Kuskulanmali miyim?

bence ruj olduğundan emin değilsin .yani belki elinden falan bulaştı .yani ortada açık bariz birşey yok ki .teline baksan yani msj falan var mı diye .ne bileyim bana aldatıyor gibi gelmiyor seni .pasta alması falan bunda ne var ki .her hediye alan erkek aldatıyor mu yani biz kadınlarda çok tuhafız alsa bir türlü almasa bir türlü .

sizin farklı problemlerinizde var canım .bide sen bu şeyi gördükten sonra ondanda emin değiliz ne olduğuna kafanda kurmuşsun ve boşanmayı göze almışsın gibi .sevildiğimi hissetmiyorum yanlış bir evlilik yaptım diyorsun zaten .bence sen eğer bu noktaya getimişsen bence senin beni aldattığından şüpheleniyorum öyle hissediyorum de bakalım ne diyecek yüzleş o zaman .seni aldatsada aldatmasada sen zaten mutsuzsun anladığım kadarıyla .

Bence eşine fazla belli ettirmemekle birlikte biraz daha dikkatli davranmanda fayda var..
en kötü ihtimal yeni yeni başladıysa çapkınlığa ki olmama ihitimali de yüksek
kendisini öpen bayanın rujunu silmesi gerektiği dikkatinden kaçmış olabilir..
umarım öyle birşey yoktur,umarım bu sadece bir varsayımdan ibaret olur ama...
ama işte.....

"Ama yeniden seçme şansım olsa evlenmek için eşimi seçmezdim.
4 buçuk yıllık evliliğimde anladığım tek şey yanlış bir adamla evli olduğum.
Dolayısıyla onu çocuğumun babası olarak düşünemiyorum.
Bugün içimdeki sakinlik beni çok şaşırtıyor"

Esincim,bu yazını okuyana kadar farklı cümleler kuracaktım ancak şimdi fark ettmi ki senin için bu evlilik bitmiş zaten..

eğer evli olduğun adam için,çocuğumun babası olamaz diye düşünüyorsan ne kendini ne de bu evliliği artık yıpratma derim..

o leke ruj lekesi olmayabilir,belki de pasta alırken orada bulaştı.bu da bir ihtimal.ama zaten aldatılmış olmak seni o kadar çok yaralamayacak ki..belki de birşeyleri bitirmek için bir adım olacak.

Pasta almasının bir sebebi var onu belirtmeyi unuttum, o gün bizim için özel bir
gündü. Yani beni şaşırtan süpriz olan sadece erken gelmesi,ki bunda da bir bit yeniği
aramıyorum ama yapısı itbarı ölse işten mesai saati içinde gelmez.
Fakat uzun süredir içimde ona karşı bir duygusuzluk hakim, bunu kendisinede söyledim.
Çok özel şeylerimi paylaşmaktan hiç hoşlanmıyorum ama cinsel anlamda tam bir buçuk aydır
kendisiyle bir yakınlaşmamız olmadı. O çok istekli bana dokunmak istiyor
ama benim içimde hiç bir kıpırtı yok çünkü beni sevdiğini hissetmiyorum.
Şu sıra ismi lazım olmayan bir ilaç kullanıyorum yan etkilerinden birisi cinsel arzuyu yok etmesi,
eşime göre ilaç yüzünden içimde bir istek yok bana sorarsanız artık eşimin beni sevdiğine
inanmıyorum. Beni seviyor olabilir ama beni benim hissedebileceğim benim anladığım dilde sevmiyor.
Ve onun yanında canım çok sıkılıyor.

bir soğuma olmuş belli .peki severek mi evlendin yoksa mantık evliliği mi yaptın canım ?

İşte bu beni düşündürüyor, beni sadece arkamdan
iş çevirilmesi delirtir. Çünkü bunca yıldır beni çok yıprattı. Bendeki sonsuz kredisini çar çur etti. Beni sevmiyor mu amenna, yeterki daha fazla oyalamasın ve kandırmasın.

Son düzenleme:
bir soğuma olmuş belli .peki severek mi evlendin yoksa mantık evliliği mi yaptın canım ?

Çoook sevmiş aşık olmuştum.
Ama şimdi içimde tık yok.

Çünkü ona ne söylediysem tersini yaptı, beni sev,çünkü seni çok seviyorum diye
basbas bağırdı yazılarım, smslerim.
Ama dinlemedi, kalbime dokunmamak için inat etti.
Ve ben artık bıktım.
Daha fazlası içimden gelmiyor.
Sevmiyorsa sevmiyor dünyanın sonu değil.
Ama mertçe bunu bana söylesin, zamanımı çalmasın.

Kimse bulunmaz hint kumaşı değil, kendisine deli gibi aşık karısını
hissiz bir canlıya çevirebilen ender insanlardandır benim eşim.
Çok mücadeleci, sabırlı bir yanım var kolay kolay pes etmem, ama bu adamın
odunvari yaklaşımları vefasızlığı bencilliği beni de bıktırdı.

Başkasını mı istiyor buyursun alsın, nasıl olsa onuda bıktıracak bir gün.

Son düzenleme:

anlıyorum..peki sen eşine karşı ne hissediyorsun? sevmiyor musun onu ya da artık birlikte olmak istemiyor musun?

yanlış anlamanı istemiyorum ama sanki bu aldatma olayı gerçek olsa "evet boşanmak için bir sebibim var" diye düşünecekmişsin gibi geliyor.yanlış mı düşünüyorum?

Çoook sevmiş aşık olmuştum.
Ama şimdi içimde tık yok.

ama mutlaka bunun bir sebebi vardır sonuçta seven aşık olan bir kadının aşkı nasıl bitebilir ki ?bu sebepleri anca sen bilirsin sonuçta bunu yaşayan kişi sensin .ama bu soğuma bana garip geldi .tabi ilk günkü gibi olamaz birşeyler alışıldıkça heyecan azalır ama tamamen bitmesi farklı birşey .benim kişisel fikrim evliliklerin bitmemesi .çünkü maalesef evliliklerin bitişinde kadınlar ne konumda olursa olsun daha mağdur kalıyor erkeklere göre .hem o boşanma travması hemde boşandıktan sonraki hayat açısından erkeklere göre biz daha şansısız.ne yazık ki bu gerçek .o yüzden burdan kimseye ayrıl boşan diyemiyorum ben .kendimi onların yerine koyarak .evlilliğin kurtarılmasından yanayım .ama sana acı veriyorsa artık istemiyorsan devam etmeninde bir manası yok heralde .senin hayatın sonuçta bu .hakkında hayırlısı olsun .

eşin seni seviyordur bence sadece gösteremiyordur vardır öyle insanlar .insan sevmediği kadınla evlilik sürdürmez ki .

Esinbanu abla, evli değilim herhangi bir tecrübem yok bu konuda ama bence eşiniz aranızı düzeltmek adına adım atmaya çalışıyor, siz de ona biraz yardımcı olun. Hani demişsiniz ya benim anladığım dilden sevmiyor beni diye, bence yine de gözlemleyin ama önyargılı davranmayın.

Esincigim

uzun zamandir aklinda bosanmak dusuncesi oldugunun farkindayim
cunku mutlu degilsin

ama biraz daha bekleyip acaba bir seyler degisir mi seklinde bir gozlem surecindesin

bu surecte de herhangi bir olay sana elle tutulur bir sebep olacak ...

en azindan vicdanin rahatlayacak
etrafa sorduklarinda elle tutulur bir sey soyleyebilmis olacaksin

ama bunu yapma kendine
ben seni az cok tanidim
eger dogru tanidiysam dusuncelerini anlayabiliyorum...

bu asamada sana bir onerim olmayacak malesef
cunku su an beklemedesin

ben de beklemen taraftariyim...

Esin kuşkulandığın durumun bir ıspatı yok malesef,
Herşey olabilir,belki eline birşey bulaştı,yüzüne sürdü farketmeden,
Belki bir akraba pat diye geldi öptü..
Bunu bilemezsin,o yüzden kavga çıkarmanın bir anlamı yok,ama bundan sonra hareketlerini izle,beklemede ol.

Evet beklemedeyim ama bir delil bulayımda birileri sorduğunda cevap olsun diye değil.

Bekliyorum,
çünkü kararlarımda duygusal davranmak istemiyorum, bu yüzden herşeyi zamana bıraktım.
Bu zaman içerisinde ise ne kendime ne de eşime haksızlık yapmak istemiyorum.
Ama bir noktadan sonra benim mutluluğum onun mutluluğundan önce gelir.

Çünkü onun bu evlilikte mutlu ve memnun olması beni mutlu etmiyor, şahsen köle ruhlu bir kadın değilim.
Ben de mutlu olmalıyım ki bu evlilik yürüsün. Yoksa evli kalmanın bir anlamı yok.
İnsan tek başına da mutlu olabilir.

Son düzenleme:
sizin eski bi konunuzu hatırlıyorum
eşinizin çok monoton olduğundan
bi diziyi defalarca izleyip güldüğünden vs bahsetmiştiniz
hatta bu yüzden acaba ayrılsam mı diye bile düşünmüşdünüz dee
herkes bu sebeple kocadan ayrılınır mı hiç demişti
neysee o konudan hatırladığım kadarıyla eşiniz
öyle çapkınlık yapıcak biri gibi gelmedi bana
ama şeytan var nefis var...dikkatli olmak gerek
bi süre takipte olun bakalım

Bu aşamada yapmanız gereken (bence)
Sakinlikle, sabırla, beklemek ve izlemek.
Bu ruj mevzusunu bir daha açmayın, didiklemeyin.
İnanın böyle bir şey varsa asla gizli kalmıyor. Çıkıyor ortaya hem de çabucak.
Eğer didiklerseniz daha dikkatli davranacak ve ortaya çıkması uzayacak.

Bu arada;
Evlilikler bazen monotonlaşır, bazen hareketlenir.. Her zaman coşkun ırmaklar gibi ya da durgun bir göl gibi devam etmez..
Eşinizle şu andaki durumunuzu böyle değerlendirin. Bunu aştığınızda, bir üst basamağa geçeceksiniz. Umarım aşarsınız.

Birincisi insan eşini tanır. Yani yatkınlığı var mı? Başka şüphe uyandıracak durum var mı? Ruju görmeseydin o halde sorun olmayacaktı hayatınızda demek ki değişen bir hareketi yok. Telefonuyla olan ilişkisi nasıl? Senle köşe kapmaca mı oynuyor tel konusunda, tedirgin mi vs vs..
Ruja benzetmiş olabilirsin boyayı. Daha somut şeyler bulman ve hissetmen lazım aldatılma olasılığı için.

Sekreteri eliyle rujunu düzeltmiştir sonra eşinize evrak falan vermiştir. Eşinizin eline bir şekilde bulaşmıştır, kulağının arkasını kaşımıştır...
:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…