- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
Walla ben onlarida gectim zaten telefonunu bana vermez cunku oncrden facesi bile bendeydi ama brn kalktim heryeri aradim belki bana inat konusuyorda olabilir.bilmiyorum amaBana pek masum gelmedi eşiniz. Günah almak istemem ama tetikte ol. Telefonu eline geçirmeye çalış. Bak bakalım ne yapıyor, nerelere giriyor. Kimlerle konuşuyor?
benim ki de cok küser ne yapıyorsunuz küsünceHadi kusen kusuyorda sen nasil dayandin be kardesim
Tebrikler..
Benim esimde cok kuser en fazla 1 saat dayaniyorum ben
Baslarda yalvarirdim barisalim diye hakliysam bile özür dilerdimbenim ki de cok küser ne yapıyorsunuz küsünce
Aynen ben de öyle yapıyorum sırf küs kalmamak için gurursuz gibi hissediyor insanBaslarda yalvarirdim barisalim diye hakliysam bile özür dilerdim
Simdi biraz daha gururlu davraniyorum o da duzeldi eskisi kadar suyunu cikartmiyor..
o degil adam benden 10 yas buyuk cocukluk yapan yine kendiAynen ben de öyle yapıyorum sırf küs kalmamak için gurursuz gibi hissediyor insan
ben de hiç naz yapamam ne kadar zamanda azaldı küsme huyuo degil adam benden 10 yas buyuk cocukluk yapan yine kendi
ben hic naz yapamadim yanarim ona yanarim..
Allah sabir versin duzelir insallah benimki eskiye gore azaldi diyebilirim
Valla 3 yillik evliyiz son 6 7 aydir azaldi daha dogrusu beni tanidiben de hiç naz yapamam ne kadar zamanda azaldı küsme huyu
anladım canım biz 8 aylık evliyiz daha zamanımız var yani küsmelerin azalmasına:)Valla 3 yillik evliyiz son 6 7 aydir azaldi daha dogrusu beni tanidi
Ben hemen oarlar hemen sonerim kavgayi dibine kadar yapip sonra hic bisey olmamis gibi davranirim ( sadece esim icin bu boyle)
O da yillarca kuser laf soka soka duzelttik beyefendiyi kiz gibi kusuyon derdim yanina yatardim operdim neler yapardim
Sonuc alisti yani ota b.ka kusmuyor artik kussede uzatmiyor...
Dogrusun ama kocam anlasa konussa dinlese yok git biraz suan konusmak istemiyorum diyotr
Ben ona yalvariyorumda bos git diyor e botlemi devam edecek diyorum evet diyor sinirim gecene kadar diyor ne zaman gecer diyorum 4 ay diyir neyse dun annesi gil geldide biraz yumusadi hadi hayirlisi ben gene iyiyim bizim komsunun kocasi aylarca onla yatmazmis .bizde o sorun yokta
Anlatamiyorum galiba konusmuyorum ama herseyi yapiyorum.giderdimde cocuk var duzelit diye bekledim beni kiskirtmayin lutfen ana evinde cocuklar ne olacaknasıl yok...e 2 aydır adamla bırlıkte olmuyorsunuz...küssünüz... e yemegını utusunu yapıyor musunuz....yapıyorsanız sızde bır garıpsınız
2 ay kus kalmak ne demek ya..evcılıkmı bu..ben olsam basar gıderdım ana evıne
memursun yani elinde garanti bir meslegin var hala kendini ezdiriyosun yapma guzelim kendini bu kadar ezdirmeBelkide telefonda birilerle konusuyor bilmiyorum ona kalmis ama sabret bekle nreye kadar bilmiyorum ogretmenim eyvallahim olmaz ama cocuklqr icin zamana birakiyorum ama duzlek gibi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?