- 15 Temmuz 2016
- 917
- 583
- 103
- 29
- Konu Sahibi gencanneee
-
Mutlu musunuz peki? Baska bir problemi var miydi? Cevap vermeyedebilirsiniz ozele giriyorsam affedersiniz.Ayrılarak
Biz bilirizevet genelde boyleyim, gercektede ama kiymetimi bilen yok :)))
tesekkur ederim tatlim, eksik olmayin:)Biz biliriz
Malesef benimde oyleÖnceki konunuzu da okumuştum ama gazlamak istememiştim
Hayatımda bir adamın karısına söylediğini duyduğum en pis laftı
Ne bunu affettirir bilmiyorum ama bir özür olmadığına eminim
Birde bişey ilk olduğunda gereken tepkiyi vermezseniz o artarak devam eder
İlk ağır sözünde koysaydınız tavrı bunları büyük ihtimal yaşamayacaktınız
Şimdi bekliyordur her zamanki gibi konuşacaksınız diye
Onun için uzatabildiğiniz kadar uzatın bu meseleyi
Hatta bence o yokmuş gibi davranın
kotu mu olsak? ben bilmem kotu olmayi :)) bu da aileyle ilgili birsey mesela..fazla iyi yetistirmisler bu yuzden kiziyorum bizimkilere takiliyorum arada..birazcik fesat kotu kalpli olsaydik diyorum.
Bişey sorcam. Konuşmuyorken ne yapıyorsunuz?Malesef benimde oylegercekten o kadar pisman oluyorum ki sonra. Bu hep boyle butun iliskilerimde. Cemkiremiyorum. Icimde firtinalarda kopsa karsimsa ki kisiye agir laf edemiyorum seviyorum ya da sevmiyorum bi onemi yok. Yapi meselesi sanirim. Ve ben bu yonumu hic sevmiyorum. Kesinlikle yuzune dahi bakmayacagim suan tek emin oldugum sey bu. Buradan aldigim destekler aslinda bana gaz degilde ilac gibi geliyor. En azindan dogru yolda oldugumu goruyorum. Tesekkur ederim iyi ki de yazmissiniz.
iyide biz iyi niyetli safsak diyelim bizden cikanlar nasil fesat uyanik olacak:))) ogreniyoruz zamanlada, insanlara guvenmemeyide ogreniyorsun tabiiBirebir aynı cümleleri kurdugum insanlarla dertleşmek paha biçilemezgerçekten o kadar saf ve iyi niyetliymişim ki gittm kötülerin eline düştüm farkına bile varmadan.. Herkesi kendimiz gibi gördüğümüzden hep aman diyim cocuklarınızı böyle yetiştirmeyin iyi ama uyanık olsunlar please..
Bende böyle yetiştirmek istiyorum.Birebir aynı cümleleri kurdugum insanlarla dertleşmek paha biçilemezgerçekten o kadar saf ve iyi niyetliymişim ki gittm kötülerin eline düştüm farkına bile varmadan.. Herkesi kendimiz gibi gördüğümüzden hep aman diyim cocuklarınızı böyle yetiştirmeyin iyi ama uyanık olsunlar please..
Evde durduk yere trip atıp küsüyordu işte Sizin hesap. Başlarda ben küserdim o gönül alırdı sonra sürekli ortada birşey yokken bile triplere girmeye başladı ben sabırlı biri değilim maalesef çok tahammül edemem yine de sabrım taşana kadar konuşmaya gönlünü almaya çok çalıştım.En basit şeylere küserdi yemek yapardı yağını fazla koymuşsun derdim küserdi mesela ama artık sorun yokken bile trip atma olaylarını arttırdı yorucu bir süreç. sonra başka sorunlar eklendi derken bitti. Yani 18 -20 yaşlarda olsak belki normal karşılarım ama 35-40 yaş arası adamda çok anormal bu tavırlar bana göre.Mutlu musunuz peki? Baska bir problemi var miydi? Cevap vermeyedebilirsiniz ozele giriyorsam affedersiniz.
Cocuklar oldugu icin hep birlikte sofrya oturuyoruz. Yemegimizi yiyoruz cay faslini da hep birlikte yapiyoruz. Kendisi konusuyor zaten sucunun az cok farkinda. Ama ben goz temasi bile kurmuyorum. Cocuklarla iliskimize asla yansitmiyoruz zaten nasilsa aynen oyle. Cocuklar uyuduktan sonra koseme cekiliyorum yuzune bakmiyorum çayimi alip geciyorum baska odaya. Boyle iste berbat ama. Boyle...Bişey sorcam. Konuşmuyorken ne yapıyorsunuz?
Yani yemek çay çocuklarla oynama falan?
Çenkirmelisin amaMalesef benimde oylegercekten o kadar pisman oluyorum ki sonra. Bu hep boyle butun iliskilerimde. Cemkiremiyorum. Icimde firtinalarda kopsa karsimsa ki kisiye agir laf edemiyorum seviyorum ya da sevmiyorum bi onemi yok. Yapi meselesi sanirim. Ve ben bu yonumu hic sevmiyorum. Kesinlikle yuzune dahi bakmayacagim suan tek emin oldugum sey bu. Buradan aldigim destekler aslinda bana gaz degilde ilac gibi geliyor. En azindan dogru yolda oldugumu goruyorum. Tesekkur ederim iyi ki de yazmissiniz.
Deli mi ne fazla tabiki. Kafayi yemis bu insanlar ya. Bi insanin hayatina girip niye sacma sapan hareketlerle mahvederler ki.Evde durduk yere trip atıp küsüyordu işte Sizin hesap. Başlarda ben küserdim o gönül alırdı sonra sürekli ortada birşey yokken bile triplere girmeye başladı ben sabırlı biri değilim maalesef çok tahammül edemem yine de sabrım taşana kadar konuşmaya gönlünü almaya çok çalıştım.En basit şeylere küserdi yemek yapardı yağını fazla koymuşsun derdim küserdi mesela ama artık sorun yokken bile trip atma olaylarını arttırdı yorucu bir süreç. sonra başka sorunlar eklendi derken bitti. Yani 18 -20 yaşlarda olsak belki normal karşılarım ama 35-40 yaş arası adamda çok anormal bu tavırlar bana göre.
Bende küs kalmaya hiç dayanamam.Cocuklar oldugu icin hep birlikte sofrya oturuyoruz. Yemegimizi yiyoruz cay faslini da hep birlikte yapiyoruz. Kendisi konusuyor zaten sucunun az cok farkinda. Ama ben goz temsai bile kurmuyorum. Cocuklarla iliskimize asla yansitmiyoruz zaten nasilsa aynen oyle. Cocuklar uyuduktan sonra koseme cekiliyorum yuzune bakmiyorum zayimi alip geciyorum baska odaya. Boyle iste berbat ama. Boyle...
Cok haklisiniz. Farkettiricem ona. Icimdeki ofke kirginlik gecene kadar yuzune bakmayi dusunmuyorum. Kolay kolay da gecmez sanirimÇenkirmelisin ama
Gerçi daha yaşın küçük
Öğrenirsin zamanla :)
Şimdi adam senden hiç ağır bişey duymamış
Şuan ne hissettiğin hakkında en ufak fikri bile yoktur eminim
Bir laf sok oturt yerine bak bir daha yapıyor mu
Hadi bunu yapamadın ama şimdiye kadarkilerden farklı bişey yap bu defa
Uzattıkça uzat
Duyma
Görme
Ama bir farkı olsun
Düşünsün nerde hata yapıyorum diye
Ozur bile kurtaramayacak onu. Alttan almayi da dusunmuyorum hicbir sekilde. Kendime saygim var herkesten once.Terbiyesiz adam ya, ben bile uyuz oldum gece gece, ağrıma gitti.
Bu saatten sonra alttan alırsanız devamı gelir diye düşünüyorum. Ettiği laftan pişman olup özrünü dileyene kadar greve devam edin. Hatta bırakın ütüsünü vs de kendi yapsın.
Hemde nasil haketmisBende küs kalmaya hiç dayanamam.
Ama eşin haketmiş.
Ya hani derler ya aynı çatı altına girmeden kimseyi tanıyamazsın diye çok doğru tanıdım herşeyinden eminim dediğin insanın türlü türlü huyları çıkıyor maalesef ve dediğin gibi bi insanın hayatına girip mahvediyorlar sizin yaş kaç ? Merak ettim sadece ve gerçekten ayrılmak çözüm değil o da zorlu bi süreç inşallah siz daha iyi olursunuz 3 tane çocuk var bir de sonuçtaDeli mi ne fazla tabiki. Kafayi yemis bu insanlar ya. Bi insanin hayatina girip niye sacma sapan hareketlerle mahvederler ki.
Hakliainiz dertlesmeye ihtiyacim vardi.O konuyu hortlatmak istemedim. En cok zoruma da giden bu ya. Boyle bir agir laf ettikten sonra insan bi ozur zahmetine (!) girer en azindan. Asla atmam adim falan ne hali varsa gorsunCanim sen bu konuyu aynisini 1 hafta once actin,baya fikir verdik konuştuk. Ordaki konudan devam etseydin . Yani gelisme olmamis olsada guncellerdin. Hala barismamaniza şaşırdım. Nasil inat varmia esinizde. Ama sakin ilk adimi siz atmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?