Küsen es

Ay okuyunca bende bi dejavuuu oldum
Ama insan da sabır kalmıyor zamanla sürekli aynı şeyler olunca bi yere kadar tahammül edilebiliyor gerçekten neyse ki bende kurtulanlardanım karşıdaki ne kadar sabırlı olursa olsun erkek kişisinin küsüp tripler atıp saçma sapan davranmasına en sabırlı kadın bile zamanla pes eder.

Kendi kendilerini oyaliyorlarsa ne güzel. Allah daha çok güç kuvvet versin. Çocuk iyidir aslında :)
Arkadas gibiler zaten yaslar malum 4, 3, 1 bucuk :))) onlarla cok mutluyum iyi ki varlar yuzlerine baktigimda bile tum kaslarim gevsiyor:)) bilmiyorum sanirim yapimda var cocuk seviyorum ben. Ha yoruluyo muyum tabiki. Ama deger onlara ya :)

Nasil kurtuldunuz acaba ?

Bazen hakedene hak ettiği şekilde davranmak gerekiyor. Sen zerafetinden susarsın onlar ben susturdum sanır. Öküz samandan anlar gidip kokla diye çiçek verirsen yer :)
kiz hadi ben saydiririmda erkeklere yavrum sende buraya takila takila bize benzemissin:)

Arkadas gibiler zaten yaslar malum 4, 3, 1 bucuk :))) onlarla cok mutluyum iyi ki varlar yuzlerine baktigimda bile tum kaslarim gevsiyor:)) bilmiyorum sanirim yapimda var cocuk seviyorum ben. Ha yoruluyo muyum tabiki. Ama deger onlara ya :)
Allah bağışlasın ne güzel bir arada büyüyüp gidiyorlar. Bizimki evde tek başına. Can sıkıntısından duvarlara tırmanıyor. Neyse ki kreş var da. Biraz enerjisini atıyor.

Bazen hakedene hak ettiği şekilde davranmak gerekiyor. Sen zerafetinden susarsın onlar ben susturdum sanır. Öküz samandan anlar gidip kokla diye çiçek verirsen yer :)
Ne kadar dogru. Hayir beni de biliyor kac yillik karisiyim agzimdan bir kotu soz duymamis. Ve yanimda kufure dahil tahammulum yok tiksinirim. Insan hic mi dusunmez anlamiyorum. Cok ofkeliyim ya oyle bir hisimla yaziyorum ki

Allah bağışlasın ne güzel bir arada büyüyüp gidiyorlar. Bizimki evde tek başına. Can sıkıntısından duvarlara tırmanıyor. Neyse ki kreş var da. Biraz enerjisini atıyor.
Evet tek cocuk aslinda daha zor bana gore. Muhtemelen evdeyken surekli pesinizdedir. Bizimkiler birbirinin pesinde masallahlari var kuzularimin. Asirida yaramaz sayilmazlar bana gore.

Ne kadar dogru. Hayir beni de biliyor kac yillik karisiyim agzimdan bir kotu soz duymamis. Ve yanimda kufure dahil tahammulum yok tiksinirim. Insan hic mi dusunmez anlamiyorum. Cok ofkeliyim ya oyle bir hisimla yaziyorum ki
İşte normal yasantida kufretseniz de kullandığı laf küfürden daha ağır. Hiddetlenmeniz çok normal.

Iyilerin kiymeti pek bilinmez zaten. Aksi olsa sasardim:)
kotu mu olsak? ben bilmem kotu olmayi :)) bu da aileyle ilgili birsey mesela..fazla iyi yetistirmisler bu yuzden kiziyorum bizimkilere takiliyorum arada..birazcik fesat kotu kalpli olsaydik diyorum. ama ne denir..yarina kalirda bazi seyler uyanina kalmaz..sabir zor meyvesi lezzetliymis :)

Kesinlikle oyle :) olsun bakalim kimsenin yaptigi yanina kar kalmaz derler. Bekleyip gorelim o zaman :)

Önceki konunuzu da okumuştum ama gazlamak istememiştim
Hayatımda bir adamın karısına söylediğini duyduğum en pis laftı
Ne bunu affettirir bilmiyorum ama bir özür olmadığına eminim
Birde bişey ilk olduğunda gereken tepkiyi vermezseniz o artarak devam eder
İlk ağır sözünde koysaydınız tavrı bunları büyük ihtimal yaşamayacaktınız
Şimdi bekliyordur her zamanki gibi konuşacaksınız diye
Onun için uzatabildiğiniz kadar uzatın bu meseleyi
Hatta bence o yokmuş gibi davranın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…