Kizlar 10 Gundur Kocamla Kusum Hemde Oyle Boyle Degil
Bir Derdim Varda Konu Acmistim Okuyan Varsa
Gecen Pazar Ilsikiye Girdik
Ben Kustum Ama O Baslatti Bende En Buyuk Gunah Reddetnek Diye Bildigim Icin Karsi Koymadim
Cok Zoruma Gitti
Agladim Oda Anladi Agladigimi...
Kusken Iliskiye Girenler Varmi Nasil Oluyor Sizde
Pek Bi Garip Soru Oldu Ama
valla biz genelde o zaman barisiz sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bi bilenin yanıtlamasını isterim. kadının kocasını reddetmesi neden günah olsun ki? hem de en büyük günah? hem kadınları kırsınlar, hem de istedikleri an istedikleri şeyi yapsınlar. Bence bunlar tek kelimeyle uydurma. kadınların da bir sabır sınır var öyle değil mi? kullandırmayalım kendimizi kızlar...
Ben kadinin kocasini hic bir sebeb yokken retdetmesinin günah oldugunu biliyorum melekler sabaha kadar kadina lanet edermis kocasiyla beraber olmadi diye ama eger kocasi kadini sadece cinsel arzusunu gidermek icin beraber oluyorda onun isteklerini hice sayiyorsa olay degisiyor kadinin arzusu olmadan esinin onu cinsel iliskiye zorlamasi dinen dogru degil okumustum daha önce yanlisim varsa düzeltin arkadaslar ..
ben sevdigime simdiden haber veriyorum valla.insallah evlendigimizde ben istemediyim surece dokunamazsin diye.ustelik konsantre olmam lazim,oyle emrivaki olmaz.sonucda duygusallik cok onemlidir bence o iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?