Küsen es

Kesinlikle oyle. Yasim 22. :) ama cocuk olan esim.

Hakliainiz dertlesmeye ihtiyacim vardi.O konuyu hortlatmak istemedim. En cok zoruma da giden bu ya. Boyle bir agir laf ettikten sonra insan bi ozur zahmetine (!) girer en azindan. Asla atmam adim falan ne hali varsa gorsun
Ya cok gamsiz yada ozur dilemeyi gururuna yediremeyenlerden.. bak simdi 10 gun olmus,beraber olmak için gelir ikna etmeye calisir aman sakin hemen izin verme.

Ya cok gamsiz yada ozur dilemeyi gururuna yediremeyenlerden.. bak simdi 10 gun olmus,beraber olmak için gelir ikna etmeye calisir aman sakin hemen izin verme.
Dusuncesi bi midemi bulandiriyor. Izin verirmiyim. Terbiyesiz herif. Icimde firtinalar kopuyor yansitamiyorum. Berbat bir his.

Tamamını okumadım ama bazen bende eşim kussun istiyorum belki cekiomezdir bilemiyorum ama

Sorun ne olursa olsun 5-10 dakika sonra hala kızgınlığın üzerinde iken bir adamın gidiklamasi yada zorla sarilmaya çalışması da sinirlerini al aşağı ediyor bazen ://

küsme konularında hep yazarım buraya

eski eşim bana 6 ay küsmüştü :)

haklısın sen aynı evde küslük olmaz bir de cocuklarınız varmıs

çek karsına konuş ama ciddi bir sekılde çek resti, küsme olayına devam ederse yürütemeyeceğini söyle

Ben şok....o nedemek yaa
Cidden ne yazacağımı şaşırdım neredeyse 30 yıllık evliliğimde böyle bir cümleyle karşılaşsam mahvolurdum
Çok ciddiyim ne diyeceğimi bilemedim , allah yardımcın olsun ve güzel bir çıkış yolu göstersin

çok çirkin bir laf söylemiş. bencede yüzüne bakmayın hatasını anlayana kadar.

Amin sagolun. Bende ayni durumdayim haddini fazlasiyla asti.

Haklisiniz sanirim simdiye kadar net bir tavir koymamisim ki, hala ayni seyi yapabiliyor

Halinize sukredin bence.

Biz 8,5 yıllık evliyiz. Benim de eşimin küsme huyu vardı. Hatta buraya konu bile açmıştım sizin gibi. En son olayımızda barıştıktan sonra oturdum konuştum. Bu durumdan çok rahatsız olduğumu anlattım. Bir de; küsmek, trip atmak, olayları uzatmak, geçmiş konuları açmak yok diye karar aldık konuşma sonunda. Hatalı olan gidip özür dileyecek dedik. O günden beri küsmedik. Arada trip atar gibi olunca birbirimizi uyarıyoruz “trip atmak yasaktı” diye. Şu an için bu yöntem işe yaradı gibi. Tavsiye edebilirim.

Bir yerde yorumunuzu okudum. 17 yaşında evlenmişsiniz Neden bu ya neden Çok üzüldüm

Son düzenleme:
Bu erkeklerin bazıları gerçekten dengesiz yaaa haklısınız konuşmasanız da haklısınız yutulur bir cümle değil söylediği önce çenesini tutmayı öğrenecek

Adam espiri yapmış :)) sen de 3 çocuk yapmışsın ama kocanı tanıyamamışsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…