Hersey dahil bir ay ben tavir yaptim oda bana yapti ama erkek alttan almaliydi cevrenizde boyle yasayn varmi yok sa tek ornek benmiyimcok can skci, hele hele umursamamasi ve elinde sürekli telefon felan.. sormasi ayip yatak odasi da küslüge dahil degil mi?
Ne olabilir baskasi felan mi
Hersey dahil bir ay ben tavir yaptim oda bana yapti ama erkek alttan almaliydi cevrenizde boyle yasayn varmi yok sa tek ornek benmiyim
Eşiniz her şeyi annenize yansıtmaktan bıkmış. Muhtemelen bunun kavgasını da etmşşsinizdir öncesinde.Arkadaslar konu su iki aydir darginiz yani sogukluk var sebebini bende bilmiyorum eski defterler aciyor yok yemek yapmadin yok utulemedin soylesin boylesin adamda tik yok elinde telefon umursamiyor bile benim hatam keske bir ay dargin durmasaydim oda alisti bana aynisini yapti kari kiz meselesidegil ama etrftakiler kocan capkin diyor evlilik gercekten cok zor
Dogrusun ama kocam anlasa konussa dinlese yok git biraz suan konusmak istemiyorum diyotrKocan çapkın diyorlar???
Bi de erkek alttan alır diye bişey yok. Yerigelir sen alırsın yeri gelir o. Bence hemen al karşına konuş. Şu yaşanan durum normal değil. Bana bişeyler anlatmaya çalışıyorsan da doğru bir yöntem değil. Aklından ne geçiyor onu öğrenmek istiyorum. Ne planlıyorsun diye sor.
Eşiniz her şeyi annenize yansıtmaktan bıkmış. Muhtemelen bunun kavgasını da etmşşsinizdir öncesinde.
1 ay küserek aradaki köprüyü de yıkmışsınız. E o da 1 ayla taçlandırmış bu saçmalığı.
Ayrıca meli malı diye bir şey yok. O erkek diye her daim alttan alacak değil. Kim kabahatliyse o yapar bunu. Kadını erkeği mi var.
Valla vardı ama, onlar kötü örnek. Sık sık böyle uzun kusluklukker yasiyorlardi,sonunda bosandilar.Hersey dahil bir ay ben tavir yaptim oda bana yapti ama erkek alttan almaliydi cevrenizde boyle yasayn varmi yok sa tek ornek benmiyim
Dedim ayrilalim diye onada yanasmaz amaci bana aci cektirmekmis ayni yatakta yatiyoruz ama soguguz dun dedi beni rahat birak sonra sanki biraz yumusamisti ya benim sessiz kalmam bendede hata var bir ay ben kustum ikinci ayda o kustu inatlasma oldu sen erkeksin nasil dayaniyon dedigimdede istedigim kadar dayanirim drmisti ama sanki bugun biraz yumusadi gibiİki ay hiç normal bi süre değil...
Bizim eşimle bağırıp çağırıp anlamsızca son bulan kavgaların olur ama bi iki günden fazla küs duramayı o yatağa ayrı yatmayız bi kaç gün kırgınlık olur ama sonra sana çok kızdım ama seni seviyorum der barısırız... Anlam veremedim ben eşinize hatta size de neden sessiz kalıyorsunuz geçin karşısına ya ayrılalım ya da eskisi gibi olalım diyin madem sıkılmış soğumuş, yapması gerekenleri söyleyin ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?