Kusken Iliski

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
10 gün nasıl ve neden küs kalıyorsun ki??? :1shok:

ben küsmem eşim küser bizde de :çok üzgünüm:

en sevmediğim huyu klava:

çok yıpratıcı bi kavga olmadıgı taktirde,olabilir..

önce gönlümü alacak ,sonra jeyyar jeyyar

okudugum bir psikoloji kitabinda, kadin konusarak erkekse cinsel yönle kalbini aska açarmis
aslinda cinselligin edebiyati açisindan bakarsak olaya esin senle yeniden diyalog kurmak için cinsel iliskiye girmeyi denemis... normalde tekrar barismaniza vesile olmasi lazimdi... çünkü o senle bedensel diyalogdan sonra konusmaya hazirdi (öle olmasi gerekiyor) sen aglayinca iletisim koptu dogal olarak... çünkü sen isterdin ki hazir bir zeminle olsun hersey... erkekler genelde konusmaktan kaçarlar önce... bunu dikkate al, ben neden küstügünüzü bilmiyorum ama o cinsel bir zeminle barismayi denemis sende buna alinmissin... o yüzden onunla küsmek yerine konusmayi denemelisin... çünkû o diliyle konusmasada en azindan konusmak için beden dilini kullanmayi tercih ediyor...

hmmm,buna benzer olayda ben yasadim nisanlimla..ama bizimkisi daha masumdu sengözlerimebaksanab henüz evli olmadigimiz icin...tatildeyken ona cok kizmistim...beni kizdirmayi basardiydi yani Çok üzgünüm çoook aksama dogru geldiginde,ben mutfaktayken arkamdan sarildi..hicbirsey yokmus gibi,askim canim cicim bitanem,aksam nereye gidelim cart curt.. :roflol: ben hic konusmuyordum onunla,sonra biraz konustum..aksamda yemege gittigimizde özür dilemek icin süpriz hazirlamisti :asigim:
ama evli oldugumuzda,ben ona darginken bana sex icin yaklasirsa nasil tepki veririm bilemem...ya bazi arkadaslarin yazdigi gibi arkami döner yatarim...yada önce konusur sonra ilerlemesine izin veririm.ne bilim onuda zaman göstercek fisfisfis

Valla çok önemli Tartişmalar Yaşamadik Zaten Hep Ben Alinirdim Küserdim Sonra Yatakta Barişiriz Ondan Sonradaaaaaaaa.........

berbat ve acılı oluyor..

sonra birde bunun için küsüyorum..

küslük uzuyor...

walla benımkı çok alemdir küsülmüyorki onunla sırnaşık şey şebeklik yapıyor çok sewiyorum kocamı ya allah küstürmesin...

cnm nasıl bi sorununuz var bilmiyorum ama yinede 10gün küs kalmak kötü,araya soğukluk girer.ben eşime 2gün küstüğümü hatırlamam.çok kızar küsmeye zaten.ufak triplerimdede yatakta ateşkes imzalerız zaten.küs yatamayız yani.hele birbirimize sarılmadan asla.eğer konu çok önemliyse ben arka haklı olan taraf arkasını döner

bizim bi anlaşmamız var
küs olsak bile vücutlarımız küsmez...
yatağa küs gimemeye yeminliyiz....

yatağa küs girilmezmiş zaten ne problem varsa çözülür sonra yatağa girilir..ay zaten insan nasıl uyur ki sevdiğine sarılmadan ya da sıcaklığını hissetmeden..yani illa cinsellik şart değil kolu koluna değsin sıcaklığını hisset yeter..ama yatağa küs girmek evin bereketini kaçırır

Önce gönlüne almaliymis oda hayret yani???

Bencede küs iken iliski olmaz hemde aglayacak raddeye gelmisin yani....

zaten tartışırsak ve barışırsak bunu kutlamak için ilişkiye gireriz yoksa zor bulur he he

Bizim genelde küslügümüzün bitis noktasidir iliskiye girmek.Kavga ederiz konusmayiz sonra bir gece esim dayanamaz bana sarilir ve iliskiye girmek istedigini belli eder.Isimiz biter sonra kavga etme sebebimizi konusuruz.(halledermiyiz orasi belirsiz:roflol:)

zaten o olay barışma sebebimizdir :)))

AYNEN CANIM AYNEN BİZDEDE DURUMLAR AYNI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…