şekilde davranmak gerekiyor. Sen zerafetinden susarsın onlar ben susturdum sanır. Öküz samandan anlar gidip kokla diye çiçek verirsen yer :)
Bebeğim ben değil Mevlana diyor. Öküze kanat taksan gider samanligin damına konar :)kiz hadi ben saydiririmda erkeklere yavrum sende buraya takila takila bize benzemissin:)
Evet tek cocuk aslinda daha zor bana gore. Muhtemelen evdeyken surekli pesinizdedir. Bizimkiler birbirinin pesinde masallahlari var kuzularimin. Asirida yaramaz sayilmazlar bana gore.Allah bağışlasın ne güzel bir arada büyüyüp gidiyorlar. Bizimki evde tek başına. Can sıkıntısından duvarlara tırmanıyor. Neyse ki kreş var da. Biraz enerjisini atıyor.
Iyilerin kiymeti pek bilinmez zaten. Aksi olsa sasardim:)evet genelde boyleyim, gercektede ama kiymetimi bilen yok :)))
İşte normal yasantida kufretseniz de kullandığı laf küfürden daha ağır. Hiddetlenmeniz çok normal.Ne kadar dogru. Hayir beni de biliyor kac yillik karisiyim agzimdan bir kotu soz duymamis. Ve yanimda kufure dahil tahammulum yok tiksinirim. Insan hic mi dusunmez anlamiyorum. Cok ofkeliyim ya oyle bir hisimla yaziyorum ki
kotu mu olsak? ben bilmem kotu olmayi :)) bu da aileyle ilgili birsey mesela..fazla iyi yetistirmisler bu yuzden kiziyorum bizimkilere takiliyorum arada..birazcik fesat kotu kalpli olsaydik diyorum. ama ne denir..yarina kalirda bazi seyler uyanina kalmaz..sabir zor meyvesi lezzetliymis :)Iyilerin kiymeti pek bilinmez zaten. Aksi olsa sasardim:)
Evet kesinlikle. Kufur etse daha az kirilirdim. Her turlu igrenc ya.İşte normal yasantida kufretseniz de kullandığı laf küfürden daha ağır. Hiddetlenmeniz çok normal.
Kesinlikle oyle :) olsun bakalim kimsenin yaptigi yanina kar kalmaz derler. Bekleyip gorelim o zaman :)kotu mu olsak? ben bilmem kotu olmayi :)) bu da aileyle ilgili bir mesela..fazla iyi yetistirmisler bu yuzden kiziyorum bizimkilere takiliyorum arada..birazcik fesat kotu kalpli olsaydik diyorum. ama ne denir..yarina kalirda bazi seyler uyanina kalmaz..sabir zor meyvesi lezzetliymis :)
AyrılarakNasil kurtuldunuz acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?