küsen eş

Ay aynı benim eşim barışmaya niyeti yok biz de kaç gündür küssüz ama bana göre ben haklıyım ona göre o bende sürekli sizin gibi barışmaya giderdim o hiç gelmez bu sefer kaç gündür yanaşmadım biz konuşuyoruz aynı yatakta yatıyoruz birlikte yemek yiyoruz gündüzleri iyi gece yatağa girince Ben yokmusum gibi davranır bende hep sarılırdım her kustugumuzde ama arkadaşların dediği gibi bu sefer asla ben gitmiycem ona O gelsin yeter artık biktim ister gelsin ister gelmesin kendi bilir sende böyle yap gitme bu sefer sıra PAŞALARDA hani hangimizin ki önce gelicek haberleşelim 🤣🤣🤣
:) ama siz konusuyormussunuz zaten biz birbirimizin yüzüne bakmıyoruz 5 günde 3 kez karşılaştık aynı evin içinde :):):)benim umudum yok yani cok inat

cocuk istiyor yapmıyorum ailesinin bize gelmesini istemiyorum yalnız takılıyor onu umursamıyorum kesin bunlardır takıldıkları yan konu tartışmanın ötesinde bir yerlere dayanıyor. o sadece son damla diyelim belki de bensiz daha mutludur
Çocuk istememe sebebiniz sürekli küsmesi, yani bu tavırları yazmıştınız? Konuşarak iletişim kurarak sorunların üstesinden gelmek varken bu yaptığı... neyse daha ağır yazmayayım ama çocuk yapmamakta haklısınız. Yarın öbür gün çocuğa da küser, yazık.

Eşinizin gelişimi erken çocukluk döneminde durmuş sanırım. Küsmek nedir ya? Doğru düzgün iletişim kurmayan biriyle barışmak için hiçbir adımda bulunmayın. Yaşının gerektirdiği iletişim becerilerine sahip olsun, bunu da size göstersin. Yok öyle üç kuruşa beş köfte.

Bende eşimin memleketindeyim, yalnızım, ama hic vicdan azabi cektigini bilmem, hatta kavga etme sebebimiz, isten gelirim yemek yaparım, o disardan yer ben dogal olarak sinir oluyorum oda dışardan yedigim yemek bile dert oldu der, oysaki o kadat uğraşıyorum isten yorgun geliyorum, özür dileyecegine kızıyo, ya bu erkekler hep ayni

Kızlar eşimle perşembe gününden beri konuşmuyoruz. Konuşmadığımızda genellikle 1 kaç gun surer sonrasında ben barısmaya calısırdım. öyle gittiğim gibi de hemen barışmaz naz yapar konuşmak istemiyorum der kaç gündür nasıl dayanıyorsan dayanmaya devam et bilgisayardan izlediği filme devam eder. Ama ben naz olduğunu bildiğimden ve benim ısrar etmemi istediğini bildiğimden üstüne düşerim ve barışırız. Kimin haklı haksız olduğunun da çok önemi yok yani zaten ona göre ben hiç bir konuda hiç bir zaman haklı olmadım ki şimdi olayım:)
Ben 30 eşim 34 yaşında kamuda çalışıyoruz. benim memleketimde yaşıyoruz 7 senedir ve 7 senelik evliyiz. Benim memleketimde yaşadığımız için kendimi ona karşı sorumlu hissediyorum benim için burda yaşıyor şimdi benimle de küs olunca yapayalnız kaldı gibi hissedip vicdan azabı çekiyorum. Ama benim memleketimde yaşamamıza ragmen benim de onsuz görüştüğüm arkadaşlarım yok ya da aileme sık gitmem onlarda bizi rahatsız etmemek için gelmezler. Bu sefer barışmaya gitmeyi düşünmüyorum gururum daha fazla kırılsın istemiyorum o da inatçı bir aslan burcu olarak 7 yılda böyle uzun küsmelerde daha barışmaya gelmişliği yok allah sonumuzu hayır etsin:) Gündüz çok iyi de geceler beni çok zorluyor bir de yemek yapmıyorum onunda vicdan azabı oluyo sanki benim görevimmiş gibi normalde hiç yardım etmez aç kalıyordur eminim odalarımız ayrı bu arada her küsmede olduğu gibi salonda yatıyor:)
Benim ablamın eşi aynı öyle. Hiçbir şaka yapilamz hep kendi haklıdır. Her şeye darılır. Ablam asla alttan almıyor ama bıkmış çünkü. Bir defasinda 40 gün kus kaldıklarını söylemişti. Sonunda eniştem gidip ozur dilemiş. Bence sende gitme

:) ama siz konusuyormussunuz zaten biz birbirimizin yüzüne bakmıyoruz 5 günde 3 kez karşılaştık aynı evin içinde :):):)benim umudum yok yani cok inat
Öyle ama yatağa gelince küsüyor🤣oysa küsmeden önce bana sarsılmadan uykusu gelmiyormuş bende onu anlamıyorum konuşuyorsun gayette iyi ama yatakta neden?Ben hep sarılırdım yumusuyordu ama yeter artık o gelsin bu sefer gelmezse de kendi bilir umrum da değil bende önceden kustuğu için moralimi bozuyordumbozuyordum baktım o neşeli hep bende öyleydim çokta tın sende öyle yap boşver bende yatağa girince sarılmak istiyorum ama o gelmiyorsa beni de beklemesin paşa bey

Kızlar eşimle perşembe gününden beri konuşmuyoruz. Konuşmadığımızda genellikle 1 kaç gun surer sonrasında ben barısmaya calısırdım. öyle gittiğim gibi de hemen barışmaz naz yapar konuşmak istemiyorum der kaç gündür nasıl dayanıyorsan dayanmaya devam et bilgisayardan izlediği filme devam eder. Ama ben naz olduğunu bildiğimden ve benim ısrar etmemi istediğini bildiğimden üstüne düşerim ve barışırız. Kimin haklı haksız olduğunun da çok önemi yok yani zaten ona göre ben hiç bir konuda hiç bir zaman haklı olmadım ki şimdi olayım:)
Ben 30 eşim 34 yaşında kamuda çalışıyoruz. benim memleketimde yaşıyoruz 7 senedir ve 7 senelik evliyiz. Benim memleketimde yaşadığımız için kendimi ona karşı sorumlu hissediyorum benim için burda yaşıyor şimdi benimle de küs olunca yapayalnız kaldı gibi hissedip vicdan azabı çekiyorum. Ama benim memleketimde yaşamamıza ragmen benim de onsuz görüştüğüm arkadaşlarım yok ya da aileme sık gitmem onlarda bizi rahatsız etmemek için gelmezler. Bu sefer barışmaya gitmeyi düşünmüyorum gururum daha fazla kırılsın istemiyorum o da inatçı bir aslan burcu olarak 7 yılda böyle uzun küsmelerde daha barışmaya gelmişliği yok allah sonumuzu hayır etsin:) Gündüz çok iyi de geceler beni çok zorluyor bir de yemek yapmıyorum onunda vicdan azabı oluyo sanki benim görevimmiş gibi normalde hiç yardım etmez aç kalıyordur eminim odalarımız ayrı bu arada her küsmede olduğu gibi salonda yatıyor:)
Lütfen kendine bunu yapma.. 10 yılım aynı bu dediğin gibi geçti. Sanki o kadın ben erkek gibiydik. Hep nazlanan, özür bekleyen oydu. İnan sonrasında kendine saygını yitireceksin. O kıymetliyse sende kıymetlisin.

Lütfen bunu kendine yapma..

Lütfen kendine bunu yapma.. 10 yılım aynı bu dediğin gibi geçti. Sanki o kadın ben erkek gibiydik. Hep nazlanan, özür bekleyen oydu. İnan sonrasında kendine saygını yitireceksin. O kıymetliyse sende kıymetlisin.

Lütfen bunu kendine yapma..
Siz ne yaptıniz peki. 10 yıl da az değil. 😔

Back
X