bence ruj olduğundan emin değilsin .yani belki elinden falan bulaştı .yani ortada açık bariz birşey yok ki .teline baksan yani msj falan var mı diye .ne bileyim bana aldatıyor gibi gelmiyor seni .pasta alması falan bunda ne var ki .her hediye alan erkek aldatıyor mu yani biz kadınlarda çok tuhafız alsa bir türlü almasa bir türlü .
Pasta almasının bir sebebi var onu belirtmeyi unuttum, o gün bizim için özel bir
gündü. Yani beni şaşırtan süpriz olan sadece erken gelmesi,ki bunda da bir bit yeniği
aramıyorum ama yapısı itbarı ölse işten mesai saati içinde gelmez.
Fakat uzun süredir içimde ona karşı bir duygusuzluk hakim, bunu kendisinede söyledim.
Çok özel şeylerimi paylaşmaktan hiç hoşlanmıyorum ama cinsel anlamda tam bir buçuk aydır
kendisiyle bir yakınlaşmamız olmadı. O çok istekli bana dokunmak istiyor
ama benim içimde hiç bir kıpırtı yok çünkü beni sevdiğini hissetmiyorum.
Şu sıra ismi lazım olmayan bir ilaç kullanıyorum yan etkilerinden birisi cinsel arzuyu yok etmesi,
eşime göre ilaç yüzünden içimde bir istek yok bana sorarsanız artık eşimin beni sevdiğine
inanmıyorum. Beni seviyor olabilir ama beni benim hissedebileceğim benim anladığım dilde sevmiyor.
Ve onun yanında canım çok sıkılıyor.
"Ama yeniden seçme şansım olsa evlenmek için eşimi seçmezdim.
4 buçuk yıllık evliliğimde anladığım tek şey yanlış bir adamla evli olduğum.
Dolayısıyla onu çocuğumun babası olarak düşünemiyorum.
Bugün içimdeki sakinlik beni çok şaşırtıyor"
Esincim,bu yazını okuyana kadar farklı cümleler kuracaktım ancak şimdi fark ettmi ki senin için bu evlilik bitmiş zaten..
eğer evli olduğun adam için,çocuğumun babası olamaz diye düşünüyorsan ne kendini ne de bu evliliği artık yıpratma derim..
o leke ruj lekesi olmayabilir,belki de pasta alırken orada bulaştı.bu da bir ihtimal.ama zaten aldatılmış olmak seni o kadar çok yaralamayacak ki..belki de birşeyleri bitirmek için bir adım olacak.
bir soğuma olmuş belli .peki severek mi evlendin yoksa mantık evliliği mi yaptın canım ?
İşte bu beni düşündürüyor, beni sadece arkamdan
iş çevirilmesi delirtir. Çünkü bunca yıldır beni çok yıprattı. Bendeki sonsuz kredisini çar çur etti. Beni sevmiyor mu amenna, yeterki daha fazla oyalamasın ve kandırmasın.
Çoook sevmiş aşık olmuştum.
Ama şimdi içimde tık yok.
Esim inanclari geregi kadinlari yanaklarindan öpmez.
Sadece tokalasir.
En azindan ben öyle biliyorum.
Esincigim
uzun zamandir aklinda bosanmak dusuncesi oldugunun farkindayim
cunku mutlu degilsin
ama biraz daha bekleyip acaba bir seyler degisir mi seklinde bir gozlem surecindesin
bu surecte de herhangi bir olay sana elle tutulur bir sebep olacak ...
en azindan vicdanin rahatlayacak
etrafa sorduklarinda elle tutulur bir sey soyleyebilmis olacaksin
ama bunu yapma kendine
ben seni az cok tanidim
eger dogru tanidiysam dusuncelerini anlayabiliyorum...
bu asamada sana bir onerim olmayacak malesef
cunku su an beklemedesin
ben de beklemen taraftariyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?