- Konu Sahibi EU1
-
Kizlar 10 Gundur Kocamla Kusum Hemde Oyle Boyle Degil
Bir Derdim Varda Konu Acmistim Okuyan Varsa
Gecen Pazar Ilsikiye Girdik
Ben Kustum Ama O Baslatti Bende En Buyuk Gunah Reddetnek Diye Bildigim Icin Karsi Koymadim
Cok Zoruma Gitti
Agladim Oda Anladi Agladigimi...
Kusken Iliskiye Girenler Varmi Nasil Oluyor Sizde
Pek Bi Garip Soru Oldu Ama
Kizlar 10 Gundur Kocamla Kusum Hemde Oyle Boyle Degil
Bir Derdim Varda Konu Acmistim Okuyan Varsa
Gecen Pazar Ilsikiye Girdik
Ben Kustum Ama O Baslatti Bende En Buyuk Gunah Reddetnek Diye Bildigim Icin Karsi Koymadim
Cok Zoruma Gitti
Agladim Oda Anladi Agladigimi...
Kusken Iliskiye Girenler Varmi Nasil Oluyor Sizde
Pek Bi Garip Soru Oldu Ama
İlginç?Canım eşinle problemini bilmiyorum ama eşlerin birbirine küsmesi bile günah olduğunu biliyorum.
Yani dinimizce eşler bir birlerine küs olarak uyuyamazlar küslük o gün bitmeli anlatabildimmi....
(Evlilikle ilgili bir kitapta okumuştum)aslında okadar çok şey varki yanlış yaptığımız...
Canım eşinle problemini bilmiyorum ama eşlerin birbirine küsmesi bile günah olduğunu biliyorum.
Yani dinimizce eşler bir birlerine küs olarak uyuyamazlar küslük o gün bitmeli anlatabildimmi....
(Evlilikle ilgili bir kitapta okumuştum)aslında okadar çok şey varki yanlış yaptığımız...
Eslerin birbirine kusmesinden bahsediliyor. Yani kadinin degil erkeginde kuslugu uzatmasi yanlis. Uzun bir evlilik icin yataga kus girilmemesi gerekir. Bosanmak cok baska bir sey ama bosanma niyeti olmadan 10 gun kus yataga girmek cok uzun zaman.Dinen boşanmak günah mı? Değil. O zaman bu söyledikleriniz mantıklı da değil. Ne yani mutsuz bir evlilikte, kadının onuru kırıldıysa beraber olmaya güler yüz göstermeye mecbur mu? Kadın evlendi diye sonsuza kadar küsmeyecek hizmet mi edecek. Okuduğunuz kitap düzgün ve güvenilir bir din kitabıysa bir tam olarak böyle söylendiğini sanmıyorum. Bence bir din aliminden tavsiye almakta fayda var. Öteki türlüsü kadına eziyet olur ve yüce dinimiz böyle bi seye izin vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?