Dün biraz keyifsizdim esim bana süpriz yapipi eve erken geldi.
Gelirken pastahaneden pasta almis.
Erken gelmesine sasirdim, bir o kadarda sevindim.
Kapiyi acar acmaz sarildim, sonrada pastayi dolaba koymak
icin mutfaga gittim. Esim ardimdan geldi, bir daha sarildim
birde ne göreyim sag yanaginda pembe simli ruja benzer bir
boya. Parmagimimla dokundum elime pembemsi bir renk cikti.
Esime bu ne dedim, hemen banyoya gidip bakti.
Ben cok sasirdim, bir o kadarda sinirlendim.
Ama esim israrla bir yerden bulasmistir falan dedi, üstüne beni ikna etmeye calisti.
Keske bir peceteyle silip ona gösterseydim, ama benim o renkte simli hic bir rujum yoktur.
O renk ancak bir rujdan gelebilir.
Fakat esim bana iftira atiyorsun, hakkima giriyorsun falan diyor dünden beri.
Kafam karisti, ama inanin ben o gün o renkte bir ruj sürmedim ve tam kulagina yakin
o bölgeden öpmedim.
Acaba aldatiliyor muyum?
Kafam karisti....
eşin ne iş yapıyor, iş yerinde ya da pastanede bulaşmış olabilir mi, simli mumlar oluyo ya
normalde ilişkiniz güzelse boşuna kuruntu yapma bence
Simli ruj başka nereden bulaşmış olabilir ki? Biriyle karşılaşmış ve onu dostça öpmüş olabilir, sonra da size bundan bahsetmek istememiştir. Ama bir süre biraz dikkatli olun bakalım, hayatında biri varsa mutlaka bir ipucu daha verir.
boşa şüpheleniyor olabilirsiniz. benim simli bir farım var, varlığını bile unutmuştum, banyo dolabının arkalarında kalmış. sabah eşim traş oluyor sonra saç şekillendirici almak için dolaba elini atıyor. bir yandan da aynaya bakıyor (dolapta değil gözü) bir şekilde eli far kutusunun içine giriyor, simli parmaklarıyla saçına şekil veriyor. neyse ki gördüm, öyle simli simli gezecektiama başka şekilde olsaydı bu durum, ben de hemen "acaba" diyecektim. böyle 1-2 olay yaşadık eşimle, ballı mıdır nedir anlamadım, temize çıkıyor hemen bu şekilde olabilir, hemen kötüye yormayın.
Esim inanclari geregi kadinlari yanaklarindan öpmez.
Sadece tokalasir.
En azindan ben öyle biliyorum.
kulagına yakın bi yerden dostça bi öpücük :44:Simli ruj başka nereden bulaşmış olabilir ki? Biriyle karşılaşmış ve onu dostça öpmüş olabilir, sonra da size bundan bahsetmek istememiştir. Ama bir süre biraz dikkatli olun bakalım, hayatında biri varsa mutlaka bir ipucu daha verir.
ruj lekesi gibi görünüyor....münasebetsiz bir kadın şak diye öpmüş olabilir var böyleleri.......sen farkına vardığındaki eşinin tepkisi önemli
ben evdeki bardakta ruj lekesini gördüğümde alelacele bardağı yıkamıştı
siz de mi aldatıldınız??
Ben simli ruj far vs kullanmam.
Pembe renkte ruj vb. bir makyaj malzememde yok.
O gün o renkte ruj sürmedim.
Bilmiyorum, haksizlik etmek günahini almak istemiyorum
ama su sira birseyler ters gidiyor sanki.
Garip bir sogkluk var icimde.
evet maalesef öyle şeyler başıma geldi.....yakalandığında telaşlanıyorsa altından iyi şeyler çıkmıyor
çok zor yaa allah sabır versin. peki affettiniz mi eşinizi. sanırım benzer bi şey benim başıma da geldi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?